hejdik Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Zdravím, kolegové prosím pomozte. Vybírám hodinky(nejen) na léto a mám pocit,že mi něco uniká. Parametry: cena 6-7 tis. ideálně celokovová otočná luneta vodotěsnost 100-200m - ideálně šroubovací korunka(není podmínkou jednoduché provedení bez chrona velikost 40-43mm celokov tah,nebo alespoň aby se dal dát neoriginální(žádný integrovaný) Povrch pouzdra celostříbrné (žádná kombinace stříbrná černá apod.) Pohon quartz,automatické v této ceně moc ne,ale když by bylo něco schopného.... Nákup pouze v ČR - žádný e-bay ani zahraniční servery. nechci Orient,Citizen - Seiko až jako poslední možnost. Pokud vás něco napadne prosím dejte typ. Nebo pokud by měl někdo něco k prodeji pište. Potřebuji koupit tento týden,než bude dovča. Díky za pomoc. Jeden z mých typu je Wenger off road- co vy na ně?
gougy Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Luminox, Traser, Citizen (i v automatu), to jen pro rozšíření značek v této cenové hladině. Být Tebou, koupil bych si na dovolené Gshocky za tři tisíce a zbytek prokoktejloval v baru
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Lehce pres limit , ale jednoznacne ty Archimede Sporttaucher co prodava Viktor, za tu cenu jsou skvele (mel jsem je ) Navíc jsou jak na gume , tak na origo tahu (neni nejlevnejsi)
hejdik Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Lehce pres limit , ale jednoznacne ty Archimede Sporttaucher co prodava Viktor, za tu cenu jsou skvele (mel jsem je ) Navíc jsou jak na gume , tak na origo tahu (neni nejlevnejsi) Odkaz prosím...nemohu nalézti. Díky
hejdik Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Pěkné leč ten limit je o pravdu už hodně přes
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 prodej nejake kousky a más to,,,,tyhle hodinky za to stoji
hejdik Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Tak už mám kandidáta, v podstatě splňuje téměř všechny požadavky. Wenger
hejdik Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Tak už mám kandidáta, v podstatě splňuje téměř všechny požadavky. Wenger Takže tyhle Wengery už nejsou u nás na trhu.
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 a co treba Victorinox Dive Master? ty vypadavaj ze hry- u nas jsou moc drahea jsou o 1mm vetsi
Adam99 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 A co tyhle Wengery? odkaz Případně Hanowa - odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 A jeste me napadlo co takhle skusit neco od luminoxu? Sent from my iPad using Tapatalk HD
hejdik Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2012 a co treba Victorinox Dive Master? ty vypadavaj ze hry- u nas jsou moc drahe a jsou o 1mm vetsi Dive mastery bych rád,už jsem je na foru poptával - -neúspěšně
cooper2005 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Jen takový blbý nápad... co třeba tyto Zeppelin 7268M-2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Dive mastery bych rád,už jsem je na foru poptával - -neúspěšně Tak napis nekomu jestli ti nepomuze nebo nezprostredkuje nakup Dive Masteru pres ebay nebo odnekud z venku.Prijde mi to takove divné chtit nakupovat tady, kdyz za skoro ty same penize muzes mit skvele hodinky mozna i o neco lepsi
Jiří Štencek Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Takže tyhle Wengery už nejsou u nás na trhu. Dobrý den, hodinky ještě sehnat jdou, ale momentálně je nemáme skladem my ani distributor (jak jsem už vám psal v emailu). Co bychom vám mohli nabídnout je varianta hodinek Wenger Diver 72324 na kaučukovém řemínku. Případně ještě mrkněte na hodinky Wenger Squadron 77079. Vím, že cena je trošku přes, ale stojí za to! Tento typ bychom stihli při objednání do zítřejšího poledne dodat ještě do pátku tohoto týdne. Šťastnou ruku při výběru a mějte se hezky, Jiří Štencek - HodinkyWenger.cz
vlasta66 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Dive mastery bych rád http://obleceni.bazos.cz/inzerat/17104658/Victorinox-Swiss-Army-Dive-Master-500-Black-Ice-241429.php
hejdik Odesláno 11. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Tak vám kolegové děkuji za spolupráci.Tak už jsem hodinky pořídil,zatím si nechám pro sebe co jsou zač ,protože by jste asi kroutily hlavama a ťukali si na čelo Chvilku počkám až je otestuju a pak se pochlubím. Nebojete nejsou to žádné fíky,ale ani kdovíjaká značka (ale není to MPM)
quest987 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Tak sem zvedav co z tebe vypadne.... Dneska dal Horhe uplne nejlepsi letni hodinky na prodej za skvelou cenu Jsou o proti tvym pozadavkum trochu vetsi , jsou to automaty , ale sou bomba. Nemi ted jine starosti tak do nich jdu hned
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.