straspol Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Věnec s nápisy ,,PON, UTE, STŘ, ČTV, PÁT, SOB, NED", to celé se strojem SEIKO v PS 2 v novém bronzovém pozdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Tak jsem se zase něco naučil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Už jsem si nekoupil PRIMky celé dva měsíce...jsem z toho venku ? Kamaráde venku z toho nejsi i když na ty hodinky i jen myslíš.Joooooo to já jsem již skoro vyléčen, Mám svých pár hodinek a mám klid. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Já vím, je to v háji. Předevčírem jsem v bazárku koupil patery Primky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Já vím, je to v háji. Předevčírem jsem v bazárku koupil patery Primky....)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nesbírám Primky, nesbírám Primky, nesbírám Primky, tečka. Od pro mne zajímavých modelů stačí dycky jeden kousek, pro potěšení, prostě abych měl. Už jen dva (výjimečné) modely a šmytec. Hovnajs! Dnes pošťák přivezl pěkné kal.50 a už jsem poslal peníze na další. Nesbírám Primky, čekám už jen na ty dva výjimečné modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 A sbírat a sbírat a sbírat :-D Všechny úspory padají do hodinek,asi už se z toho nikdy nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Já vím, je to v háji. Předevčírem jsem v bazárku koupil patery Primky....Taky jsem si myslel, že jsem z toho venku. Už jsem si víc než půl roku primky nekoupil a ani o tom nepřemýšlel. No a minulý týden se mi kamarád zeptal na lunetu ke sportům(za účelem výhodnějšího prodeje) a já je blbec rovnou koupil. Úplné zbavení se závislosti může dle mého nastat teprve po ÚPLNÉM zbavení se primek a dílů. Takzvané deprimaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 "...Takzvané deprimaci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 A nebudeš z toho trošku deprimovanej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Deprimace pomáhá na Primky, na kompletní očistu od hodinek musí být detikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Vsetko predat, zahodit mobil, zrusit vsetky pripojenia a odztahovat sa na pusty ostrov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Je to jako ?Mafie? živý z toho nevyjdeš,jednou jsi v tom a hotovo :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Miluju si večer po práci sednout ke svému stolu,koukat na svoje hodinky a zakoupené otevřít a mrknout co se schovává pod ?kapotou?,vše si hned uspořádat ,zapsat a mít svůj klid :-) To je můj recept na dobre spaní ,teda než mi naběhne žena a dá mi ledovou sprchu proč ještě nespim a čumím zase do hodinek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jo, jo, koukání do Primek co mají pod "kapotou" to mne pořád taky baví, a taky poslouchat jak ty hodinky krásně tikají když jsou vyčištěné. Mnohokrát jsem zde přiznal, že jsem technický "chronomagor" se specializací "Primkomagorskou". Ale přestalo mne bavit často ty hodinky otvírat, tak jsem pokročil v tom konečném stadiu ještě dále. Buduji "sbírku" jednotlivých druhů samotných strojků (z duplicitních hodinek a hodinek vnějškově hodně ošoupaných) ve zvláštní bonbonierové krabičce. Všechny strojky jsou funkční. V dolní řadě po krajích jsou pro porovnání i pěkně vypadající strojky z ruských Pobed. No a tak nyní často "čučím" do téhle bonbonierové krabičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Je to krásný pohled,dal bych si ho pod hlavu a byl bych spokojený :-) Ty krabičky na strojky mě moc zajímají ,rad bych také takové ,své strojky mám v hranatych ale rad bych přímo takové kulaté :-) Jestli někdo ví a poradi kde je sehnat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Já jsem tyhle speciální kulaté krabičky na hodinkové strojky, i s výřezy pro osičku korunky a s měkkou molitanovou vložkou, dostal jednorázově od Jéžíška před rokem a od té doby se různě ptám (třebas i ve speciálním hodinářském "zasilatelství" Mavex), ale žádné další takovéhle krabičky jsem nesehnal. A potřeboval bych - chybí mi na strojek Prim s automatickým nátahem atd. Edit: Doplnění textu. Upraveno 20. října 2017 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Tak takový dárek bych si také Přál :-) Mě tam čekají jen ponožky ...Každopádně budu rad když za jakoukoliv info :-) Je to krásná podívaná :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Myslím,že sú to obaly z výročných mincí.Je treba obíjsť numizmatikov,ktorý mince ukladajú do albumov a kufrov.Potom sú ím tieto krabky nanič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Díky za radu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se