Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Ježkovo zraky... To mne teda čekaj věci... Ještě, že nepiju :)

Naštěstí jsem v současné době limitován skladovacími kapacitami, takže se můžu vymlouvat, že nemůžu kupovat hodinky, že je nemám kam dát...

Ale někde vzadu v hlavě mi už ťuká myšlenka, že bych možná mohl udělat větší vitrínu... Zatím se bráním... Ale je to těžké :)

Že já jsem sem lezl... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a pak najednou koukáš, že aukce je už samozřejmě dávno v PR.ELI a ZASE ji vyhrál MANTA a měl to tak NESMYSLNĚ LACINĚ že mít ho v tu chvíli po ruce, asi bych šel na dvacet let bručet. A to já ty černý automaty ZOUFALE potřebuju!!!!

Jo. Asi jsem závislej. Ale mně se to líbí.

Hele hele nezáviď, ty jsi mi toho vyfoukl víc. :smile_anim:

A když budeš hodnej, tak ti je budu půjčovat. Jinak tu aukci nechápu, já už na ně měl několikrát přihozeno a cena mne vždy přelezla a hlavně přelezla většinou hranici 5K. Teď tam byly dvoje - ty jedny ulítly přes 5K a tyhle jsem měl jen nahozíno ze sportu - co kdyby? No a přišlo mi dle očekávání, že jsem přehozen a pak najednou - že se vítěz ruší a hodinky jsou moje. Tak nezáviď a nebuď na mne nakrknurej - víš kolik mi to stálo nervů? :cheers:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Koukám, docela vtipná komunita, ti sběratelé PRIMek :). Kolik méte ti největší z Vás kousků, absolutně? Když jsem ženě kupoval na aukru po promoci Aeskuplapy v NOS za 5k, tak mi to tady z Vás určitě někdo prodražoval, teď je mi to jasný :).

Odkaz ke komentáři

Hele hele nezáviď, ty jsi mi toho vyfoukl víc. :smile_anim:

A když budeš hodnej, tak ti je budu půjčovat. Jinak tu aukci nechápu, já už na ně měl několikrát přihozeno a cena mne vždy přelezla a hlavně přelezla většinou hranici 5K. Teď tam byly dvoje - ty jedny ulítly přes 5K a tyhle jsem měl jen nahozíno ze sportu - co kdyby? No a přišlo mi dle očekávání, že jsem přehozen a pak najednou - že se vítěz ruší a hodinky jsou moje. Tak nezáviď a nebuď na mne nakrknurej - víš kolik mi to stálo nervů? :cheers:

Edit: chybka

Myslíš mých? Pořádnej kýbl předem a menší bazén potom..

Neboj, závist časem dostanu pod kontrolu a nakrknutej už nejsem :cheers:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Na větší vitrínu se vykašli, stačí pár krabic od bot a několik kufrů....

Když já se na ně rád koukám... A představa, že se budu pokoutně kochat někde nad kufrem, mne neuspokojuje...

Možná, že vyváznu jen s tím stadiem 2, jak psal Straspol :)

Nicméně, ty ceny, které tady někteří zmiňujete, mne naplňují děsem...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

A jeje- tak jsem si všimnul, že jsem z onačení ,,kandidát závislosti" postoupil na ,,závislák"... tak to nějak souzní s tím, jak se mi to v krabicích a skříních hromadí...

No, koukám že tohle jsem psal dost nedávno a stejně je to v propadlišti dějin...Jakých že titulů se tady může opravdový zoufalec dopracovat? Nějak rychle to jede...

Odkaz ke komentáři

No, koukám že tohle jsem psal dost nedávno a stejně je to v propadlišti dějin...Jakých že titulů se tady může opravdový zoufalec dopracovat? Nějak rychle to jede...

...a kdo chvilku stal, stoji opodal... :crying_anim:

Hlavne aby v propadlisti neskoncil Elton. To by pak byl prusvih...

Odkaz ke komentáři

No, tomu říkám modulace přes činel :pokey:

Obcas dokazu sam sebe prekvapit... a to bylo teprve rano, vecer u "dvojky" to valim i lepe... :wine:

Neber to tak vazne, vsak my dole u "paty totemu" to mame s mrmlanim jednodusi, nez vy na vrcholu, kteri nam ukazujete smer a cile... obcas i nasledky v podobe plnych supliku, skrini a nastvanych manzelek :D ...a posouvate nas dale a hloubeji do schizmat nad modely, barvami a raritkami Prim :suicide_anim:

Kazdopadne gratulace a kdybys nahodou chtel nizsi oznaceni, pokud teda opravdu souzni s pocty krabic, tak te jich za odvoz zbavim... Ted prave bych neco uzil. Choroba se opet ozyva.. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...