Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 21. 7. 2012 v 18:06, speedmaster1 napsal: ne vždycky je ten nejdražčí taky nejlepší, hledám nadšence a ne někoho kdo za 2 dny práce na jedněch hodinkách vydělá 20000,- ale to je jedno, možná to nakonec prodám v tomto stavu a bude to řešit nový majitel. Tohle je velkej nadšenec a bejval to prej i dobrej hodinář, dokud nezačal kvůli ostatním nadšencům "katovat kousty" Pustil provozovnu, začal topit rumem atd. A teď vážněji. Otřel jsi si podle mě nevybíravým způsobem ústa o mechana. Já s ním moc zkušeností co se oprav týká nemám, pouze jednu. Koupil jsem docela výhodně Grand Seiko, můj hodinář je rozchodil s tím, že nejde hacking a překlápět datum. Po dohodě jsem je poslal poštou mechanovi s odsouhlaseným rozpočtem. Během čtrnácti dnů jsem je měl zpátky vyčištěné a přeleštěné se součtem závad, práce byla podložena fotodokumentací a se závěrem, že bude potřeba koupit vrak na díly. Za to celé jsem zaplatil pár set korun, podle mě cenu více než přiměřenou. Až na to dojde, a já konečně koupím ten vrak, tak hodinky půjdou k mechanovi na znovuzrození. Já mít tak pěknou věc, jako jsi tu ukázal ty, tak bych ji svěřil POUZE mechanovi. Nedávno tu jeden vyčůránek sháněl někoho, kdo mu opraví orloj na zámku, tuším za to nabízel stravu, lahváče a pamětní desku na věži. Docela jsi mi ho připoměl.
speedmaster1 Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 2. 9. 2012 v 16:13, mechano napsal: Ještě ten dotaz jednou zopakuju: máš s námi nějaké špatné zkušenosti?když já pořád nevím kdo vlastně jste.
speedmaster1 Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 5:10, tolja napsal: Tohle je velkej nadšenec a bejval to prej i dobrej hodinář, dokud nezačal kvůli ostatním nadšencům "katovat kousty" Pustil provozovnu, začal topit rumem atd. A teď vážněji. Otřel jsi si podle mě nevybíravým způsobem ústa o mechana. Já s ním moc zkušeností co se oprav týká nemám, pouze jednu. Koupil jsem docela výhodně Grand Seiko, můj hodinář je rozchodil s tím, že nejde hacking a překlápět datum. Po dohodě jsem je poslal poštou mechanovi s odsouhlaseným rozpočtem. Během čtrnácti dnů jsem je měl zpátky vyčištěné a přeleštěné se součtem závad, práce byla podložena fotodokumentací a se závěrem, že bude potřeba koupit vrak na díly. Za to celé jsem zaplatil pár set korun, podle mě cenu více než přiměřenou. Až na to dojde, a já konečně koupím ten vrak, tak hodinky půjdou k mechanovi na znovuzrození. Já mít tak pěknou věc, jako jsi tu ukázal ty, tak bych ji svěřil POUZE mechanovi. Nedávno tu jeden vyčůránek sháněl někoho, kdo mu opraví orloj na zámku, tuším za to nabízel stravu, lahváče a pamětní desku na věži. Docela jsi mi ho připoměl.já jsem se o nikoho neotřel, nikoho jsem nejmenoval tak pozor.
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Pozor by jsi si měl dávat především ty, protože to, že jsi výslovně nejmenoval ještě neznamená, že jsi se neotřel. A podle mě jsi se otřel neprávem, proto jsem reagoval i když mechano obhajobu nepotřebuje, za něj mluví jeho výsledky.
speedmaster1 Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 6:41, tolja napsal: Pozor by jsi si měl dávat především ty, protože to, že jsi výslovně nejmenoval ještě neznamená, že jsi se neotřel. A podle mě jsi se otřel neprávem, proto jsem reagoval i když mechano obhajobu nepotřebuje, za něj mluví jeho výsledky.tohle komentovat nebudu, nejsem filozof a je to trochu odbočka od tématu.
speedmaster1 Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 6:41, tolja napsal: Pozor by jsi si měl dávat především ty, protože to, že jsi výslovně nejmenoval ještě neznamená, že jsi se neotřel. A podle mě jsi se otřel neprávem, proto jsem reagoval i když mechano obhajobu nepotřebuje, za něj mluví jeho výsledky.mimochodem nesrovnávejte práci na špindlovkách a na hodinkách seiko, to je jako jablka a hrušky.
