cigi Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS - pošli mi to mailem, prosím
ladičpian Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou) Odstín podle Pantone, případně hodnoty RGB by nebyly? Nebo aspoň vzorek Moc pěkný, mě osobně by se líbily bez toho sudu na vteřinovce, spíš nějakou šipečku,...... ale to je věc vkusu.
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS - pošli mi to mailem, prosím Poslal jsem mail. Odsud nejde vlozit priloha.
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou) Odstín podle Pantone, případně hodnoty RGB by nebyly? Nebo aspoň vzorek Moc pěkný, mě osobně by se líbily bez toho sudu na vteřinovce, spíš nějakou šipečku,...... ale to je věc vkusu. Není problém. I tak, jak se koukám, jsem to trošku přehnal a ten obdélníček má být menší. To je binec. Hledám logo Prim a najdu akorát Primalex Tak jsem si půjčil ručičku ze škodovky.
pavel23 Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS, musím před tebou smeknout, jsi dobrej a ty návrhy jsou perfektní. Jen tak dál. Ta první špička je dobrá.
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS, musím před tebou smeknout, jsi dobrej a ty návrhy jsou perfektní. Jen tak dál. Ta první špička je dobrá. Ty další taky nejsou myšleny vážně
sup Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS pěkný, skus kontury indexů zvýraznit černě.Ta modrá nic moc černá je dobrá ve skutečnosti je ten plastový kroužek tenký tak to není tak kontrastní.
VS Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 VS pěkný, skus kontury indexů zvýraznit černě.Ta modrá nic moc černá je dobrá ve skutečnosti je ten plastový kroužek tenký tak to není tak kontrastní.
pepik Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Vážení,ručky musia byť povodne aj sekundová.Nevytvárame nové hodinky.Meníme farbu,lunetu,korunku,dýnko,indexy.Aspon ručky nechajme povodne.To už nebudu športky,naša klasika ale hodinky z každeho niečo.A to sa mi už nepáčí.Cigi daj konečný návrh a odhlasujme to.
sup Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2006 VS si dobrej moc pěkný ještě ty kontury indexů silnější a kolem ciferníku lunetu (viz. ty červéné nahoře) ten černý kroužek o tu lunetu ztenči.. Vím chci toho moc, ale ty si stím poradíš!!!Jina fakt dobrý!
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Pánové, mám nálož dalšího hlasování. INDEX NA 12 - a ciferník bude tuto kompleto! A. STÁVAJÍCÍ: A1 stávající velikost, 00 A2 zvětšený B. KULE: B1 stávající velikost, 00 B2 zvětšený C. DVOJITÝ: C1 stávající úzký C2 zvětšený úzký C3 stávající široký C4 zvětšený široký D. ZDVOJENÝ: D1 úzký D2 široký
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 A dále subdělení lunety. Je hodinová, pole hodin může být dále děleno na: A: po 5°, tj 6 polí B: minuty (6°) t.j pět polí, stávající dělení C: po půlhodině (15°), tedy 2 pole (údajně jsou i časová pásma na půlhodiny, takže to má logiku) D: nějak jinak, navrhněte, která věc vás napadne - bez subdělení - viz Viktor Myslím, že obrázky ani nejsou pro odborníky nutné, grafiku silně navrhuju, aby vycházela ze stávající lunety, tedy jde zase hlavně o funkčnost. Ty obrázky od VS slouží výhradně k určení barev, grafika je logicky nepřesná, vůbec nemá cenu se jí věnovat, od toho jsou ferrari. Pro gragiku jako takovou by barvy neměly hrát rozhodující roli, respektive grafiky by měla fungovat vždy, i černo-bílá. Grafiku od VS už mám v computeru, začnu to časem chrlit.
Viktor Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Pokud se v tom dobře orientuju, tak volím: Indexy A1 stávající - 2 body C3 zdvojený - 2 body ostatní 0 Dělení lunety C - po půhodině (jedna dělící čárka) - 1 bod D - jinak - žádné čárky, jen číslice 1-11 - 3 body Jen pro ilustraci otočného kroužku bez dělících čárek.
pepik Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Hurááá jedeme dáál.Preštudujem a zahlasujem.Díky cigi.
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Chlapi, doplnil jsem variantu C4 - je radikální, zapomněl jsem na ní , omlouvám se.
pepik Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 C 4 je tiež dobrá. Cifernik A1 2 C 4 2 Luneta B 4
Viktor Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Dělící čárky na lunetě po minutách nemají smysl, když máme to samé dělení na ciferníku, je to jen zbytečné zdvojení informace. Pootočení časového pásma se týká jen hodinové ručky, minutová se dál řídí značkami na ciferníku. B4 je, IMHO, nejhorší varianta .
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Viktore, pakliže budeš používat lunetu toliko k nastavení časových pásem, máš pravdu, ale luneta s minutami lze použít i na klasické odpočítávání.
zdenda Odesláno 14. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2006 A2 - 2 C2 - 2 luneta - čísla, bez čárek :)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se