omni Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 cigi napsal: omni -jakej index? za index som hlasoval uz pred dvomi mesiacmi, nic sa nezmenilo...
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Typografe, nerozumím tomu, co myslíš pod pojmem zachovat charakter hodinek - půlhodinová luneta je dál o originálu, než kombi s minutama, dvojitý index hlodák, dál, než jednoduchý, tlusté orámování dál, než tenké !? To jsou ty paradoxy!
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 cigi napsal: jméno číslo index12: jednoduchý / dvojitý/ luneta: killbill/ vosa / kombivosa/ kanárek datumka: černá / červená kamil 1. 2 2 4 0 0 0 4 0 omni 2. 0 4 4 0 0 0 0 4 pavel 23 3. 0 4 4 0 0 0 4 0 francin 4. 2 2 3 1 0 0 0 4 steel 5. pepik 6. 0 4 0 4 0 0 (cigi) 0 4 (cigi) skeleton 7. 0 4 4 0 0 0 0 4 viktor 8. 2 2 olda 9. 3 1 0 4 0 0 2 2 typograf 10. 0 4 4 0 0 0 4 0 cigi 11. 0 4 0 4 0 0 0 4 eda 12. sup předběžně 13. celkem 9 9 31 23 13 0 0 14 22 stav hlasování 17.02. 17.30 Pěkně se to rozuzluje - prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pondělí 19.02.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Rekapitulace modelů: killbill, hlodák, černý datum - jasný lídr 20 hlasů: kombihlodák, druhé místo, ale jenom díky mně 6 bodů kanarekhlodák, zvětšuje ciferník a zaujal skeletona 3 body vosahlodák . poslední místo, ale můj černý kůň, neb výtečný kompromis, po kanárku jediná, které podle mě sluší i černé datum. 3 body
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Výborně, vyvíjí se to přesně podle mých představ, už se na ně těším.
Skeleton Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Me by k tomu KillBillovi ta cervena datumka sedla. Trocha krve nikoho nezabije.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Skeleton napsal: Me by k tomu KillBillovi ta cervena datumka sedla. Trocha krve nikoho nezabije. Ne, ne, jedině v neděli!!!
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Ta černá je fakt rovnou funebrácká - oběť již vykrvácela, není divu, je rozsekána na kusy....
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 to cigi a Skeleton: Hodinky jsou vážná věc, trochu důstojnosti, pánové. Ta červená by z toho udělala cirkus, opičárnu, jedny Sport Humberto už máme!
typograf Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 cigi napsal: Typografe, nerozumím tomu, co myslíš pod pojmem zachovat charakter hodinek - půlhodinová luneta je dál o originálu, než kombi s minutama, dvojitý index hlodák, dál, než jednoduchý, tlusté orámování dál, než tenké !? To jsou ty paradoxy! Vysvětlím: - půlhodinová luneta je ...... - Nešlo mi o to co je na lunetě natištěno, ale o její celistvost. - dvojitý index hlodák ....... - Celkem jemný detail, malé vylepšení (není až tak podstatný pro charakter hodinek). - tlusté orámování ....... - Nechtěl jsem nějaké "buřtoorámování", ale jenom přiměřeně zkusit trochu zvýraznit obrys indexů a to z důvodu použití světlých indexů na světlém pozadí (žlutý ciferník). To znamená, že se nejedná o designérskou změnu, ale o vylepšení stávajícího. NO PROSTĚ, ABY BYLY INDEXY VŮBEC VIDĚT. Takže žádně paradoxy.
hciq Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 vyhoďte to černé středové orámování na 12 a bude to ok.
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No právě Kamile, bereme to se skeletonem SMRTELNĚ vážně! Pro mě jsou tyhle hodinky čistá nadsázka, ovšem bez ironie, jako bondovky, ale místo aston martin halt náš prototyp škoda embéééé kabriolet - zalistujte dozadu, zavěsil jsem tam fotky toho prototypu. Aby bylo jasno, další inspirace:
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Jenže ani embéčko nemělo směs barev, kdyžtak jen světlou střechu, čili dvě barvy.
cigi Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 to ovšem zcela opomíjíš fešnou blondýnu ve sporých červených šatečkách za volantem, kamile.
omni Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 :D Nechcem sa s Kamilom hadat (predsa len, je moderator a to uz je sila) ale tie cervene satocky za volantom ma uzasne drazdia 2 kamil: nemohla by byt cervena aspon 13 ??? :/
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 omni napsal: :D Nechcem sa s Kamilom hadat (predsa len, je moderator a to uz je sila) ale tie cervene satocky za volantom ma uzasne drazdia 2 kamil: nemohla by byt cervena aspon 13 ??? :/ Jen se hádej. Dopadne to tak, jak si odhlasuje většina. Jenže ta fešná blondýna nebyla většinou za volantem, ale na sedadle spolujezdce, když se jelo v NEDĚLI na výlet (v sobotu se pracovalo). Takže to červená jen v neděli je zcela na místě!
Skeleton Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Suda cerna, licha cervena. A Kamil si je bude brat jenom kdyz bude cerny den. Urcite ma i jine hodinky na stridani
omni Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Tak teda skusme aspon tu 13, ja by som ich zas nosil v tento den a najradsej v piatok. Kamil by mohol nedelu 13....
cigi Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 DOBŘE , dobře, dobře, asi vás neukecáme, navrhuji KOMPROMIS! Změním hlasování, poraženecky uznávám, že kombi luneta nikoho nezaujala, podporuju vosy všemi 8 mi hlasy! jasný lídr černý killbill je to, čeho jsem se obával: NUDA, KONFEKCE, KONFORMITA, PŘÍZEMNOST. Navíc - co je to killbill bez krve?? Nic než filmové pozlátko: Kompromis č.1: Killbill, jak má být, sice nudná luneta, ale uroněná kapka krve , každý kabriolet má BRZDOVÁ SVĚTLA, když vás neoslovuje bílá šála a červený šátek! Pro ty seriozní se logicky oddělí analogová a digitální sdělení ciferníku: Kompromis č.2: Killbill, fialové datum - není to tak aggresivní a přesto to ozvláštní, nebude to moc vidět, takový vtip pro zasvěcené (jako vteřinovka v barvě ciferníku) - něco, co upoutá pozornost, aniž byste přesně věděli proč a vyžádá si detailnější zkoumání. Fialová je protějškem žluté (jakási analogie černé a bílé). Nudná luneta, a odpadá masakr, leda, že bychom zrovinka zařízli úpadkového šlechtice : Kompromis č.3 vosa s černou datumkou - ustoupím v datumce , ale chci za to krtečkovskooplovárenskou lunetu. Odpadnou na ní ty přecejen kapinku nelogiké čárky na půlhodinách, a význam zůstane, ciferník a celé hodinky se opticky zvětší, kabrio bude mít halt bílé brzdovky s červenou žárovkou, no! Agresivita zůstane, název bude přesně sedět.:
vlah Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Pánové zdravím a fandím Vašemu výslednému návrhu! Pěkné! Mám dotaz, o kapslích tritia jste neuvažovali?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se