Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 (upraveno) já 19ks + 1 budík já asi 19 už si je všechny nepamatuji .... něco jsem prodal ...... současný stav je 7 ks a odpoledne si jdu pro další ...... ehm .zapomněl jsem na troje Prim ..... takže 21 .... Upraveno 2. října 2007 uživatelem YPO
martin1 Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 od unora 5, brzy budou 6te a dalsi troje mam vyhlidnute
elloco Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Když nebudu počítat hodinky, které jsem koupil jako dárky, tak pouze jedny. ALE! U mne se projevuje jiná choroba - vždy když už si myslím, že vím, co si koupím jako další, tak sem někdo vrazí nějakou fotku a já jsem v pytli. Už tolikrát jsem si byl naprosto jistý, které budou ty další - a pak šup! Zase tam nějaký bazilišek podsune fotku a já dál a dál tápu, trávím na chronomagu hodiny a hodiny... Kéž bych ho nikdy nepoznal!
N4M Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 U mne se projevuje jiná choroba - vždy když už si myslím, že vím, co si koupím jako další, tak sem někdo vrazí nějakou fotku a já jsem v pytli. Už tolikrát jsem si byl naprosto jistý, které budou ty další - a pak šup! Zase tam nějaký bazilišek podsune fotku a já dál a dál tápu, trávím na chronomagu hodiny a hodiny... Kéž bych ho nikdy nepoznal! Moje slova
stan Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Ja som objavil chronomag pri výbere hodiniek vo februári 2007. Vtedy som si vybral quartz Orient diversky a stále ich občas nosím k športovejšiemu oblečeniu alebo na hrubú prácu alebo na opijáše Potom som si vyskúšal nákup cez ebay na seiko 5 (tie by som aj predal, moc ich nenosím). Najnovšie mám Orient 24h subdial biele s modrými ručičkami. Ešte plánujem Seiko Monster, ale neviem či čierne alebo oranžové. Ale tie až na budúci rok.
J.F. Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Koupil jsem nejdřív Poljoty, pak Junkerse, pak prodal Junkerse a koupil Longinesy, pak Casia k moři a nakonec prodal Poljtoty. A už never more. Nebo aspoň hodně dlouho ne more Fotky jsou z webu ale zcela věrné i s pásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pedros Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Fórum navštěhuji někdy od letošního června a už jsem tomu slušně propadl: Hamilton Khaki quartz 68411213, Hamilton Auto H70555533, Hamilton Jazzmaster auto. A teď jsem se docela zamiloval do značky Zeno, ale to už mi asi doma neprojde. A víte, že to vcelku leze do peněz? Ale to asi znáte, prostě si nemůžu pomoct... Je tohleto normální? Máte to taky tak?
Marfus Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Naštěstí jen jedny BREITLING - Chrono Avenger. Příští týden snad už budou OMEGA - Speedmaster Broad Arrow.
Pedros Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Koupil jsem nejdřív Poljoty, pak Junkerse, pak prodal Junkerse a koupil Longinesy, pak Casia k moři a nakonec prodal Poljtoty. A už never more. Nebo aspoň hodně dlouho ne more Fotky jsou z webu ale zcela věrné i s pásky. Můžu mít dotaz na ty Junkers? Docela dost se mi líbí! (ale takových už je ) Můžu vědět nějaké označení nebo kód, případně jak se pohybuje cena? Díky moc.
J.F. Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Můžu mít dotaz na ty Junkers? Docela dost se mi líbí! (ale takových už je ) Můžu vědět nějaké označení nebo kód, případně jak se pohybuje cena? Díky moc. Dají se koupit v Praze v pasáži Alfa, v hodinářství v Přemyslovské a jistě i jinde. Cena cca 27K Označení serie Welbech, Valjoux chronograph .
Pedros Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Dají se koupit v Praze v pasáži Alfa, v hodinářství v Přemyslovské a jistě i jinde. Cena cca 27K Označení serie Welbech, Valjoux chronograph . Díky za info, to mám zase nad čím přemýšlet...
a111 Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Je to takový můj malý průzkum, který má potvrdit či vyjádřit podezření, že tohle Fórum fakt leze do peněz. Sám jsem si za ten rok pořídil osmery hodinky, ponejvíce nejrůznější tutové koupě s extrémy na obou koncích (jako hodinky Prim koupené za 200 Kč a budu je mít renovované tak za šest tisíc ). Jinak jsem si kupoval tak jedny za rok ... Jak jste na tom vy? 3 kapesní, 2 náramkové. Vše tak za 9000.
Jerryl Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Vůbec jsem do tohoto vlákna nechtěl nakouknout, ale pak jsem si říkal, nakouknu abych zjistil, jak moc špatně na tom jsem. Mých 6 kousků není až tak moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se