dom Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti z nákupu hodinek z Honkongu přes EBAY. Nabízej se za výrazně nižší ceny. Dá se tomu věřit? Viz http://search.eim.ebay.cz/?kw=casio+506L&ect=&elc=-2&ec=&eb=Vyhledat hodinky, které u nás stojí 3tis. Díky moc za objasnění
klaucz Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti z nákupu hodinek z Honkongu přes EBAY. Nabízej se za výrazně nižší ceny. Dá se tomu věřit? Viz http://search.eim.ebay.cz/?kw=casio+506L&ect=&elc=-2&ec=&eb=Vyhledat hodinky, které u nás stojí 3tis. Díky moc za objasnění Některým prodejcům se věřit dá. Jen počítej s doplatkem 20% DPH a poplatkem za vyclení (cca 200,- Kč). Navíc zapomeň na záruku.
klaucz Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Ono Casio nemá mezinárodní záruku? Mezinárodní záruka je ti u většiny hodinek k ničemu. Musel by jsi si předem zjistit, zda bude záručák potvrzen autorizovaným prodejcem. A to s největší pravděpodobností nebude.
Liqid Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Mezinárodní záruka je ti u většiny hodinek k ničemu. Musel by jsi si předem zjistit, zda bude záručák potvrzen autorizovaným prodejcem. A to s největší pravděpodobností nebude. Tak za zeptání přes email nic nedá.
Marfael Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Nechci zakládat zbytečně nové téma,tak to zkusím tady.Chtěl jsem si objednat peněženku na amazonu.com a vybaflo to na mě poštovné 27 dolarů,což se mi zdá nesmysl.Zvlášť,když v poštovním ceníku byla evropa psaná na 2.99 na knihy,CD a podobně.Kde jsem udělal chybku?A expresní dodávku jsem nedal.Bylo na výběr z dvou možností,normal,nebo expres.Kde je chybka,nebo jaké je pravé poštovné?
FraK Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Nechci zakládat zbytečně nové téma,tak to zkusím tady.Chtěl jsem si objednat peněženku na amazonu.com a vybaflo to na mě poštovné 27 dolarů,což se mi zdá nesmysl.Zvlášť,když v poštovním ceníku byla evropa psaná na 2.99 na knihy,CD a podobně.Kde jsem udělal chybku?A expresní dodávku jsem nedal.Bylo na výběr z dvou možností,normal,nebo expres.Kde je chybka,nebo jaké je pravé poštovné? 27 USD je fakt nějaká blbost. Já kupuji v Hong Kongu modely a poštovné obyč (dodávka ca za 6 týdnů) vyjde tak kolem 100 Kč za krabici o rozměru 30*20*10 cm. Kdybych to chtěl expres, což znamená dodávku tak do týdne (podle toho, jak je rychlá celnice v ČR), tak to vyjde na zhruba dvojnásobek, ale ne na ca 6-ti násobek a to je peněženka určitě menší a lehčí, než krabice s modelem. Mimochodem - ti prodejci hodinek v Hong Kongu (popř Singapur apod.) - máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Ceny mají fakt slušný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se