Přejít na obsah

Vlákno Tupé Solvíny

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

tak teď nevim, jestli mám aktualizovat na iOS6.., mapy prý nic moc, wooky čtečka nefachá...

Určitě aktualizuj. Uvidíš, že se ti mapy budou líbit (prostě jenom v Apple předběhli dobu a ty jsi zatím myšlenkově pořád v té naší) a ten wooky nebo co to je... na to kašli... stejně nakonec zjistíš, že jsi to vlastně nikdy nepotřeboval.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Inspirovany jednym vlaknom vyskusam ci sa to chyti :) takze ake doplnky k hodinkam dnes mate ? Zacnem:

Noname ponozky, cierne rifle hugo boss, volnocasova kosela tmlewin, volnocasove boty lacoste. Boty sa zacali na spicke po par mesiacoch rozlepovat :( inak spokojnost, kosela xkrat oprata a stale ok.

Já jsem zrovna uprostřed těžkého hiphoperského období, takže mám na sobě jenom hoodie od Tommy Hilfigera a baggy jeans od Brooklyn Express... A pod tím už jen svou vnitřní krásu.

http://www.youtube.com/watch?v=2qYhSvB7YsM

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Večeře v časech prohibice. Udělali jsme si s paní Plevovou pěknou chvilku.

Vecere.jpg

Odesláno

Proc by stekali, vzdyt jde jenom o blbej telefon....

No tak to se pleteš Dane. Je to mnohem víc. Je to... no prostě když nejsi součástí, tak to nepochopíš. Ale dneska jsem jel autem kolem skupinky jaksepatří zapálenejch majitelů prvních iPhonů. Je na nich sice vidět, že jim to několikatýdenní čekání na frontě dalo zabrat, ale ten pocit, že jsi první, za to určitě stojí. Já jim teda rozhodně fandím.

Odesláno

Určitě aktualizuj. Uvidíš, že se ti mapy budou líbit (prostě jenom v Apple předběhli dobu a ty jsi zatím myšlenkově pořád v té naší) a ten wooky nebo co to je... na to kašli... stejně nakonec zjistíš, že jsi to vlastně nikdy nepotřeboval.

bál jsem se do tohoto vlákna nahlédnout, protože mám strach, že nebudu intelektuálně stíhat, ale teď vidím, že jsou tu milí lidé, kteří umí s porozuměním a nefalšovaným zájmem ukázat bezradnému cestu a poradit s obyčejnými lidskými starostmi... 

upřímně  d ě k u j i      

Odesláno

aha :D = chybí mi macbook = to sem teda vůl :smile_anim:

Hele ?po, fakt se mně trošku zdá, že jsi sešel ze správné cesty. Já snad slyším v tvém hlase nějaké pochyby nebo co?

Ale to nevadí. To rychle napravíme. Do konce tohoto týdne si dej ráno a večer následující relaxační cvičení (příští týden už pak stačí jenom jednou před spaním):

http://www.youtube.com/watch?v=Nx7v815bYUw

Kdyby se to pořád nelepšilo, tak doporučuju koupit nějakou další věc s "i" na začátku. Eventuelně stačí iJáček...

Odesláno

Ještě google překlad té japonštiny pod videem. Nemůžu to sem nedat, už mají sestry Pitchanovski přihlášku sem do vlákna?

Tato píseň může být na prodej svého majitele jako jalového proudu je to, co píseň se stala obrovským hitem asi milion prodejce v České republice, byla píseň našich den-to-day bojových rybářů Isamu. Každý zakořenění pro nás od této chvíle! Burajena & Bobi

Edit: a hlavně bacha na bojové rybáře, kdo ví, co by to s váma mohlo udělat..

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...