Prokop Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 To cigi: nenechte se zmýlit, prima to nechává docela chladným. Ta datumka mezi 4. a 5. hodinou může sice být, ale pak nebude číslo ve stejné orientaci s ostatními čísly na číselníku, protože by se nevešla všechna čísla na datový věnec!
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jak to? Doteďka jsem věřil odklízečovi - je to jeho nápad. Tak by čísílka byla malá, malinká.
odklizec Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jak to? Doteďka jsem věřil odklízečovi - je to jeho nápad. Tak by čísílka byla malá, malinká. Co byl muj napad? Datumovka na 4:30? Ani nahodou.. Ze se tam v teto pozici cisla nevejdou vsechny mne ani neapadlo, protoze na nekterych hodinkach se to tak da videt a maji cisla vsechny a nerekl bych, ze jsou mensi? Ale v pripade mensiho PRIM strojku, respektive datoveho vence bych tomu i veril. Prece jen to pri tehle rotaci zabira vic mista... A mala cisla na datumovce jseu velmi, ale velmi spatny napad! Je to jeste horsi, nez datmovka na 4:30
pakr Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Takhle by to mohlo vypadat, pokud by se cisla na datumovce udelala mala a pokud jsem dobre odmeroval... :-)
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Výborně!! už se ta datumka rýsuje, jen se nenechat částečnými neúspěchy odradit. zdenda mě na to přivedl - ručičky by snad šly udělat jako odrazová sklíčka - odrazky, jednu červenou a druhou bílou - nevím přesně, co je to za materiál, ale snad by to šlo.
georg Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 V tom případě prosba pro pakra: zkus přes číselník: 1) plnou a přerušovanou čáru vedle sebe mezi 12 a 6 2) totéž mezi 9 a 3 Je to myšleno jako asociace na to, že plocha číselníku je silnice a je rozdělena čárami. Pak by taky pouzdro nemuselo mít klasický nožičky, ale něco jako tažná zařízení, na kterých "visí" řemínek.
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 steele - výborný nápad - pryžový tah - a zimní a letní vzorek!
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 A teď pro změnu zase sporty - jak se učím ty programy.
steel Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 http://www.watchband.de/pd-1801448427.htm?...}&categoryId=22
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 steele - to je náš řemínek - ještě nápis barum!
georg Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Cigi, prosím tě, oč nám tady vůbec běží? Blbneme jen tak pro radost nebo tvoříme reálný projekt? Sice to je ve skutečnosti jedno - jen mě to tak napadlo. Třebas jestli nebudeme navrhovat příští týden hodinky pro cyklisty !
cigi Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 No nevím steele, mohly by mít vyplejtaný ciferník drátama jako ráfek. já mám zatím radost, že ovládám taky nějaký programy. a ten ráfek by byl ve skutečnosti rotor strojku a točil by se a za nim by byl průhled do strojku - ani bych nedělal vteřinovku, nebyla by vidět. Ventilek by označoval 12.- a zároveň by se jím nafukovaly pneumatický tlumiče uložení . no není to k sežrání? Hurá do basileje!
zdenda Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 2 cigi co ty ručičky pojmout jako patníky=), jeden ve směru a druhý v protisměru?
cigi Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Pánové, s překvapením jsem zjistl, že tachometr v mém autě (skorobugatka) má jenom jednu ručičku! A my tři, což mi přijde nadbytečné - navrhuji redukci! Možná to pomůže vyřešit problém, co s nimi?
georg Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Ale to budeme vymýšlet vymyšlené! Tohle nemá chybu a někdo to výstižně nazval "tachometr ze žigulíka".
georg Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Jinak redukce ručiček mě napadá: vypustit datum, nechat okýnko pro datumovku, datumník přetisknout na ukazatel hodin, mechanicky jej spojit s hřídelí hodinové ručičky. Číselník zachovat tak jak je, byla by vidět jen minutová a vteřinová ručička a v okýnku pro datum by byly hodiny - číselně. Uf, snad tomu budeš rozumět.
Lukáš Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Pánové téma Prim sport I. generace - já se nastačím divit, jak budou nakonec vypadat
pakr Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Nějak se to "zvrhává"... :-) Protože malá datumovka je na 4,5 nevyvážená, co třeba takhle? Asi by mohla být i větší...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se