Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pku - to je mi jasný, jenom je mi líto prima, že bude muset se žralokem sladit víc žlutých - ale jak píšu dole, není to potíž! :) Já jsem moc rád, že ses přidal, protože je to silný argument pro toho žraloka! :)

vlahu, jak píšu, na světle žlutém pískovém podkladě jsou tmavě sytě žlutý skvrny velikosti cca 2mm . tmavě žlutý jako nezralej pomeranč, ne jako zralej pomeranč :D. Celek rozhodně nepůsobí oranžově, fakt bych se toho vůbec nebál, o oranžové nikdo nemluví. :) Navíc je samosebou spousta žlutých odstínů, ke kterým ten žralok perfektně padne - minimálně tři - ta tmavá, ta světlá a ta , kterou to dělá, když přimhouříte oči. :)

Jinak souhlasím, že 20 žraloků a 20 černých se v poho unosí - každopádně bych si z toho nedělal hlavu. Ten žralok bude teda působit naprosto mondénně, to bude prča! Ten černej pro konzervárny zase bude mít universálnější použití - ideální kombinace v sadě. Změním svoje hlasování.

Ještě jedna organizační - sup už od začátku roku 2007 nehlasuje, ani se neozývá, nemá ani uvevedný mail. Asi bude číslo 5 volné - jinjo měl bys zájem?

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro CIGIho:Jelikož a protože nebudu mít možnost se k tomu do uzávěrky vyjádřit, bo budu mimo :) .

Tak asi tak: Hodinky se snad do pátku nezměněj , tak jenom k pásku.

Já bych bral oba :žraloka i krávu, ale pokud to nebude možné ,tak na základě Primova příspěvku nebudu žádnej

přizdi.r.č, a přikloním se ke žralokovi.

Odesláno
jméno        číslo       řemen:         žlutý žralok        černá hovězina               žlutý látkový               žlutý kaučuk

kamil           1.                                4                               4                               0                             0                  

omni           2.                                 0                               4                               0                            4

3.                                                

francin        4.                                 4                             ( 4 )                             0                             0

steel           5.          

pepik          6.                                 0                               4                                0                            0

skeleton      7.                                  4                              0                                0                            0

vlah           8.                                  0                               4                                0                            0

olda           9.                                  4                               4                                0                            0

typograf    10.                                  4                             (4)                              0                             0

cigi           11.                                  4                            ( 4 )                             0                             0

12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                                  6                               2                               0                            0

pku           ---                                 ( 4 )                           ( 4 )                           0                             0

celkem       11                                 30  (34)                      22  (38)                     0                             4

stav hlasování 08.03.10.00

Prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pátek 09.03.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!

Pokusil jsem se reagovat na všechny nové požadavky, kdo chce 2 řemeny, má 8 bodů, kdo chce 3, má jich 12 atd... myslím, že zde si můžeme dovolit 1 povinný standartní - vypadá to na žlutý žralok a pak dle libosti volitelné další. Ti, co dávají přednost jen jedné variantě a druhou by vzali jako doplněk - uvedeno v závorce - myslím, že to nejlépe ukáže stav preferencí, jak chtěl pku. Pku - ty se do hlasování bohužel nepočítáš, tak jsi oběma v závorce - snad je to fér. Kdo má výhrady, ozvěte se, nedorozumění ihned napravím !

Abych tomu dal smysl, myslím, že to nyní vypadá na 10 žraloků a 10 černých. To není náš problém.

Závažné ovšem je, že 3 lidé nechtějí přizpůsobit odstín ciferníku odstínu pásku - to jsem nečekal, zejména, když nikdo neví, jaký přesně ten odstín bude. :) Já opakuji, že jsem to viděl jen při umělém osvětlení - to neni nic věrohodného. Jestli jsem to dobře pochopil, jde omnimu, pepikovi a vlahovi o to, aby byl odstín ciferníku co nejagresivnější a nejžlutší - já nevidím problém, proč by prim nedokázal sladit barvu řemenu s agresivní žlutou - jak říkám, je spousta variant, ať míchá a míchá. Je jasný, že když se dohodneme na nějaké Y100%, nikdo nic neriskuje.

Odesláno

Cigi, já chci oba řemeny a hlavně rovnoprávnost mezi řemeny. Já nechci nějakýho chudáka v závorce. Já se těším na to, jak si je budu přendavat. Ty ho dáš dneska do závorky a on si bude myslet, že ho potom šoupnu doma do šupliku. :D Ale jestli je to důležitý ohledně preferencí, tak to nech. Hlavně, aby byly řemeny oba. :)

Jinak ti musím poděkovat, že se o to takhle staráš. Díky.

A nenecháme vyrobit jedny sporty navíc opět do nějaké aukce jako minule? Myslíš, že by se našel kupce? Snad Daniel Nekonečný ve svém žlutém oblečku, ne? :D

Odesláno

Typografe - jde o preference, protože ten žralok bohužel souvisí s odstínem ciferníku, jinak já taky určitě objednám dva pásky, ale aby k tomu vůbec mohlo dojít, musí se prosadit ten žralok, to je teď otázka - ne jestli černých 20 - to je myslím jasný, ale jestli i žralok.

