Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové co říkáte na Perrelet Turbine...mě se dost líbí a uvažuji o koupi, pravděpodobně o nějaké L.E. verzi např. Poker, nebo Erotic jsou taky pecka :smile_anim:

Nějaké názory, zkušenosti se značkou Perrelet či přímo s modelem Turbine??

Odesláno

Samozřejmě, že jde o věc osobního a individuálního vkusu, ale přijde mi, že s těmi limitkami se v Perreletu musel někdo úplně zbláznit a nebo byli všichni pod vlivem... Celkové vyznění mi přijde hrozně laciné až pouťové.

Běžné modely se mi líbily na fotkách a videjích moc, ale na živo mi přišlo, že na nich je vlastně hrozně špatně poznat, kolik je vůbec hodin. No a také jsem si říkal, za jak dlouho by se mi to celé asi okoukalo, to řešení je na jednu stranu svým způsobem fascinující, na druhou stranu by mne to asi nebavilo dlouho...

Odesláno

klasicke turbiny ano,ale taku divoku limitku by som ja nebral urcite,o tom,ze zaujmu je zbytocne sa zmienovat(su urcite mienkytvorne),ale nevydrzi to dlho a okukaju sa a zacnu nudit

to je moj nazor...

na ukazku pridavam foto,minuly tyzden som skusal normalnu verziu,nemali 44mm,tak na ruke mam 50mm,co je na moju malu pazuru uz vela...napriek tomu sedia vyborne

post-11638-086886500 1344118844.jpg

Odesláno

Osobní zkušenost s touto značkou mám. U jednodušších modelů je super poměr cena a výkon. Jak se dá s Perreletama vyblbnout, dokazuje i mimo jiné tento můj s nadsázkou kdysi psaný příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28814-vcerejsi-rano-aneb-cesta-do-prace/page__p__420136__hl__perrelety__fromsearch__1#entry420136

No, spíš jen tak na navození úsměvu. Teď nazpět k turbínám. Naživo jsem je viděl a dlouho zkoumal. Mé rozhodnutí bylo: nebrat. Důvod: turbína se mi strašně rychle okoukala. Dorostenku z toho kolotoče pak málem rozbolela hlava.

Co se týče erotické limitky, tak to je asi na vkusu každého soudruha ....

Pokud bys chtěl ode mne slyšet jednoznačný závěr, tak já osobně jsem do turbín za tu cenu nešel.

Odesláno (upraveno)

S limitkou Erotic to byla trošku nadsázka...asi jediná normální je nová Turbine Fire, která ale zase nevypadá nijak zásadně lépe než "běžné" Turbíny.

Z toho okoukání mám také trošku obavu...Turbína je hezká a efektní otázka na jak dlouho.

Upraveno uživatelem JAJA
Odesláno

Z toho okoukání mám také trošku obavu...Turbína je hezká a efektní otázka an ajak dlouho.

Věř mi, že na chvíli. Turbína na živo unavuje oči daleko více, než cokoliv, co vykoukáš na youtube.

Odesláno

Parrelet má spoustu krásných modelů, krásně vypracovaná pouzdra i korunky, ale ty turbíny to podle mě zrovna nejsou. Stačí si je jít osahat třeba do Koscomu. Osobně pokud se mi má na hodinkách něco výrazně pohybovat, tak setrvačka nebo tourbillon smile_anim.gif

Odesláno

Divery Turbine se mi docela líbí, to prohnutí tomu dává vzhled vodního víru.

No a jako příznivec hodinek s erotickými motivy a péčka včetně hentai nemůžu ani zavrhnout limitku s prsatejma žaponkama v kalhotkách ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...