Ondra.T Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Jo určitě jsem na začátku řekl, že nechci začínat na rodině. Vážím si vašich zkušeností a konstruktivních odpovědí. Díky Ondra
Jay Doll Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Z mého okolí to pár lidí také zkusilo a u rodiny to začlo a u rodiny to také skončilo. Prostě není dost klientů. Nikdo u toho nevydržel, a jeden dělal právě pro Broker Consulting. Tragédie a brainwashing, nic víc
dieegoo Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Jo určitě jsem na začátku řekl, že nechci začínat na rodině. Vážím si vašich zkušeností a konstruktivních odpovědí. Díky Ondra U rodiny či přátel musíš začít chtě nechtě a pak doufat, že z nich vytlučeš kontakty na další lidi. Pokud ti pak nebude proti srsti zvednout telefon a stále dokola voslit "dobrý den, dostal jsem na vás doporučení od pepy a dokážu vám nabídnout životní pojistku, kterou určitě nezbytně nutně potřebujete", chyť příležitost (dá-li se tomu tak říkat) za pačesy a zkus to, praštit s tím můžeš vždy. Nevěř ale tomu, že nastoupíš, dostaneš kontakty na zajeté klienty a začneš se o ně starat. Ty si poradci drží pro sebe a proč se okrádat o další potenciální kšeft, že? Upraveno 21. července 2012 uživatelem dieegoo
Skalamander Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Člověk se nemusí stydět za žádnou práci. Za tuhle však ano. A hlavně se nediv, až ti kamarádi nebudou zvedat telefony, když s nimi budeš chtít jít na pivo...
Traveller Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Měl jsem kolegu - pracovat v naší nadnárodní korporaci mu bylo málo - dal se na finanční poradenství. Hrozně ho to uspokojovalo. Jak radí jiným, jak vydělat a jak vydělané pěkně investovat (taky jsem mu nějaký čas věnoval). No, jak došli příbuzní a známí, rád se do naší firmy vrátil. S pokorou.
Jeremy Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Měl jsem kolegu - pracovat v naší nadnárodní korporaci mu bylo málo - dal se na finanční poradenství. Hrozně ho to uspokojovalo. Jak radí jiným, jak vydělat a jak vydělané pěkně investovat (taky jsem mu nějaký čas věnoval). No, jak došli příbuzní a známí, rád se do naší firmy vrátil. S pokorou. Přesně tak - a s užším kruhem přátel a s polonakrknutou rodinou, předpokládám.. Přesně tak končí 99% takovejch borců..
laskajefajn Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tak jsem prošel celé téma a nevím co si o tom mám myslet.Je pravda že nabíraji mladé lidi které do 3 měsiců skončí jakmile udělaji celou rodinu a okruh přátel.Můj soused je oblastním ředitelem a že by měli jednou měsičně rozmlácená okna nebo něco podobného se říct nedá. Jinak pro zajimavost já dělám na vedlejšák Českomoravskou stavební spořitelnu (Liška) a je sranda když parkuju před barákem pomalované auto od Lišky a vedle stoji kočár za mega korun od Brokeru.
Mirek Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Nejvíc z prd.ele práce, co může být, prostě klasická pyramida, nebo letadlo nebo jak se tomu říká. A že se má nějakej oblastní říďa dobře, to jenom potvrzuje, protože stojí na vrcholu té pyramidy, ale ti pěšáci dole na něj makají. Je to divná sorta tihleti pojišťováci, dal bych od toho rychle ruce pryč, radči zametat chodník, než totok.
Skalamander Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tak jsem prošel celé téma a nevím co si o tom mám myslet.Je pravda že nabíraji mladé lidi které do 3 měsiců skončí jakmile udělaji celou rodinu a okruh přátel.Můj soused je oblastním ředitelem a že by měli jednou měsičně rozmlácená okna nebo něco podobného se říct nedá. Jinak pro zajimavost já dělám na vedlejšák Českomoravskou stavební spořitelnu (Liška) a je sranda když parkuju před barákem pomalované auto od Lišky a vedle stoji kočár za mega korun od Brokeru. Rittig má taky lepší auto než já, ale asi bych s ním neměnil.
laskajefajn Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 (upraveno) Liška ted šla taky co se týče práce malinko dolů ale pořád pro ty co chtěji stavět a brát uvěr je to dobrý finanční ústav. Někdo jiný se zkušenosti s Broker? Upraveno 10. srpna 2012 uživatelem laskajefajn
Traveller Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Myslím, že Liška není klasické letadlo. Taky jsem s nimi kdysi spolupracoval, spolužák to dotáhl na nějakého regionálního ředitele. Byl to fajn přivýdělek, ale na plný úvazek bych to dělat nechtěl..
jartop Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Je zajímavé, že si lidé chodí "finančními službami" přivydělávat. Že někdo nenabízí "po večerech" právní služby nebo lékařskou praxi...
simon_magus Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Je zajímavé, že si lidé chodí "finančními službami" přivydělávat. Že někdo nenabízí "po večerech" právní služby nebo lékařskou praxi... pac pravnici a doktori maji svuj rybnik vyrazne lip hlidanej
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 jartop: Minimálně někteří (občas i) doktoři to tak dělaj Když potřebuješ něco vyndat nebo zalátat bez blbejch otázek
Pavlucha Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Tado, ty jsi jeden z těch nejlíp hájenejch a vůbec teď nevíš o čem mluvím ...
alois Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) hele a musíš mít na to "náturu" - hučet do lidí atd.... seděl jsem vedle jednoho týpka v Plzni v kavárně - přišla taková radobydámička a povídá mu úvodem: to jsem zvědavá jaký krávoviny mi budete povídat.....tak a on spustil....já bych také spustil..resp moje pravá nebo levá ruka....ale on byl asertivní až do nebe..nebo do pekla? bylo mu asi tak 19 a třičtvrtě....a jak tady už někdo psal...je to žumpa....kmeny rozebrané a shánět ovce ze sféry vlivu jak to nazývají - tzn. obvolávat známé a příbuzné a atd...na to nemám žaludek..já po odchodu od PČR zkusil reality...také žumpa....základní školení zdarma atd..kecy v kleci....jako přivýdělek reději ber něco, kde máš peníze byť menší, ale jisté....a za práci, která je relativně důstojná.....PS: realitky pracují na stejném nebo velmi podobném principu...jsi dole a lítáš jak vocas....a nahoře žerou z tvého Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem alois
Micey Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 jsi dole a lítáš jak vocas....a nahoře žerou z tvéhoTo by mě fakt zajímalo, v který firmě to takhle nefunguje:) Jinak já mám nějaký zprostředkovaný zkušenosti s Partners a OVB a musím říct, že bych si fakt radši stoupnul do mekáče ke grilu. Hlavně ze začátku musí být to vnucování "produktu" rodině a kamarádům lahoda.
panedge Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Bych radši šel dělat přidavače,než Partners a podobný lahody.Mě je trapně za ně,už když je vidím.
alois Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 na školení v realitce mi nějakej wosel řekl, že nejlepší je začít kolem domu v místě bydliště..zvonit a představovat se - dobrý den, já jsem váš realitní makléř :-)buď to mají tak vymydlené, že si myslí, že to takhle funguje a nebo jsou důkladně zpracování aby věřili a dál šířili...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se