xxCIINxx Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Zdravím, rozhodl jsem se pořídit si nějaké potápky padly mi do oka tyto modely od Orientu a ted se nemohu rozhodnou. díky
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 za mě big mako, každopádně jsou dost velký oproti rayům, takže na to si dej pozor
quest987 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 dávám za pravdu na Big Maka to chce ruku jsou fakt velky, koupil jsem je pro otce stim, ze kdyby mu nejak nesedly budu je nosit ja,ale na mou ruku(cca17cm) jsou fakt velke.
Jezevcik2 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Někdo,kdo vlastní Big Mako tu onehdy uváděl,že proti klasickým Mako(neuvažovals o nich?)mají znatelně horší luminiscenci.
xxCIINxx Odesláno 3. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2012 klasické Mako se mi moc nelíbí jsou už takové okoukané (to je pouze můj názor) rozhoduji se mezi těmito dvěma modely já mám obvod ruky něco kolem 16-17 cm takže říkáte že jsou na mě moc velké? i když mě velké hodinky nevadí. no asi sáhnu po těch Rayích ale ještě nevím pokud by jste měli nejaký tip tak sem s ním. díky za odpovědi
ggrand Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Přesně tak, Big Mako jsou velikostně k Sumům a to je dost. Takže na takové zápěstí rozhodně Ray a ještě k tomu dostaneš lepší hodinky(šrubovací všechny korunkotlačítka,lepší lumi,lumi bod na lunetě).
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 no a je to vyřešený... na menší ruku, menší hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se