Biges Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Ahoj! Potřebuju opravit takovou dvoupokojovou ruinu v Praze. Všecko, koupelnu, záchod, rozvory plynu, vody, elektřiny, podlahy... (okna jsem si už zařídil sám). Mělo by to být provedené někdy na podzim. Sehnal jsem už asi osm doporučení na firmy, z nichž asi šest vůbec nějak zareagovalo, z těch se čtyři přišly podívat a dvě poslaly cenové nabídky (jedna totálně nesmyslná, druhá lepší, ale pak jsem byl před touto firmou varován). Dva borci co vypadali nadějně mi už přes měsíc slibují poslat cenovou nabídku, zatím nic. Mám sepsané, co bych tak rád, přesto nějaké věci jsou ještě na zvážení. Prosím jestli máte nějakou spolehlivou firmu či živnostníka, který si vše potřebné zařídí, dejte vědět. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Za mne viz vlakno "kuchyn od koho" Ta firma mi delala v dome prestavby, dostavby a truhlarinu celkem za 2 mega a vsechno dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Hoď link Jeremy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Dík za odpovědi i SZ, všechno prozkoumám. Následující dny nebudu u internetu, takže se případně omlouvám, pokud odpovím se zpožděním. Za mne viz vlakno "kuchyn od koho" Ta firma mi delala v dome prestavby, dostavby a truhlarinu celkem za 2 mega a vsechno dokonale... Tak já potřebuju hlavně základ, nábytek zatím neřeším. Ale jako proč ne Hoď link Jeremy. Jo! Ve tvých aktuálních pěti tématech jsem nenašel Upraveno 4. července 2012 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Firma je tady http://www.nejremeslnici.cz/remeslnik/6277-vaclav-poustka-complet-interiery-trochu-jinak-praha-steti-melnikTéma Kuchyň od koho je zde..http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47942-kuchyn-od-koho/page__pid__779807__st__40#entry779807 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Dik, ja jsem na dovoleny a z iPadu se mi tydlencty veci delaj blbe.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se