Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

:punk: Kdo se bojí s..e v síni. I ten alkohol k tomu všemu patří. Třeba nyní piju třetí Svijany a mám chuť si na něco pěkného přihodit, Ale jak na sviňu není na co... Je to nějaké mrtvé. Nechcete mi udělat nějakou pěknou nabídku na letecké automaty? Dokud mám v kuli.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je těžký přechlastat ten chtíč tak, že nebudeš schopen připlazit ruku ke klávesnici a kliknout. U nás, co jsme dobře trénovaní, by vyvolání tohoto stavu stálo více peněz, než několik slušně zachovalých kousků časoměrů z Aukra vyklikaných zcela náhodně a jaksi nechtěně ....

Odkaz ke komentáři

Hele kámo, na klávesnici ještě vidím. :bangin: Mám jen pomalejší reakce. Něco už je rozjednáno. Klidně mi pošli foto do SZ. Ale za desítku by to muselo být s nějakým fajnovým věnováním.... :cheers:

Edit: vynechávám písmenka.... Děkuji za pochopení.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Hele kámo, na klávesnici ještě vidím. :bangin: Mám jen pomalejší reakce. Něco už je rozjednáno. Klidně mi pošli foto do SZ. Ale za desítku by to muselo být s nějakým fajnovým věnováním.... :cheers:

Edit: vynechávám písmenka.... Děkuji za pochopení.

Co tam chceš mít za ty prachy vyrytý? Já to nechám v pondělí udělat a v úterý se s nimi můžeš chlubit. :angel:

Ještě tu nebyl generál poručík L. Svoboda - či jakou to měl soudruh prezident hodnost.

Odkaz ke komentáři

To už tady před pár lety bylo a už tehdy to převyšovalo nabízenou částku.

Já myslím že za pár měsíců budou vyčerpané všechny osobnosti české národnosti a začnou se vyskytovat hodinky s věnováním soudruhům v Číně a Vietnamu. Samozřejmě vyryté v jejich rodném jazyce písmeny připomínajícím rozsypaný čaj...to bude teprvě masakr...

Odkaz ke komentáři

NeStraš. Jinak ti gratuluju k 999 příspěvku na tomto fóru.

:wine:

Tyjo, dík, já si ani nevšimnul. Safra. Tak to si jdu opravdu nalít skleničku něčeho řízného..

Tyvogas-bum, a je ze mně megazávislák...na zdraví, pánové.. :wine: :cigar: :suicide_anim:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...