mechano Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 5:55, speedmaster1 napsal: když já pořád nevím kdo vlastně jste.Nedělej si z toho hlavu, nejdřív jsem se teda cítil ukřivděnej, pro kontrolu ti to tady zopakuju: kubson, on 20.červenec.2012 - 23:08, said: na tohle jednoznačně mechano? bezdebat.http://www.knesplmajzlik.com/kontakt Tvoje odpověď:tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká. Když o tom ale tak přemýšlím, měl jsi pravdu, fakt by to bylo drahé, radím neztrácet s námi čas.
speedmaster1 Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 V 3. 9. 2012 v 8:15, mechano napsal: Nedělej si z toho hlavu, nejdřív jsem se teda cítil ukřivděnej, pro kontrolu ti to tady zopakuju: kubson, on 20.červenec.2012 - 23:08, said: na tohle jednoznačně mechano? bezdebat.http://www.knesplmajzlik.com/kontakt Tvoje odpověď:tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká. Když o tom ale tak přemýšlím, měl jsi pravdu, fakt by to bylo drahé, radím neztrácet s námi čas. aha tak už vím o koho jde, dá se podle fotek udělat cca cenový odhad oprav ?
bohus76 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Nechci Ti do toho kecat,ale co se domluvit osobně na místě.Nebo pošli mechanovi hodinky,ať posoudí stav a řekne částku,ber a nebo nech být.
speedmaster1 Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 V 7. 9. 2012 v 21:04, bohus76 napsal: Nechci Ti do toho kecat,ale co se domluvit osobně na místě.Nebo pošli mechanovi hodinky,ať posoudí stav a řekne částku,ber a nebo nech být.já to nejspíš opravovat nebudu. jen jsem chtěl vědět co mam případně říct tomu kdo ty hodinky časem koupí, at jednáme narovinu .
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Tak ono je spíš blbý chtít nechat levně opravit a následně draze prodat. Pokud čekáš od prodeje slušnou cenu, tak by si případný kupující zasloužil i slušnou opravu od profíka a ne od nadšence, co má olejničku na šicí stroje a dva šroubováky.
mechano Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 V 7. 9. 2012 v 15:06, speedmaster1 napsal: aha tak už vím o koho jde, dá se podle fotek udělat cca cenový odhad oprav ?Tak teď už tě mám fakt plný zuby. Žádný odhady nebudou.
speedmaster1 Odesláno 9. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2012 začínám litovat že jsem to sem vůbec dával.
bohus76 Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Nejde o to,že jsi to sem dal,ale že máš kolem toho blbých keců.
speedmaster1 Odesláno 9. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2012 V 9. 9. 2012 v 18:47, bohus76 napsal: Nejde o to,že jsi to sem dal,ale že máš kolem toho blbých keců.otázky a kecy jsou trochu rozdíl. chtěl jsem radu nebo pomoc, ale nic mi to nepřineslo.
mechano Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 V 9. 9. 2012 v 18:51, speedmaster1 napsal: otázky a kecy jsou trochu rozdíl. chtěl jsem radu nebo pomoc, ale nic mi to nepřineslo.Zato mě to přineslo pomluvu od tebe.
speedmaster1 Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 myslim že je čas tuhle debatu o ničem ukončit.
Xjmeno363 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 nechápu, jak může tahle věta: ...tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká... někoho tak vytočit, skoro až k nepříčetnosti.
mechano Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 V 12. 9. 2012 v 12:06, Xjmeno363 napsal: nechápu, jak může tahle věta: ...tahle možnost mi taky napadla, ale obávám se že právě v tomto hodinářství bude cena vysoká... někoho tak vytočit, skoro až k nepříčetnosti.Tak do nepříčetnosti i vytočení mám fakt hodně daleko. Ale pro pochopení, proč už tomu člověku nechci dělat zadarmo odhadce, doporučuju přečíst si celé vlákno. Blbejch narážek na cenu je tam povícero na to, že se pán tváří, že vlastně neví o koho se jedná.
Karlos Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 No, upřímně, dost nešikovné vysvětlení. Trochu ve stylu Popshopa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se