Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 21. 7. 2012 v 18:06, speedmaster1 napsal:

ne vždycky je ten nejdražčí taky nejlepší, hledám nadšence a ne někoho kdo za 2 dny práce na jedněch hodinkách vydělá 20000,- ale to je jedno, možná to nakonec prodám v tomto stavu a bude to řešit nový majitel.

post-953-034575900 1346647151.jpg

Tohle je velkej nadšenec a bejval to prej i dobrej hodinář, dokud nezačal kvůli ostatním nadšencům "katovat kousty" Pustil provozovnu, začal topit rumem atd.

A teď vážněji. Otřel jsi si podle mě nevybíravým způsobem ústa o mechana. Já s ním moc zkušeností co se oprav týká nemám, pouze jednu. Koupil jsem docela výhodně Grand Seiko, můj hodinář je rozchodil s tím, že nejde hacking a překlápět datum. Po dohodě jsem je poslal poštou mechanovi s odsouhlaseným rozpočtem. Během čtrnácti dnů jsem je měl zpátky vyčištěné a přeleštěné se součtem závad, práce byla podložena fotodokumentací a se závěrem, že bude potřeba koupit vrak na díly. Za to celé jsem zaplatil pár set korun, podle mě cenu více než přiměřenou. Až na to dojde, a já konečně koupím ten vrak, tak hodinky půjdou k mechanovi na znovuzrození.

Já mít tak pěknou věc, jako jsi tu ukázal ty, tak bych ji svěřil POUZE mechanovi. Nedávno tu jeden vyčůránek sháněl někoho, kdo mu opraví orloj na zámku, tuším za to nabízel stravu, lahváče a pamětní desku na věži. Docela jsi mi ho připoměl.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 5:10, tolja napsal:

post-953-034575900 1346647151.jpg

Tohle je velkej nadšenec a bejval to prej i dobrej hodinář, dokud nezačal kvůli ostatním nadšencům "katovat kousty" Pustil provozovnu, začal topit rumem atd.

A teď vážněji. Otřel jsi si podle mě nevybíravým způsobem ústa o mechana. Já s ním moc zkušeností co se oprav týká nemám, pouze jednu. Koupil jsem docela výhodně Grand Seiko, můj hodinář je rozchodil s tím, že nejde hacking a překlápět datum. Po dohodě jsem je poslal poštou mechanovi s odsouhlaseným rozpočtem. Během čtrnácti dnů jsem je měl zpátky vyčištěné a přeleštěné se součtem závad, práce byla podložena fotodokumentací a se závěrem, že bude potřeba koupit vrak na díly. Za to celé jsem zaplatil pár set korun, podle mě cenu více než přiměřenou. Až na to dojde, a já konečně koupím ten vrak, tak hodinky půjdou k mechanovi na znovuzrození.

Já mít tak pěknou věc, jako jsi tu ukázal ty, tak bych ji svěřil POUZE mechanovi. Nedávno tu jeden vyčůránek sháněl někoho, kdo mu opraví orloj na zámku, tuším za to nabízel stravu, lahváče a pamětní desku na věži. Docela jsi mi ho připoměl.

já jsem se o nikoho neotřel, nikoho jsem nejmenoval tak pozor.

Návštěvník tolja
Odesláno

Pozor by jsi si měl dávat především ty, protože to, že jsi výslovně nejmenoval ještě neznamená, že jsi se neotřel. A podle mě jsi se otřel neprávem, proto jsem reagoval i když mechano obhajobu nepotřebuje, za něj mluví jeho výsledky.

Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 6:41, tolja napsal:

Pozor by jsi si měl dávat především ty, protože to, že jsi výslovně nejmenoval ještě neznamená, že jsi se neotřel. A podle mě jsi se otřel neprávem, proto jsem reagoval i když mechano obhajobu nepotřebuje, za něj mluví jeho výsledky.

tohle komentovat nebudu, nejsem filozof a je to trochu odbočka od tématu.

Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 6:41, tolja napsal:

mimochodem nesrovnávejte práci na špindlovkách a na hodinkách seiko, to je jako jablka a hrušky.

Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 5:55, speedmaster1 napsal:

když já pořád nevím kdo vlastně jste.

Nedělej si z toho hlavu, nejdřív jsem se teda cítil ukřivděnej, pro kontrolu ti to tady zopakuju:

kubson, on 20.červenec.2012 - 23:08, said:

na tohle jednoznačně mechano? bezdebat.

http://www.knesplmajzlik.com/kontakt

Tvoje odpověď:

tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká.

Když o tom ale tak přemýšlím, měl jsi pravdu, fakt by to bylo drahé, radím neztrácet s námi čas. :smile_anim:

Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 8:15, mechano napsal:

Nedělej si z toho hlavu, nejdřív jsem se teda cítil ukřivděnej, pro kontrolu ti to tady zopakuju:

kubson, on 20.červenec.2012 - 23:08, said:

na tohle jednoznačně mechano? bezdebat.

http://www.knesplmajzlik.com/kontakt

Tvoje odpověď:

tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká.

Když o tom ale tak přemýšlím, měl jsi pravdu, fakt by to bylo drahé, radím neztrácet s námi čas. :smile_anim:

aha tak už vím o koho jde, dá se podle fotek udělat cca cenový odhad oprav ?

Odesláno

Nechci Ti do toho kecat,ale co se domluvit osobně na místě.Nebo pošli mechanovi hodinky,ať posoudí stav a řekne částku,ber a nebo nech být.

Odesláno
  V 7. 9. 2012 v 21:04, bohus76 napsal:

Nechci Ti do toho kecat,ale co se domluvit osobně na místě.Nebo pošli mechanovi hodinky,ať posoudí stav a řekne částku,ber a nebo nech být.

já to nejspíš opravovat nebudu. jen jsem chtěl vědět co mam případně říct tomu kdo ty hodinky časem koupí, at jednáme narovinu .

Odesláno

Tak ono je spíš blbý chtít nechat levně opravit a následně draze prodat.

Pokud čekáš od prodeje slušnou cenu, tak by si případný kupující zasloužil i slušnou opravu od profíka a ne od nadšence, co má olejničku na šicí stroje a dva šroubováky.

Odesláno

nechápu, jak může tahle věta:

...tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká...

někoho tak vytočit, skoro až k nepříčetnosti.

Odesláno
  V 12. 9. 2012 v 12:06, Xjmeno363 napsal:

nechápu, jak může tahle věta:

...tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká...

někoho tak vytočit, skoro až k nepříčetnosti.

Tak do nepříčetnosti i vytočení mám fakt hodně daleko. Ale pro pochopení, proč už tomu člověku nechci dělat zadarmo odhadce, doporučuju přečíst si celé vlákno. Blbejch narážek na cenu je tam povícero na to, že se pán tváří, že vlastně neví o koho se jedná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...