Milan Praha Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 já se děsím jen toho jak se rychle člověk do toho posledního stadia dostane ... už si říkám že je čas zakázat aukro (ono to je ale tak levnééé) v prohlížeči, ale mám předsevzetí už kupovat jen primky s mimostředkou :-dale když ono ty TV v automatu fakt chybějí .... chjooo du si dát sprchu :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 ... studenou..? Stejně nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) n....l mě, že se posral, tak jde do křemíkového nebe. Nástupce už dorazil...:-) No, zas vydržel 11 let a to i s jednou, původní instalací OS (Win XP). Bez reinstlalace, používaný denně.To Ti ten hajzlík udělal určitě schválně... Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Už jsem si nekoupil PRIMky celé dva měsíce...jsem z toho venku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ne. Vo tu srandu přece nechceš přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 No to si právě nejsem úplně jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Už jsem si nekoupil PRIMky celé dva měsíce...jsem z toho venku ?Jedny se strojkem 011 máš ještě u mě. Je teda pravda, že výměna za lahev vína se nedá nazvat koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 A jo, vidíš- to necháme až se potkáme na hamburgeru- jaký víno piješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 (upraveno) A jo, vidíš- to necháme až se potkáme na hamburgeru- jaký víno piješ ?Něco sladkého - dobrá Pálava třeba. Nebo Aurelius... Upraveno 8. října 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Co to kecám- jaký hodinky, to je tvůj problém, ty vole, neznám tě, vtipálku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Sorry vole, spletl jsem si te s jedným kamarádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Tohle nikdy neskončí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Ma přítelkyně uz je ze me na hlavu,ze nic jiného nez hodinky me nezajímají ,uz si beru mobil a zavíram se na záchodě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Už jsem si nekoupil PRIMky celé dva měsíce...jsem z toho venku ?mnohokráte opakovaná věta - to je jen klid před bouří, udeří to znovu, nečekaně, o to silněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Huráááá, máme day věnec v češtině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Já si udělal dnes radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 No a co, já mám srozumitelný i date věnec...:-))) Huráááá, máme day věnec v češtině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Date věnec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Day věnec bude to skvělý. I když už samozřejmě jsem v pohodě, závislosti jsem dal vale a já i mí kamarádi svý špičky kontrolujeme. I tak se šťastně tlemím celej večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Co znamená ten ?Day věnec?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se