miris Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Nevím jestli už to tady někde neproběhlo, ale nedá mi to se nepodělit o informaci. Konečně by mohl být vyřešen jeden z častých zde poukazovaných nedostatků současných Big Mako Deep(CEM75001D, CEM 75002D) oproti předchozímu modelu, a to jejich nízká luminiscence a dále nízká odolnost skla proti poškození poškrábáním (absence safíru). Tyto nedostatky by měl vychytat tento nový model http://www.orientuhren.de/orient-automatik-deep-cem75002dslsapphire-p-482.html . Dle porovnávacího obrázku se zdá luminiscence poměrně vysoká a vyšší odolnost skla proti poškození poškrábáním je konečně zajištěna safírem .
Honza.manta Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Vypadá to dobře, ale ještě stále nevychytali všechno. Dle mého chybí lumi bod na lunetě - a ten by na potápkách neměl chybět. Edit: chybka Upraveno 16. července 2012 uživatelem Honza.manta
miris Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Nojo....no, možná to bude jeden z dalších možných potencionálních inovativních záměrů do budoucna, vedoucích ke konečné dokonalosti
Jezevcik2 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Vypadá to dobře, ale ještě stále nevychytali všechno. Dle mého chybí lumi bod na lunetě - a ten by na potápkách neměl chybět. Edit: chybka Zvláštní,co?Když ho mají i základní Maka.Každopádně je to dobrý počin za slušné goldy.
martin.951 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Určitě zajímavé ... ale vzhledem k tomu, že tyto typy mají bez dalšícho popisu a vlevo zařazeny v kategorii "Modification" http://www.orientuhr....html?infoBox=0 tak si myslím že to nebude přímo z dílny Orientu, ale někde upravováno?
Adam99 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Nebude to tím safírem? Všude jinde je tento model uváděn s minerálním sklem, takže to bude asi ta modifikace.
miris Odesláno 17. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2012 V každým případě za ty prachy... paráda! Mám je v modrém a přesto že jsem s nima abnormálně spokojen (obdivuhodná přesnost -5s/týden), vážně přemýšlím o jejich obměně právě z důvodu těch zmiňovaných úprav. Ta lumi je perfektní! Podobná úprava lumi proběhla i původních mako http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem65002dsl-p-477.html
joXerus Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 ta modrá lumi tam hned vypadá lépe já mám Deep Blue, ale s klasickou zelenou... a ten safír by mi taky udělal radost
tomek Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Myslím že by ještě mohli nějak pořešit to tlačítko na změnu dne v týdnu. např. tak jak to má mako nebo ray, kde je šroubovací korunka. To by u potápek taky myslím nebylo od věci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se