uff Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 ono zakladni problem fejku je ten, ze kdyz bych si je vzal na ruku a nekdo to poznal, tak to automaticky devalvuje vsechny me originaly... fejkari jsou proste laciny pozeri, no..
uff Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 slusne: http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=762518#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-19
Bert Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 slusne: http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=762518#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-19 Už je o tom samostatné vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54761-padelky-hodinek-za-dve-miliardy/page__pid__841131#entry841131
uff Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 jj, vsimnul jsem se, prosim o promazani tohoto
m.n. Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Na Instagramu jsem našel uživatele "fakerhater", který hledá na této sociální síti fotky fejků rolád a některý jsou docela výživný... :D
enslow Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 ty kokoooooooooooooot videl som kadeco ale toto je fake storocia....
elloco Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Na Instagramu jsem našel uživatele "fakerhater", který hledá na této sociální síti fotky fejků rolád a některý jsou docela výživný... :D Jo, tak ten kyklop na druhý straně se povedl
uff Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 slusne pobavilo!!!! pitomy je, ze laik nema nekdy fakt moc sanci rozeznat kopii od origo: http://obleceni.bazos.cz/inzerat/20327065/Rolex-Submariner-Bondovy-automaty.php tenhle kdyby nedal pohled na dynko, tak vim prd, ze je to fejk,navic me prekvapil i ten poctivej tah...
m.n. Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Hele, já ti nevím, ale já bych řekl, že když chceš koupit Rolex, tak jakž takž víš, kolik to má asi stát, takže cena je první a docela zásadní indicie. Nezvětšující kyklop jakbysmet. Myslím si, že z množství těch, kteří nosí na ruce fejky, bude napálených v řádu promilí, zbytek jsou prostě pozéři, kteří o tom moc dobře ví. Je to docela i vidět na tom Instagramu, kde ten uživatel jakoby repostuje tu fotku fejku a majitele na té fotce označí, takže může reagovat a vesměs jsou ty reakce ve stylu "a co máš ty?" v kombinaci s vulgarismy.
uff Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Tak o tom zadna, cena je jasnej indikator, ja jen komentoval to provedeni fejku, evidenentne jdou hodne do sebe... Hele, já ti nevím, ale já bych řekl, že když chceš koupit Rolex, tak jakž takž víš, kolik to má asi stát, takže cena je první a docela zásadní indicie. Nezvětšující kyklop jakbysmet. Myslím si, že z množství těch, kteří nosí na ruce fejky, bude napálených v řádu promilí, zbytek jsou prostě pozéři, kteří o tom moc dobře ví. Je to docela i vidět na tom Instagramu, kde ten uživatel jakoby repostuje tu fotku fejku a majitele na té fotce označí, takže může reagovat a vesměs jsou ty reakce ve stylu "a co máš ty?" v kombinaci s vulgarismy.
Majk1 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Kolikrát se u těch fejků ale blíží i ceně originálu, tuhle jsem viděl fejk Omygy Seamasteru qurtz za 10tis - tak koukám, že asi potřebuje rychle prodat a dává je za polovinu a nakonec jsem si všiml označení AAA tak bylo jasno :-)
JaVo1 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Tak jsem se dneska zase rozčílil, na Sbazaru někdo nabízel IWC Aquatimer 2000 (na první pohled fake - viz na obr. vlevo) za 23 000 Kč (původní cena prý 70 000 Kč). I to SWISS MADE si tam číňan drze napsal.Na obr. vpravo pro porovnání originál ze stránek IWC. Na první pohled je vidět, že je to fake (AOUATIHER ). Na druhém obrázku pohled na fake zespodu.Chudák, který se na to chytí. A to není první případ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 ono je fejk a fejk. tohle napriklad, vazeni soudruzi, stoji 350dolaru, a od originalu to poznate jedine, kdyz je budete mit vedle sebe. fotka neni moje, nicmene jsem je videl nazivo a jakoze tesilo nas. co zatim cinanum moc nejde jsou ocelovy tahy, ale to je otazkou casu a ochoty zakaznika vodsypat trochu vic. jinak pouzivaj aji stary repasovany ETY a celkem mazec..
Georf Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Na Sbazaru aspoň prodejce poctivě přiznává, že se jedná o fejky. Na druhou stranu chce za vyšší kvalitu i větší peníz včetně delší čekací doby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Jsem si dovolil pro pobavení pár kousků od RLX :-)
Elmagico Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Na Bazoši sú Ulysse Nardinktoré predáva akože občan USA Fejk ako prasa
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.