Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 OT: Hele ten buck je slusnej. za ty prachy ano - dnes jsem ho držel v ruce v highlife nebo jaxe to jmenuje a cena byla příjemných 2700 korun
tombed Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 děláš mi tom bordel šukhoji...:-), zas abych přepisoval podpis...
spiderer Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Byt ty Cartiery v jinym (modernejsim - designem) pouzdru tak by byly uplne super, takhle jsou taky super ale pro nekoho jinyho.. ale ono by k nim neco s aktualnim designem stejne asi moc nesedelo, to by nebyl Cartier.. ale zajimavy jsou Ten Buck je peknej, asi si ho taky objednam, co jeste mas nebo planujes za noze? Te budu kopirovat
Hasňa Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Me se libi moc. To pouzdro jsem videl na zivo a bylo nadherne. Ale ja jsem staromilec a vintagemilec.
PhoeniX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Byt ty Cartiery v jinym (modernejsim - designem) pouzdru tak by byly uplne super, takhle jsou taky super ale pro nekoho jinyho.. ale ono by k nim neco s aktualnim designem stejne asi moc nesedelo, to by nebyl Cartier.. ale zajimavy jsou To musí být v kontrastu. Přeci...
Helex Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Vše co se tu poslední dobou objevuje od Cartier je nádherný, tyhle jsou podle mě bomba K tomu neopotřebovatelný materiály, nikdy se nemusej mazat nebo servisovat... kurnik začnu šetřit!!! P.S. Kucí nechcete jít s těma rybičkama radši třeba někam do skauta, nebo do pionýra?
MarcelG Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Cartier ID One tohle se mi líbí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj
JII. Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Nemohu přijít na chuť té III. Myslím, že bez vychýlení "subdialu "a při úplné absenci III by obličej působil daleko uhlazeněji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se