Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak se ti nezobrazuje cely obrazek? Ja ho vidim cely? Pouzivas firefox? Podobny problem jsem totiz s firefoxem uz parkrat zazil..loadne se cast obrazku, nekde se to zasekne a dokud se asi nejak nerefreshne cache, tak je porad videt jen cast toho obrazku..tohle myslis?

Bohuzel jednotlive prispevky z jine diskuze se prenest nedaji. Jedine zkopirovat jako text a vytvorit tady nove, ale kdyz to udela jedna osoba, ztrati se kdo je originalni autor prispevku.

Odesláno

Protože se založilo nové téma, možná se rýsuje další l.e. a nikdo nemá lepší fotku, mohl by Prim vyfotit jedny vzorové Prim Sport I a fotku dát sem? Ať taky víme, na co se máme těšit.

Předem díky.

Odesláno

Teoreticky by jsi ted mel videt ten obrazek zly i na prvni strance v tom puvodnim prispevku o variantach Prim Sport. A mas firefox? V IE jsem toto paradoxne jeste nezazil ;) Zkus smazat cache pres menu Tools >> Options >> Privacy >> Cache a reloadni stranku.

Odesláno

Jsem tu! jenom nevím jak si celou akci představujete, já mám na mysli kompletní renovaci Prim sport I, použití nového nerezového pouzdra s plastovým "sklíčkem" :). Dýnko bych asi zanechal originální nebo bychom mohli vytvořit nějaké speciál pro "naše" hodinky. Myslím, že na proskleném trvat nebudu, více se hodí celo-nerezové. Rád bych, aby hodinky zvládaly těžší podmínky - sport, plavání atd.

Toť vše pánové......A Vaše návrhy?

Odesláno

Diskuze o velikosti bude trochu mimo pokud se použijí originál vyrobená nerezová pouzdra, které již Prim má. Nevím přesnou velikost, ale je přímo vyhovující, to mi věřte.

Odesláno

Ja bych diskuzi o velikosti utnul hned v pocatcich! Ten remake mel byt spis replika. To znamena, ze to bude mit stejne pouzdro, jako ma stavajici Prim Sport I! V PRIMu uz maji ocelove pouzdra hotove, protoze pomerne caste delaji renovaci tohohle typu. Takze jak to vidim ja, slo by v podstate o repliku puvodniho modelu, jen s ocelovym pouzdrem. A pokud se nepletu, ta velikost je tusim 38mm, ale nemam ty hodinky, nemuzu rict presne.

Ha Lukas byl rychlejsi ;)

Odesláno

Podle mne to pouzdro musi byt vetsi? A nebo jdem teda videl jeste nejake jine PRIM Sporty? Protoze to co jsem videl, se mi zdalo dost masivni na to, aby to bylo jen 34mm. Ja se zatim do diskuze nezapojuji, protoze mam spis zajem o renovaci puvodniho kousku.

Odesláno

Jak jsem napsal mám také zájem o renovaci původního kousku, grafiku číselníku měnit nechci, ten černý je pravdu hodně dobrej.

Průměr nevím, neměřil jsem, ale tipnul bych tak 38mm.

Odesláno

Pro mně by měl remake smysl v případě, že by se jednalo o větší pouzdro... Jakmile jde o stejné malé hodinky jako byl původní model tak do remake nejdu.. Ale je to škoda, protože design těch hodinek je nadčasový a dnes je velmi v kurzu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...