Přejít na obsah

Cartier ID One

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Odesláno
OT: Hele ten buck je slusnej.

za ty prachy ano - dnes jsem ho držel v ruce v highlife nebo jaxe to jmenuje a cena byla příjemných 2700 korun :thumbsup_anim:

Odesláno

Byt ty Cartiery v jinym (modernejsim - designem) pouzdru tak by byly uplne super, takhle jsou taky super ale pro nekoho jinyho.. ale ono by k nim neco s aktualnim designem stejne asi moc nesedelo, to by nebyl Cartier.. ale zajimavy jsou

Ten Buck je peknej, asi si ho taky objednam, co jeste mas nebo planujes za noze? Te budu kopirovat :lol2:

Odesláno
Byt ty Cartiery v jinym (modernejsim - designem) pouzdru tak by byly uplne super, takhle jsou taky super ale pro nekoho jinyho.. ale ono by k nim neco s aktualnim designem stejne asi moc nesedelo, to by nebyl Cartier.. ale zajimavy jsou

To musí být v kontrastu. Přeci... ;)

Odesláno

Vše co se tu poslední dobou objevuje od Cartier je nádherný, tyhle jsou podle mě bomba :) K tomu neopotřebovatelný materiály, nikdy se nemusej mazat nebo servisovat... kurnik začnu šetřit!!!

P.S. Kucí nechcete jít s těma rybičkama radši třeba někam do skauta, nebo do pionýra? ;)

• Po letech...
Odesláno

Cartier ID One

tohle se mi líbí :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...