Street Glide Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 ....jo,věděl bych kam si takové hodinky vzít,ale jsou na mne jetě trochu nedotažené,......já bych si nechal určitě posázet i tu sponu :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Zklamali. Pěkný karátový diamant uprostřed heliového ventilu, a co ten ciferník, ten úplně odfláknuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Podle me hodne poddimenzovany, kazdej index mohl byt sutr a spona je zbytecne prazdna. Tohle si nekoupi ani chudej rusák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 ....na ciferník už asi nezbyly peníze :-)))....karát by se na heliový ventil nevešel,ale nějaká 0,35-ka by se tam zafasovat dala a okolo ventilu také mohli ještě píchnout nějaké malé routy,aby tam nezůstalo takové jalové místo :-))).....diletantská práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Karat by se tam samozrejme vesel. Misto toho zbytecnyho ventilu.Skoda ze neco podobnyho nedela Steinhart se zirkonama, to by byla Rytmusova srdcova volba )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 to by byla Rytmusova srdcova volba )) Temeraf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 .....musela by se ta díra po ventilu(5mm)ale ještě provrtat tak alespoň 8 vrtákem,pak by se tam ten karát vešel....:-))))) .....no "Čávo" Rytmus v zirkonech asi moc nejede,........ale tyhle DS by mu sedly a už by se o něm dalo říct,že má trochu lepšší vkus,.....ale podle mne utratil poslední prachy za řetěz kolem krku,....bude muset "najskor zrobiť dajaků novů platňu" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) .....musela by se ta díra po ventilu(5mm)ale ještě provrtat tak alespoň 8 vrtákem,pak by se tam ten karát vešel....:-))))) .....no "Čávo" Rytmus v zirkonech asi moc nejede,........ale tyhle DS by mu sedly a už by se o něm dalo říct,že má trochu lepšší vkus,.....ale podle mne utratil poslední prachy za řetěz kolem krku,....bude muset "najskor zrobiť dajaků novů platňu" :-) Zirkony jsou myslíš drahý? Takže Swarowski? Jednokarát je něco přes šest mm, takže by se tam vešel, jenom maličko zvětšit dírku a hezky usadit A co Jaro Slávik, myslíš že by se mu taky líbily? Upraveno 10. července 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 je k tomu cenovka? akorat se z tehle lunety bude blbe odecitat delka ponoru :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Jaro by si je vzal na jízdu vlakem s klukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 .....no "Čávo" Rytmus v zirkonech asi moc nejede,........ale tyhle DS by mu sedly a už by se o něm dalo říct,že má trochu lepšší vkus,.....ale podle mne utratil poslední prachy za řetěz kolem krku,....bude muset "najskor zrobiť dajaků novů platňu" :-) a ze co tebe po tom aku mam retiazku? a kolko si ty zrobil devede? mas prve devede mas prve turne? pi*u o me vies.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 tady se čék aspoň zasměje, narozdíl od solviny, kde už je to spíš one man show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 10. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 je k tomu cenovka? akorat se z tehle lunety bude blbe odecitat delka ponoru :( cenovka...???........bude to "mastný" :-) ....délka ponoru půjde odečíst snadno,.....když naklesáš ke dnu,uděláš si na lunetě kamínkem rysku,nastavíš jí rysku k minutové ručce a pak víš že na 15 diamantu bys měl jít nahoru a dekompresní přestávky jsou zhruba 2 diamoše :-))))),........víc netřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Vynikajúco napísaný návod na použitie a výpočet dekompresných prestávok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 mám rád na rolexkách kamínky, ale tohle je supersportovní model a to mi prostě nesedí. a ta holá spona je fakt blbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se