Bolthorn Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 (upraveno) Potřeboval bych kontakt na nějakého schopného hodináře z Liberce, či okolí, který by se mi podíval na moje Omegy. Zřejmě je něco s nepokojem, jelikož se mi strašně předhánějí, asi předešlý hodinář je prolil zbytečně moc olejem a nepokoj v nich se slepil. Jedná se o natahovací strojek. Děkuji Upraveno 23. července 2012 uživatelem Bolthorn
bohus76 Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Název nepokoj se teď nepoužívá,správnější je setrvačka.Najdi si vlákno Doporuč hodináře a snad někoho najdeš.
Horhe Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Antonín Kodýtek. Je to v Pražský nad bagetárnou ve zlatnictví Solitér.
Bolthorn Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Děkuji!! :-) Zaběhnu za ním co nejdříve.. Mám už strach dát v dnešní době k někomu hodinky bez nějakého doporučení.. Už jsem tak přišel o dvoje hodinky :-(
Bolthorn Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Horhe, děkuji ještě jednou za radu, pan hodinář se jevil velmi solidně. Domluvili jsme se na kompletním servisu Omeg, s tím, že mi vymění i sklíčko a korunku. Takže mám radost, že budou v pořádku. Problém byl v nečistotě ve strojku.
Horhe Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Byl jsem u něj naposledy včera a jako vždy spokojenost.
paolous Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Dneska jsem pana Kodytka navstivil a pohoda, udelam mu sem malou reklamu, ze ho doporucim :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se