Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou)

Odstín podle Pantone, případně hodnoty RGB by nebyly? Nebo aspoň vzorek :)

Moc pěkný, mě osobně by se líbily bez toho sudu na vteřinovce, spíš nějakou šipečku,...... ale to je věc vkusu.

Odesláno
Ta žlutá je vynikající, kazí to ta černá. Tu je třeba něčím nahradit, ať fakt nejsme jak killbill. Zkuste studenou tmavě modrou (pařížskou)

Odstín podle Pantone, případně hodnoty RGB by nebyly? Nebo aspoň vzorek :)

Moc pěkný, mě osobně by se líbily bez toho sudu na vteřinovce, spíš nějakou šipečku,...... ale to je věc vkusu.

Není problém. I tak, jak se koukám, jsem to trošku přehnal a ten obdélníček má být menší.

:D

To je binec. Hledám logo Prim a najdu akorát Primalex :) Tak jsem si půjčil ručičku ze škodovky.

Odesláno
VS, musím před tebou smeknout, jsi dobrej a ty návrhy jsou perfektní. Jen tak dál. Ta první špička je dobrá.

Ty další taky nejsou myšleny vážně :D

Odesláno

VS pěkný, skus kontury indexů zvýraznit černě.Ta modrá nic moc černá je dobrá ve skutečnosti je ten plastový kroužek tenký tak to není tak kontrastní.

Odesláno
VS pěkný, skus kontury indexů zvýraznit černě.Ta modrá nic moc černá je dobrá ve skutečnosti je ten plastový kroužek tenký tak to není tak kontrastní.
Odesláno

Vážení,ručky musia byť povodne aj sekundová.Nevytvárame nové hodinky.Meníme farbu,lunetu,korunku,dýnko,indexy.Aspon ručky nechajme povodne.To už nebudu športky,naša klasika ale hodinky z každeho niečo.A to sa mi už nepáčí.Cigi daj konečný návrh a odhlasujme to.

Odesláno

VS si dobrej moc pěkný ještě ty kontury indexů silnější a kolem ciferníku lunetu (viz. ty červéné nahoře) ten černý kroužek o tu lunetu ztenči.. Vím chci toho moc, ale ty si stím poradíš!!!Jina fakt dobrý!

Odesláno

Pánové, mám nálož dalšího hlasování. INDEX NA 12 - a ciferník bude tuto kompleto!

A. STÁVAJÍCÍ: A1 stávající velikost, 00 A2 zvětšený

ferrari4577.jpg ferrari45756.jpg

B. KULE: B1 stávající velikost, 00 B2 zvětšený

ferrari45754.jpg ferrari45755.jpg

C. DVOJITÝ: C1 stávající úzký C2 zvětšený úzký

ferrari45752.jpg ferrari45753.jpg

C3 stávající široký C4 zvětšený široký

ferrari45757.jpgferrari45759.jpg

D. ZDVOJENÝ: D1 úzký D2 široký

ferrari45751.jpg ferrari45758.jpg

Odesláno

A dále subdělení lunety. Je hodinová, pole hodin může být dále děleno na:

A: po 5°, tj 6 polí

B: minuty (6°) t.j pět polí, stávající dělení

C: po půlhodině (15°), tedy 2 pole (údajně jsou i časová pásma na půlhodiny, takže to má logiku)

D: nějak jinak, navrhněte, která věc vás napadne - bez subdělení - viz Viktor

Myslím, že obrázky ani nejsou pro odborníky nutné, grafiku silně navrhuju, aby vycházela ze stávající lunety, tedy jde zase hlavně o funkčnost.

Ty obrázky od VS slouží výhradně k určení barev, grafika je logicky nepřesná, vůbec nemá cenu se jí věnovat, od toho jsou ferrari. Pro gragiku jako takovou by barvy neměly hrát rozhodující roli, respektive grafiky by měla fungovat vždy, i černo-bílá. Grafiku od VS už mám v computeru, začnu to časem chrlit.

Odesláno

Pokud se v tom dobře orientuju, tak volím:

Indexy

A1 stávající - 2 body

C3 zdvojený - 2 body

ostatní 0

Dělení lunety

C - po půhodině (jedna dělící čárka) - 1 bod

D - jinak - žádné čárky, jen číslice 1-11 - 3 body

Jen pro ilustraci otočného kroužku bez dělících čárek.

Odesláno

Dělící čárky na lunetě po minutách nemají smysl, když máme to samé dělení na ciferníku, je to jen zbytečné zdvojení informace. Pootočení časového pásma se týká jen hodinové ručky, minutová se dál řídí značkami na ciferníku. B4 je, IMHO, nejhorší varianta :(.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...