Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to konec mé cesty? Je to "vono"? Mám si už jen počkat na Nautily? Potřebuju ještě něco? Mám už bejt spokojenej parchant? Naučim se někdy fotit? Co na to Jan Tleskač? JÁ NEVIM!

Pro šťouraly: Seiko SBBN017, Omega Planet Ocean 45,5, Seiko Sumo SBDC003, Nautilus L.E. ve výrobě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

pěkný to máš, ale ještě nějaký oranžády nebo jiný divočiny na léto by to chtělo, takhle je to moc usedlý:-)

Dyk sem starej usedlej dědek, co by si po mě chtěl? Stačí, že jedny sou modrý.

Přiletěl letuška, jdu :yucky: :sick01: :crying_anim02: :cigar: :drunk: :cheers: :wine:

Edit: sakryš, smajlíci nedrží pořadí - tak to čtěte po arabsky

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Dyk sem starej usedlej dědek, co by si po mě chtěl? Stačí, že jedny sou modrý.

Přiletěl letuška, jdu :yucky: :sick01: :crying_anim02: :cigar: :drunk: :cheers: :wine:

Edit: sakryš, smajlíci nedrží pořadí - tak to čtěte po arabsky

dědek nedědek, barvu to chce:-)

Odesláno

ty jo, Richarde, ty mas zase Suma? to mi nejak uteklo ;) Ale nedivim se... ty tvoje-moje jsou na ceste z Praglu (doufam), uz se nemuzu dockat... uz mesic a tyden bez Sum, no latam to vselijak. jinak dobrej trojboj, to jo. ;)

Odesláno

Honzo jo, po 5 minutach mi chybely... Safir je na ceste a pak PO maji zase pozici nejistou. Japan forever ... Und Bacardi mit Cola....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...