Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak konečně dorazil balíček:

Invicta Reserve

46 mm

ETA G10

20 ATM

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Podle me je presne toto etalon nevkusu. Ale je to samozrejme jen muj nazor, hlavne ze tobe delaj radost. Ja bych toto na ruku nedal Posted Image

Podla mňa sú v pohode :) Gratulujem

Odesláno (upraveno)

Tak konečně dorazil balíček:

Invicta Reserve

46 mm

ETA G10

20 ATM

No dulezite je jestli se libi tobe!! Kurna ale na to ze maj 46mm ti sedi kolik mas pres ruku?? prave ze taky pokukuju po cibulich 45mm tak jen at mam predstavu..

Upraveno uživatelem Gifot
  • po 3 týdnech...
Odesláno

No dulezite je jestli se libi tobe!! Kurna ale na to ze maj 46mm ti sedi kolik mas pres ruku?? prave ze taky pokukuju po cibulich 45mm tak jen at mam predstavu..

Myslim,ze tahle velikost je vazne moje maximum:-) Ruka 17cm..

Odesláno

Podle me je presne toto etalon nevkusu. Ale je to samozrejme jen muj nazor, hlavne ze tobe delaj radost. Ja bych toto na ruku nedal Posted Image

:-) :-) chtel jsem do sbirky neco vyrazneho,coz se myslim povedlo:-)

Odesláno

Tady stokrát poplivaná značka, osobně žádné nemám, ale rád si je prohlížím. Jsou osobité a v tom je pro někoho kouzlo. Časem si i já určitě nějaké pořídím. Ty tvé nevypadají špatně, jak jsou na tom s AR?

Odesláno

Invicta vsadila na prerastené puzdrá. Na to treba mať okrem kuráže aj ruku. Na fotke to vyzerá len tak tak, skôr sú ti veľké, ale to ešte závisí od celkovej figúry tela. Remeň sa ti ani neprehne a hneď ide od puzdra dole. Ja mám zápästie ešte o pol cenťáku väčšie a rozmer 46mm bol totálne nahrane. Ak si chcel do zbierky výrazný model ešte neznamená aby bol veľký, to už je však individuálna vec.

Ak ti robia radosť, podobný komentár ťa nerozhodí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...