Cyber Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Někde jsem tu na fóru četl starší příspěvek o tom, že Elton chystá knihu, kde budou všechny Primky. Ten příspěvek byl tuším z roku 2006 a pak už jsem o tom nic nenašel. Pak jsem od svého hodináře slyšel, že bude kniha o Igenech (ale jen o nich). Jelikož už jsem bohužel/bohudík (nehodící se škrtněte) také namočil a začínám budovat svou sbírečku, jako asi každý se pídím po informacích jaké Primky se vůbec vyskytovaly a tedy jaké ve sbírce ještě chybí. Někdo tu kdysi stvořil takový jednoduchý katalog, kde ovšem nejsou všechny varianty a pak je tu pdf s kalibry nebo pár ofocených katalogů a plakátů Prim. Napadlo mne, že je tu na Chronomagu vícero bláznů, kteří mají sbírky Primek čítající i stovky kusů. Mnoho z nich má své miláčky i dobře vyfocené a tak mne napadlo, co kdybychom si takový katalog všech Primek udělali sami? Nemám na mysli knihu s příběhy o výrobě, historické fotografie atd., ale jen jednoduchý, přehledný katalog s Primkami dle typů (Sport I, Sport II, Spartak, Pyžama atd.) se všemi barevnými variantami, variantami strojků atd. Co se týče mého přínosu, tak jsem grafik (alespoň se tím snažím uživit) a mohu nabídnout své bezplatné služby. Také mohu zajistit kvalitní a přitom cenově přijatelný malonákladový tisk výsledného katalogu (kdyby byl zájem o tištěnou formu). Pdf pro členy Chronomagu je samozřejmostí. Výhodou takového katalogu by bylo: Pocit z dobře odvedené práce, dobrý pocit, že jsem se na něčem podílel, možnost nízkého nákladu při tištěné formě (není problém i pár kusů), bezproblémová rozšiřitelnost takového katalogu (v případě budoucího objevení se nevídaných kousků). Co vy na to? Šli byste do toho? Dejte vědět. Pokud by byl zájem, můžeme domluvit podrobnosti o způsobu práce a dodávání podkladů. Tak Tebe jsem hledal pět let. Víc v SZ.
bandicoot Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Ja tech historek slysel taky uz dost. Kez by se to posunulo...
Honza.manta Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Nojo no, to ale musím napřed nechat vyměnit asi třicet sklíček, což jsem stále odkládal a to mne asi moje hodinářka zabije, až to tam přinesu. Jó a minimálně dalších třicet přeleštit a to taky bude chvilku asi trvat. A při tom, kolik mám času a jak jsem doma s primkami populární - nevím, nevím. Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Honza.manta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se