Přejít na obsah

Skeleton kalibr HZ96A1 made in china

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim

Narazil jsem na tohle a uvazuji, se bych se k tomu nejak pritulil, protoze je pekne videt dovnitr a uplne osklive mi to zas neprijde (ty tragicke vlnovky by sly udelat lepe, o tom zadna). O strojku tam sice pisou, ze je z USA :), ale podle googlu to vypada, ze jde o cinsky derivat UNITASu 6497 (pry urceny na export do severni ameriky:)). Nema nekdo nahodou s nim nejake zkusenosti? Hlavne co se tyce presnosti a treba i spolehlivosti. UNITAS 6497 je pry celkem jednoduchy a robustni, ale prece jen tam toho matrose zbyva uz docela malo + made in china.

A co rikate na ten PVD strojek? Mohlo by to byt zajimave, ale trochu se bojim, aby to nebyla poutovina. Diky za vase postrehy.

Odesláno

Zdravim

Narazil jsem na tohle a uvazuji, se bych se k tomu nejak pritulil, protoze je pekne videt dovnitr a uplne osklive mi to zas neprijde (ty tragicke vlnovky by sly udelat lepe, o tom zadna). O strojku tam sice pisou, ze je z USA :), ale podle googlu to vypada, ze jde o cinsky derivat UNITASu 6497 (pry urceny na export do severni ameriky:)). Nema nekdo nahodou s nim nejake zkusenosti? Hlavne co se tyce presnosti a treba i spolehlivosti. UNITAS 6497 je pry celkem jednoduchy a robustni, ale prece jen tam toho matrose zbyva uz docela malo + made in china.

A co rikate na ten PVD strojek? Mohlo by to byt zajimave, ale trochu se bojim, aby to nebyla poutovina. Diky za vase postrehy.

... jestli se ti libi a nemuzes bez nich byt, tak do nich bez ...

... a pokud zmenis slovo poutovina v posledni vete za slovo pi*ovina, tak bude urcite napsana spravne ...

Odesláno

Navíc mám pocit, že odkazy na stránky s fejky jsou v pravidlech zakázány a vlákna budou bez upozornění mazána, tak uvidíme.

Odesláno

Odkazy vedou na stránky, kde se prodávají zde zakázané MM a P****S

Na ebay.com ale taky prodavaji fejky, dokonce v omracujicich mnozstvich, ale proc zakazavat linkovani normalnich (no, v mem pripade skoro normalnich:) hodinek?

Odesláno

Mě tyhle argumenty nezajímaj. Prostě se to tady kdysi na základě vášnivých diskusí stanovilo a hotovo. Pokud ti to odsouhlasil administrátor, tak nevim. Jestli jednou MM ano, jindy zase ne, je to jejich věc. Rozhodnutí moderátora/administrátora je rozhodující. Já jenom konstatoval, co je v pravidlech fóra a co bylo rozhodnutí samotného nejvyššího Chronomaga.

Odesláno

Faky, nefaky, já bych to nekupoval, to radši nějaké Zepelliny nebo Junkers s průhledem na setrvačku, když už chceš kus strojku vidět, než čínský skeleton. Já bych to charakterizoval slovy, které původně vystihují úplně něco jiného, ale na tyto hodinky mi to sedí - navoněná bída.

Odesláno

Karel Jarolim Plyva ti radil dobre... podle me jsou nevkusne - Nevim k jake prilozitosti si tohle vzit na ruku.

Tohle je rada, tomu rozumim. A faktem je, ze jsem si nepredstavoval, ze to nosim na ruce (ale ze do toho cumim ze vsech stran:)

To, co tady v noci predvadel Josif Vyssarionovic Pleva byla spise nejaka exhibice chore mysli. Nebo mozna mel mensi delirium.

Odesláno

Faky, nefaky, já bych to nekupoval, to radši nějaké Zepelliny nebo Junkers s průhledem na setrvačku, když už chceš kus strojku vidět, než čínský skeleton. Já bych to charakterizoval slovy, které původně vystihují úplně něco jiného, ale na tyto hodinky mi to sedí - navoněná bída.

Tomu taky rozumim. To delaji hlavne ty posahane vlnky a jejich nesoulad s plnym kolem na rucickove ose, ne?

No, s tim nosenim mate pravdu.

Odesláno

Ty vlnky jsou fakt pošahané. Navíc ta "PVD" verze vypadá jak z umělé hmoty. Cena je taky šílená. A hlavně ten vzhled je opravdu "hodně specifický." Myslím, že se tady už nic jiného nedozvíš. Zkusil bych se na radu Chorcheho podívat po hodinkách s průhledem na setrvačku nebo kus mechanismu, ale upozorňuju, že se ti ten pohled může po chvíli omrzet.

Odesláno

Ty vlnky jsou fakt pošahané. Navíc ta "PVD" verze vypadá jak z umělé hmoty. Cena je taky šílená. A hlavně ten vzhled je opravdu "hodně specifický." Myslím, že se tady už nic jiného nedozvíš. Zkusil bych se na radu Chorcheho podívat po hodinkách s průhledem na setrvačku nebo kus mechanismu, ale upozorňuju, že se ti ten pohled může po chvíli omrzet.

To je pravda, okouká se to a co pak s tím :)
Odesláno

Tak jsem se na ně koukal a nijak mne neoslovily. Spíš bych řekl, že hnus fialovej - tak na tejden něco jiného a zvláštního a potom už jen neprodejná nádivka do šuplíku. Ona mne celá ta stránka moc neoslovila - jednak všechno předělávky až faky a jednak mi to tam připadá nějaké drahé - poměr cena/kvalita se mi nezdá. :sad01_anim:
Odesláno

Teď jsem to otevřel a to zdobení je fakt příšernost, která degraduje celkový dojem z 2- na 5 ( myšleno školní stupnicí ) :sad01_anim:

Odesláno

Kdyby v tom byl pravej unitas, tak budiž, ale tenhle strojek se dá sehnat, jak už jsem psal ve zmizelém vlákně, za 58 USD, možná i levněji, pouzdro kolem 35. Takže to je pouze předražené kdo ví co, a otázka, jak by se vůbec prodejce stavěl k reklamaci. Za mě to jsou vyhozený prachy.

Ikdyž jsem taky v minulosti jeden čínskej unitas měl. Šlo to docela přesně, ale jenom 14 dní, pak jsem to prodal :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to zamknu, ty stránky se mi nelíbí a MM na nich už vůbec ne.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...