Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cigi máš pravdu že sehnat ten černý se žlutým šitím nebude v případě nutnosti takový problém takže pokud bude na výběr pouze jeden řemen tak já chci 100% žraloka.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych byl také pro oba řemeny, vůl nadívaný žralokem.

Nějak nemám odvahu jít na toho anglického krále. A je tam vůbec tahle scéna?

Odesláno

Dovolte mi prosím, abych k tomu řekl pár vět:

Žlutý kaučuk ani textil není vůbec v nabídce. Momentálně ani nevím, kde bych je sháněl. Tam, kde by snad nějaká šance byla vím, že se se mnou nebudou bavit o barvě a ta z nabídky nebude taková, jakou bysme všichni chtěli. Navíc by byl zřejmě velmi drahý!

Takže, nezdá se mi relevantní hlasovat o něčem, co nedokážu v odpovídajících relacích a kvalitě dodat. Pokud by mi s tím někdo z Vás pomohl, situaci by to samozřejmě ovlivnilo!

Co se týče rizika žlutého žraloka, tak nejvíce kůži na trh poneseme my, protože jich musím objednat alespoň 40 (snad je ukecám na 20 - ale zatím vás je co tak počítám 11). Přesto si však myslím, že pokud chcete unikátní hodinky, je žlutý žralok výjimečná příležitost, jak celému projektu dát punc jedinečnosti. Ciferník sice nebude jasně žlutý, ale za to půjde o nepřehlédnutelný unikát.

Řemínky na Igeny musím nechávat šít v podstatě vždy na zakázku, protože je u nich potřeba rozměr 19/16mm, který se standardně nevyrábí, takže je v zásadě jedno, kterého řemenu budu muset ten objem objednat.

S černým řemenem půjdou hodinky zkombinovat vždycky!

Pak je tu ještě jedna možnost. Při nejhorším se dá číselník vyměnit (přebarvit). Takže všichni mají zaručenou "ústupovou cestu". S ohledem na tyto skutečnosti bych možná doporučoval nezůstávat stát při zdi a tu trochu rizika, spojeného s netradičním řemenem přijmout. Alespoň budete mít zaručeno, že se podobné hodinky jen tak neobjeví.:)

Odesláno

No, jestli jsou opravdu na míru, bude třeba stejně si vytvořit zásobu, ať již u Prima, nebo každý z nás, takže nápad se dvěma řemeny je logickým východiskem. Myslím, že kdo bude chtít jenom jeden, ať si koupí jenom jeden, naprostá většina lidí ( když to sečtu, vychází 21 řemenů na 12 lidí! - vlastně 11 hodinek ze serie a jeden solitér) chce dva a co zbyde, myslím že se časem nutně udá - vyplývá to z opotřebování řemenů. Ty hodinky jsou módní už 40 let, to je min. 20 řemenů :D! Minimálně ty černý prim navíc může prodávat i k replikám a renovacím ceněných žlutých origoš Igenů, takže tam i se 40 kusy asi potíž nevidím.

Otázka pak je, jestli si nedáme na toho žraloka EXKLUZIVITU, jako integrální součást limitované serie :)

Ten kaučuk a látku bych navrhoval stornovat, když do pátku nikdo nepřijde s řešením, kde je vzít, navíc ty potíže se sladěním všech žlutých! Řešením je pak samosebou černá látka/kaučuk - ale to bych nechat na vaší individualitě.

Každopádně to vypadá , že žlutá bude sladěná s tím žralokem, a já navrhuji nechat to na primově profesionalitě, aby namíchal barvičku sladěnou a přesto dostatečně universální.

Obrovská výhoda je, že nebude sporu o odstín žluté. Jediné, co si vyprošuji, je, aby nebyla stejná, jako již existující původní žlutá barva Igenu.

Jediný další nápad mám, že kamarád mi slíbil dát přesnou recepturu na žlutou, kterou se barvila embassa v šedeletech (jestli se vůbec žlutá dělala), kdyby se nám líbila a chtěli bychom opravdu retro.

Poslední možná blbost, co mě napadá , je nechat si je udělat z damašku! :D Nebude to sice moc vidět, ale bude nás to hřát :D

Nebo jen tu korunku - je stejně ten největší kus železa, co bude vidět a bude dost velká, aby nemusela mít vroubky, myslím, že když se damašek dobře vyleptá, nebo co, mohl by být dostatečně drsný, aby se ruka nesmekala! :D

Odesláno

re cigi: držím palce-super projekt, jen se běž podívat do Tereziánského křídla na na výstavu zbraní. Jsou tam flinty z "damašku". Uvidíš jaká porce nateriálu je ptřeba, aby "damašek" vynikl a nevypadal jako kus rozežranýho kovu. Ornamenty dost podobné tomu co nabízí Damasteel.

Odesláno

hciq - já vycházím z fotky od old blacka - to jsou doufám hodinky v životní velikosti, ne nadrozměrnej model :D a ta struktura jakež takež vynikne i na korunce, natož, když ta naše bude docela velká. Původně jsem taky měl za to, že potřebuju kus železa, ale old black změnil můj názor. To, jestli struktura damašku skutečně bude natolik plastická, aby nahradila vroubky, je experiment. :) A vůbec, celý ten projekt je od začátku dost pošetilý na to, abych to bez váhání navrhnul :D

Odesláno

Cigi jde o to že někdo hlasoval 4-mi body a někdo 8-mi body což je jak sám uznáš blbost protože já bych sice velice rád řemeny dva ale prioritní je pro mě žlutej žralok a tudíš se může stát že někdo dal pouze 4 body hovězině a i když bude o žraloka více zájemců tak hovězina vyhraje.

