MarcelG Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Citizen Scuba Fin Eco Drive 200M Quartz diving wrist watch specification Price: $299 (can be found below $250 online)Movement: Quartz, Eco Drive, Made in JapanNumber of jewels: No dataMovement frequency: No dataPower reserve: 180 daysMovement decoration: NoneFunctions: Hours, minutes, central seconds, dateCase material: Stainless steel, black ion platedBezel material: Matches caseCrown material: Matches caseCase shape: RoundBezel shape: RoundCase size: 46.00 mmCase height: 12.00 mmLug width: 26.00 mmDial: Black, Grey, or WhiteNumerals: Arabic (on the bezel and date aperture)Hour markers: LuminousHands: Steel, luminousWater resistance: 200 metersStrap: Polyurethane band with color accents in orange, green or blueCrystal: Mineral glassCase back: Solid, screw-back zdroj Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem MarcelG
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Pěkný,ale za sebe bych uvítal normální tah nebo kaučuk bez té barevné kombinace.
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Tak jestli to není jen černobílý obrázek tak bych se na ně vydržel dívat daleko déle než na ty barevné,co se mi líbí je ten průměr.
Mr.Zizi Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Vyzeraju zaujimavo. Mne sa pacia, ale ta velikost... Neviem, neviem, ako by vyzerali na mojej chudej ruke
gougy Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Proč nemůžou udělat standardní uchycení pásku, tohle přece nejsou hodinky pro ručně šitou kůži (ale jsem rád, jedny solar divery už mám a vím, že bych chtěl i tyto, ale 46mm a nevyměnitelný tah to naštěstí uzavřel)
jordy Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 z vlastní zkušenosti: obvod zápěstí 19cm, nic pod 45mm už na ruku nedám, výška 15mm je ideál. Citizen děla hodinky přesně podle méh gusta. kéž by Seiko trochu přidalo vic materiálu....
Boofish Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 To jsou zajímavé kousky - spíš ty černé, ale já mám zápěstí jen 17 cm Sice G-Shosky mám na ruce v poho, tak nevím, jak by to bylo s takovýmhle typem
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Na tom oranžovým pásku parádní hodinky na léto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se