ricous Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Je to konec mé cesty? Je to "vono"? Mám si už jen počkat na Nautily? Potřebuju ještě něco? Mám už bejt spokojenej parchant? Naučim se někdy fotit? Co na to Jan Tleskač? JÁ NEVIM! Pro šťouraly: Seiko SBBN017, Omega Planet Ocean 45,5, Seiko Sumo SBDC003, Nautilus L.E. ve výrobě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Jo, potrebujes. Sundat tu hnusnou gumu z tunaku
ricous Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Adame, génie, tebe bych ohledně výměny gumy za oyster rád využil Zweimal wie safir...?
Dantechno Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 (upraveno) http://www.ebay.com/...=item1c0d063f39 EDIT: Jinak safir na Suma jsem odeslal vcera.. Upraveno 29. června 2012 uživatelem Dantechno
Rudykopalsson Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 pěkný to máš, ale ještě nějaký oranžády nebo jiný divočiny na léto by to chtělo, takhle je to moc usedlý:-)
ricous Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 (upraveno) pěkný to máš, ale ještě nějaký oranžády nebo jiný divočiny na léto by to chtělo, takhle je to moc usedlý:-) Dyk sem starej usedlej dědek, co by si po mě chtěl? Stačí, že jedny sou modrý. Přiletěl letuška, jdu Edit: sakryš, smajlíci nedrží pořadí - tak to čtěte po arabsky Upraveno 29. června 2012 uživatelem ricous
ggrand Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Rodinka pěkná, ale ten tah na Sumech...
Rudykopalsson Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Dyk sem starej usedlej dědek, co by si po mě chtěl? Stačí, že jedny sou modrý. Přiletěl letuška, jdu Edit: sakryš, smajlíci nedrží pořadí - tak to čtěte po arabsky dědek nedědek, barvu to chce:-)
ricous Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Rodinka pěkná, ale ten tah na Sumech... Rozsirovaci Oyster - pro me nejlepsi volba...
little_w Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 ty jo, Richarde, ty mas zase Suma? to mi nejak uteklo Ale nedivim se... ty tvoje-moje jsou na ceste z Praglu (doufam), uz se nemuzu dockat... uz mesic a tyden bez Sum, no latam to vselijak. jinak dobrej trojboj, to jo.
ricous Odesláno 30. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Honzo jo, po 5 minutach mi chybely... Safir je na ceste a pak PO maji zase pozici nejistou. Japan forever ... Und Bacardi mit Cola....
Chorche Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Pěkná trojka...ale chybí ti tam nějaký oblekovky
little_w Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Richard ma moc velkou packu na SARBy
bohus76 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Pěkná trojka...ale chybí ti tam nějaký oblekovky Třeba Seiko spirit .....
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Richard odstartoval můj zájem o ruské hodinky. Takže jsem skončil na tomhle a jsem tím nadšený - prostě paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže za mne - chybí ti tam černá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se