Jinak já si klidně vemu oba ale pokud by se lámal chleba tak body dávám žralokovi.

Odesláno

pku, já se domnívám, že to snad ani hlasování není. Každý si koupí řemen, jaký si vybere. Stejně požaduje řada lidí oba. Jedině snad, když by se vyráběl jen jeden druh. Ale stejně budu chtít i ten druhý. ;)

Odesláno
pku, já se domnívám, že to snad ani hlasování není. Každý si koupí řemen, jaký si vybere. Stejně požaduje řada lidí oba. Jedině snad, když by se vyráběl jen jeden druh. Ale stejně budu chtít i ten druhý. ;)

Jo to máš pravdu ale Prim může vzít minimálně 20ks od každého méně mu jich neudělají protože nejsou standartně veliké.

Já bych to také neřešil a vzal bych žraloka protože toho nikde neseženeme zatímco černý určitě kdekoli.

Odesláno

Jo to máš pravdu ale Prim může vzít minimálně 20ks od každého méně mu jich neudělají protože nejsou standartně veliké.

Já bych to také neřešil a vzal bych žraloka protože toho nikde neseženeme zatímco černý určitě kdekoli.

Však jo. Veme 20 žraloků a 20 hovězího. Ono se to unosí. :)

Odesláno

pku - Kdo chtěl jakej řemen, to jsem zapsal. Když chceš jenom žraloka, změň hlasování. Nemůžu odlišit všechny nuance, že jako kdyžtak, raději.... Ty jsi ale stejně bohužel mimo soutěž, protože nejsi v l.e., jestli jsem tě správně pochopil, řekl bych, že nebudeš mít hodinky stejně žlutý, jako my, takže nevím , jestli ti k tomu bude pasovat ten žralok - to se chudák prim nadře :D

Stejně to vypadá, že budou pásky oba.

Prime, mám dotaz, zatím to zaniklo, ale jedna z prvotních věcí byla, že kovová část ruček bude vysoce lesklá - jakoby chromovaná, jde to?

Odesláno

Však jo. Veme 20 žraloků a 20 hovězího. Ono se to unosí. :)

S tím souhlasím ale uvidíme jak se na to bude tvářit Prim ale doufám že to klapne protože jak už někdo psal tak ty černé se dají použít k renovacím a ty žluté si rozebereme snad všechny.

Odesláno

pánové, nemohli byste jsem dát přibližnou barvu toho žlutého řemenu? Sice ho zatím nechci, ale mám strach z oranžových tónů...Takové hodinky bych nerad.

Odesláno
pku - Kdo chtěl jakej řemen, to jsem zapsal. Když chceš jenom žraloka, změň hlasování. Nemůžu odlišit všechny nuance, že jako kdyžtak, raději.... Ty jsi ale stejně bohužel mimo soutěž, protože nejsi v l.e., jestli jsem tě správně pochopil, řekl bych, že nebudeš mít hodinky stejně žlutý, jako my, takže nevím , jestli ti k tomu bude pasovat ten žralok - to se chudák prim nadře :D

Stejně to vypadá, že budou pásky oba.

Prime, mám dotaz, zatím to zaniklo, ale jedna z prvotních věcí byla, že kovová část ruček bude vysoce lesklá - jakoby chromovaná, jde to?

Cigi já jsem si barvu ciferníčku vybral už v listopadu po dohodě s Primem kdy jsme se vzájemně dohodli na Soliteru a to že bude mít barvu jako tmavší odstím žraloka jsme si řekli rovnou když mi ukazoval vzorek kůže to se ho kidně můžeš zeptat a hodinky jsem měl mít už dávno hotové ale nastal problém s páskem protože byl stanoven min počet kusů na 20 a proto mi Prim řekl ať počkám jak se rozhodnete vy aby to mohl případně obědnat najednou jelikož jste si taktéž odhlasovali žlutou.

Píši to pro to že bych nerad aby si někdo myslel že se snažím něco napodobovat ale jak říkám já měl solitéra i s barvou schváleného podstatně dříve než jste se o barvě začali bavit vy a to že jste se rozhodli taktéž pro žlutou za to já nemohu.

Návštěvník Kamil
Odesláno
...mohl případně obědnat najednou jelikož jste si taktéž odhlasovali žlutou...

Sorry, ale úplně mi to rve oči! Už jsi někdy v životě dělal nějakou OBĚDNÁVKU nebo OBJEDNÁVKU?

Odesláno
...mohl případně obědnat najednou jelikož jste si taktéž odhlasovali žlutou...

Sorry, ale úplně mi to rve oči! Už jsi někdy v životě dělal nějakou OBĚDNÁVKU nebo OBJEDNÁVKU?

Jo máš pravdu Kamile já jakmile píšu na počítači a nemám v ruce tužku tak dokážu hrozný věci takže taktéž sorry.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...