kaplanj Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Ze se Marinemaster oficialne obevil u nemeckeho Seika uz je nekolik mesicu, tim asi vetsinu neprekvapim.http://www.seiko.de/produkte/weitere-modelle/divers-sbdx001.htmlSkutecne se dodava asi od dubna/kvetna. Seiko, ale asi nastavilo pro nemecko kvoty mnozstvi,mozna testuji trh jak se bude chovat. Moji aktualni poptavku v Drazdanech u Seika jsem dostal odpoved : Betreff Ihrer Anfrage wegen einer Herrenarmbanduhr von Seiko, haben wir folgende Nachricht von der Firma erhalten.- die unverbindliche Preisempfehlung, die wir als Fachhandel auch nehmen, ist 2000,00?- die Lieferzeit ist voraussichtlich Februar 2013Wir bedanken uns für Ihr Interesse und stehen für weitere Fragen sehr gern zur Verfügung. To znamena, cena dobra 2000Eur ( je to cenikova cena ) takze moznost dalsiho smlouvani zarucena. dodani , ale UNOR 2013 takze do te doby je vyprodano
instant Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Vsetko v pohode, akurat sbdx001 tu maju svoje, pomerne rozsiahle, vlakno, tak by to asi bolo vhodnejsie presunut tam a nezakladat kvoli tomu nove vlakno.
Chumpus Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Delší doba dodání je běžná věc i přímo v Japonsku. High grade modely se totiž dělají ve várkách, takže občas je na trhu trochu sucho Smlouváním bych si jistý nebyl. Pokud budu mít jako obchodník příštích 6 měsíců plno, tak se do slev nepohrnu Spíš mě zaráží, že cena pořád zůstává 2000e. Upraveno 12. července 2012 uživatelem Chumpus
kaplanj Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 "barzahlung" slevu za hotovost okolo 3% usmlouvas v nemecku vzdycky
kaplanj Odesláno 13. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2012 V 12. 7. 2012 v 17:57, 'instant' napsal: Vsetko v pohode, akurat sbdx001 tu maju svoje, pomerne rozsiahle, vlakno, tak by to asi bolo vhodnejsie presunut tam a nezakladat kvoli tomu nove vlakno. Jsem tu teprve 4mesice. Tak proc ne , pokud preferujete megavlakna.
kamilb Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 V 13. 7. 2012 v 6:31, 'kaplanj' napsal: Jsem tu teprve 4mesice. Tak proc ne , pokud preferujete megavlakna. Taky určitě doma ráno nehledáš fusekle v ledničce.
kaplanj Odesláno 13. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2012 V 13. 7. 2012 v 8:09, 'kamilb' napsal: Taky určitě doma ráno nehledáš fusekle v ledničce. to tady takhle normalne odpovidate ?
Micey Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Většinou hůř, naštěstí pro tebe je momentálně většina Pitomců v rezervaci.
kaplanj Odesláno 13. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2012 aha mno , povazoval jsem umistneni do sekce japonske / saiko za optimalni , nikoli za fusekle proste uz budu priste vedet.
Chumpus Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Ale jinak se tu máme strašně rádi. Někdy je to tak nechutná idylka, že si to musíme na někom vybít, ideálně na nováčkovi jako jsi ty. Vítej
kamilb Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 V 13. 7. 2012 v 18:33, 'kaplanj' napsal: to tady takhle normalne odpovidate ? Jejda,sem netušil že tě to tak sebere. Co ale můžeš čekat od nerudného senilního dědka který by chtěl mít všechno na svém místě. To víš paměť zlobí a kdo má pak hledat kde jen to bylo napsaný že se dá vyhandlovat barzahlung,až si je budu chtít koupit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se