Já jsem pro jedny navíc pro kapku naděje, jestli do toho půjde i prim.

Odesláno
jméno        číslo       řemen:         žlutý žralok        černá hovězina               žlutý látkový               žlutý kaučuk

kamil           1.                                4                               4                               0                             0                  

omni           2.                                 0                               4                               0                            4

3.                                                

francin        4.                                 4                             ( 4 )                             0                             0

5.                                  

pepik          6.                                 0                               4                                0                            0

skeleton      7.                                  4                              0                                0                            0

vlah           8.                                  0                               4                                0                            0

olda           9.                                  4                               4                                0                            0

typograf    10.                                  4                             (4)                              0                             0

cigi           11.                                  4                            ( 4 )                             0                             0

12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                                  6                                2                              0                            0

pku           ---                                 ( 4 )                           ( 4 )                           0                             0

celkem       11                                 30  (34)                      22  (38)                     0                             4

stav hlasování 09.03.2007 12.00  HOTOVO !

Abych tomu dal smysl, myslím, že to vypadá na 10 žraloků a 10 černých.

Děkuji za účast, pánové, děkuji mnohokrát.

Konec všem hrám a dohadům - barva ciferníku bude přizpůsobena žraloku, protože si to přeje 7 lidí z 10 a to je jasná většina. Ale celkem musí ještě říct prim, jestli půjde do té pakárny se žralokem a potíží s lidma, co by nad odstínem jistě ohrnovali nos, když je nás jen 10, s pku 11.

Je nás málo - 10 - to je sice skoro minimální realizovatelné množství - tedy 11, s eventuálním kouskem pro kapku naděje bychom byli v limitu, ale ještě dost lidí vypadne, protože se láme chleba a je třeba tu dvacku opravdu vytáhnout! Důvodů je dost - blbý odstín žluté, červená datumka... Takže jde do tuhýho. Jinjo budeš muset bohužel asi opustit 14 - můžeš mít 3, nebo 5. To platí i pro ostatní - tyhle 2 čísla jsou nyní volná. Do pondělí udělám extra objednávkový vlákno s výsledkem a poprosím Kamila, aby tohle vlákno v pondělí smazal, aby byla tlustá černá čára za minulostí.

Když nebude mít prim na kontě alspoň 10 zálohových plateb - chce zálohu 75%!!! - do 31.3.2007, je bohužel šlus.

Přihlásit se může KAŽDÝ, edice je do 31.03.2007 OTEVŘENÁ!!!

Odesláno

hele, pku, vrací se mi optimizmus, když budeš mít žraloka i černý pásek - možná by se ti k soliteru hodila i le, ne ? :D napíšu tě na trojku a uznám tvoje hlasy - to je férový :D

Odesláno

Cigi co mne spomínáš,že chci ostrou žlutou.Práve naopak,já chtel pískovou.Ale jak tvrdím stale od začátku,přispusobím se.Taky doma nepřehazuju peníze lopatou,ale když jsem se na to dal,tak od toho neuteču.Ono to bude stát za to.

Odesláno
hele, pku, vrací se mi optimizmus, když budeš mít žraloka i černý pásek - možná by se ti k soliteru hodila i le, ne ? :D napíšu tě na trojku a uznám tvoje hlasy - to je férový :D

Cigi je to hezká představa ale solitér mě bude stát hodně moc peněz a opravdu si to momentálně nemohu dovolit což jistě pochopíš.:-(

Jinak mě mrzí že se pár lidí na něčem dohodne a pak nedodrží slovo.To je přesně postup který je mi proti srsti ale o tom až příště.Jinak držím palce ať to dobře dopadně.

Odesláno

že to bude stát za víc, než ubohá dvacka (průměrný měsíční plat včetně lenochů, ženskejch, podvodníků, sociálů, družstevních rolníků, státních zaměstrnanců, učitelů a já nevím, kdo má ještě nízký platy .........) to je jasný :D:D

Odesláno

Musím reagovat na puka a cigiho, začalo to na mnohem menších penězích, tak teď neobviňujte ty co si to dovolit nemůžou. Holt někdo musí být sociál jak píše cigi a někdo žere až mlaská. Tenhle tón jaký jste nasadili mě docela uráží. Měl jsi cigi napsat hned na začátku, že půjde minimálně o 20ti. a já bych se nepřihlásil.

Odesláno

Hale musím se zastat cigiho (i když má vobčas příliš prořízlou hubu) toto je l.e. a ta se tvoří. Na začátku je odhad a pokud přidáš 50% seš na cílový ceně. To je fakt a životní zkušenost. :)

Odesláno

To je možná životní zkušenost, ale jak tak pozoruji je lepší jednání se sociálama než s nenažrancema. Třeba jednou ty sociáli bude potřebovat (zdrv. sestry apod...) kéž by se kněmu taky chovali s takovou úctou jak se někteří chovají. Myslel jsem, že to tady je o hodinkách a ne o ponižování. Arogance je v některých vláknech vidět.Třeba si ty lidi vydělávají i víc než si někteří myslí, ale mají na cenu těch hodinek svůj názor a rozpočet. Tak si cigi posluž......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...