jovani Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 original remienok LACO mi uz prisiel, parada
Frantik Odesláno 11. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 No super!!!! Ted je snad dost dlouhej i na zapinani pres bundu (jako piloti Luftwaffe)
jovani Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 ano, velkost remienka XXL(tak ako aj moja konfekcna velkost) je perfektna
New Milis Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 (upraveno) Frantik napsal: Ze zkusenosti vim, ze ten original letecky od Laca je na ruce OK, kdyz je zapnuty - mam trochu problem ho prevleknout pres ruku. Ale nic hrozneho. Pokud i to je na tebe kratke, tak si nech usit od mistra Simy anebo se podivej na remeny Tornado - ty jsou snad dlouhe dost. Anebo ti poradim jednu prasarnu - ten cerny remen svaž na miste stezejek k sobe, zapni na prislusnou delku, namoc ve vode a natahni ho na nejaky kuzel. Nech ho tam a pravidelne ho namacej. Je to trochu brutalni, ale za par dni se cca. o 1 centimetr vytahne No Frantíku, možná bys měl taky napsat, že máš ruku cca 30x25cm, tzn. jako lopata. :D Upraveno 11. prosince 2007 uživatelem New Milis
Frantik Odesláno 11. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 New Milis napsal: No Frantíku, možná bys měl taky napsat, že máš ruku cca 30x25cm, tzn. jako lopata. :D No tys to prozradil!!!! Je pravda, ze i na standardni tah u Omeg jsem si musel prikoupit dva nove clanky Neda se nic delat!!
Ropucháč Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Frantik napsal: No tys to prozradil!!!! Je pravda, ze i na standardni tah u Omeg jsem si musel prikoupit dva nove clanky Neda se nic delat!! napodobne:)
radek77cz Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Gratuluju k pořízení hodinek. Mám to štěstí a zakoupil jsem zde málo vídané LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky
Frantik Odesláno 14. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Diky moc za gratulace a připomínku mých začátku tady :-)!!!!
bandicoot Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 V 14. 3. 2019 v 15:20, Frantik napsal: Diky moc za gratulace a připomínku mých začátku tady :-)!!!!Neříkej, že už je nemáš. Fakt ne? Jak to?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se