parnistroj Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Zdravim Narazil jsem na tohle a uvazuji, se bych se k tomu nejak pritulil, protoze je pekne videt dovnitr a uplne osklive mi to zas neprijde (ty tragicke vlnovky by sly udelat lepe, o tom zadna). O strojku tam sice pisou, ze je z USA , ale podle googlu to vypada, ze jde o cinsky derivat UNITASu 6497 (pry urceny na export do severni ameriky:)). Nema nekdo nahodou s nim nejake zkusenosti? Hlavne co se tyce presnosti a treba i spolehlivosti. UNITAS 6497 je pry celkem jednoduchy a robustni, ale prece jen tam toho matrose zbyva uz docela malo + made in china. A co rikate na ten PVD strojek? Mohlo by to byt zajimave, ale trochu se bojim, aby to nebyla poutovina. Diky za vase postrehy.
michal_45 Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Zdravim Narazil jsem na tohle a uvazuji, se bych se k tomu nejak pritulil, protoze je pekne videt dovnitr a uplne osklive mi to zas neprijde (ty tragicke vlnovky by sly udelat lepe, o tom zadna). O strojku tam sice pisou, ze je z USA , ale podle googlu to vypada, ze jde o cinsky derivat UNITASu 6497 (pry urceny na export do severni ameriky:)). Nema nekdo nahodou s nim nejake zkusenosti? Hlavne co se tyce presnosti a treba i spolehlivosti. UNITAS 6497 je pry celkem jednoduchy a robustni, ale prece jen tam toho matrose zbyva uz docela malo + made in china. A co rikate na ten PVD strojek? Mohlo by to byt zajimave, ale trochu se bojim, aby to nebyla poutovina. Diky za vase postrehy. ... jestli se ti libi a nemuzes bez nich byt, tak do nich bez ... ... a pokud zmenis slovo poutovina v posledni vete za slovo pi*ovina, tak bude urcite napsana spravne ...
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Navíc mám pocit, že odkazy na stránky s fejky jsou v pravidlech zakázány a vlákna budou bez upozornění mazána, tak uvidíme.
Mari Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Horhe: však tu stejné vlákno bylo už včera.
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Já vím, ale nevím, jestli bylo smazané kvůli odkazu na fejky, nebo projevům Josefa Věromíra
parnistroj Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Tohle je verze 2 po dohode s moderatorem. Odkazy nevedou primo na fejky (fejky ceho by to mohly byt?), takze by to snad melo vyhovet.
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Odkazy vedou na stránky, kde se prodávají zde zakázané MM a P****S
parnistroj Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Odkazy vedou na stránky, kde se prodávají zde zakázané MM a P****S Na ebay.com ale taky prodavaji fejky, dokonce v omracujicich mnozstvich, ale proc zakazavat linkovani normalnich (no, v mem pripade skoro normalnich:) hodinek?
Dantechno Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Karel Jarolim Plyva ti radil dobre... podle me jsou nevkusne - Nevim k jake prilozitosti si tohle vzit na ruku.
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Mě tyhle argumenty nezajímaj. Prostě se to tady kdysi na základě vášnivých diskusí stanovilo a hotovo. Pokud ti to odsouhlasil administrátor, tak nevim. Jestli jednou MM ano, jindy zase ne, je to jejich věc. Rozhodnutí moderátora/administrátora je rozhodující. Já jenom konstatoval, co je v pravidlech fóra a co bylo rozhodnutí samotného nejvyššího Chronomaga.
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Faky, nefaky, já bych to nekupoval, to radši nějaké Zepelliny nebo Junkers s průhledem na setrvačku, když už chceš kus strojku vidět, než čínský skeleton. Já bych to charakterizoval slovy, které původně vystihují úplně něco jiného, ale na tyto hodinky mi to sedí - navoněná bída.
parnistroj Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Karel Jarolim Plyva ti radil dobre... podle me jsou nevkusne - Nevim k jake prilozitosti si tohle vzit na ruku. Tohle je rada, tomu rozumim. A faktem je, ze jsem si nepredstavoval, ze to nosim na ruce (ale ze do toho cumim ze vsech stran:) To, co tady v noci predvadel Josif Vyssarionovic Pleva byla spise nejaka exhibice chore mysli. Nebo mozna mel mensi delirium.
Dantechno Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Von to je velice rozumny clovek, tvari v tvar - gentleman vybraneho chovani...
parnistroj Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Faky, nefaky, já bych to nekupoval, to radši nějaké Zepelliny nebo Junkers s průhledem na setrvačku, když už chceš kus strojku vidět, než čínský skeleton. Já bych to charakterizoval slovy, které původně vystihují úplně něco jiného, ale na tyto hodinky mi to sedí - navoněná bída. Tomu taky rozumim. To delaji hlavne ty posahane vlnky a jejich nesoulad s plnym kolem na rucickove ose, ne? No, s tim nosenim mate pravdu.
Mari Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ty vlnky jsou fakt pošahané. Navíc ta "PVD" verze vypadá jak z umělé hmoty. Cena je taky šílená. A hlavně ten vzhled je opravdu "hodně specifický." Myslím, že se tady už nic jiného nedozvíš. Zkusil bych se na radu Chorcheho podívat po hodinkách s průhledem na setrvačku nebo kus mechanismu, ale upozorňuju, že se ti ten pohled může po chvíli omrzet.
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ty vlnky jsou fakt pošahané. Navíc ta "PVD" verze vypadá jak z umělé hmoty. Cena je taky šílená. A hlavně ten vzhled je opravdu "hodně specifický." Myslím, že se tady už nic jiného nedozvíš. Zkusil bych se na radu Chorcheho podívat po hodinkách s průhledem na setrvačku nebo kus mechanismu, ale upozorňuju, že se ti ten pohled může po chvíli omrzet. To je pravda, okouká se to a co pak s tím
Honza.manta Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ty vlnky jsou fakt pošahané. Navíc ta "PVD" verze vypadá jak z umělé hmoty. Cena je taky šílená. A hlavně ten vzhled je opravdu "hodně specifický." Myslím, že se tady už nic jiného nedozvíš. Zkusil bych se na radu Chorcheho podívat po hodinkách s průhledem na setrvačku nebo kus mechanismu, ale upozorňuju, že se ti ten pohled může po chvíli omrzet. Tak jsem se na ně koukal a nijak mne neoslovily. Spíš bych řekl, že hnus fialovej - tak na tejden něco jiného a zvláštního a potom už jen neprodejná nádivka do šuplíku. Ona mne celá ta stránka moc neoslovila - jednak všechno předělávky až faky a jednak mi to tam připadá nějaké drahé - poměr cena/kvalita se mi nezdá.
T1000 Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Teď jsem to otevřel a to zdobení je fakt příšernost, která degraduje celkový dojem z 2- na 5 ( myšleno školní stupnicí )
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Kdyby v tom byl pravej unitas, tak budiž, ale tenhle strojek se dá sehnat, jak už jsem psal ve zmizelém vlákně, za 58 USD, možná i levněji, pouzdro kolem 35. Takže to je pouze předražené kdo ví co, a otázka, jak by se vůbec prodejce stavěl k reklamaci. Za mě to jsou vyhozený prachy. Ikdyž jsem taky v minulosti jeden čínskej unitas měl. Šlo to docela přesně, ale jenom 14 dní, pak jsem to prodal
Návštěvník Kamil Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Já to zamknu, ty stránky se mi nelíbí a MM na nich už vůbec ne.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.