Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pekný deň prajem všetkým Citizen pozitívnym!

Nie nadarmo sa hovorí, viac hláv, viac rozumu a tak by som Vás chcel poprosiť o názor k týmto Citizenom:

post-23722-098557700 1344606454.jpg

post-23722-011458700 1344606441.jpg

Dostal som sa k nim náhodou za celkom dobrý peniaz a chcem vedieť, či ten peniaz nedám za fake (to by ma mrzelo)...

Ďakujem všetkým zainteresovaným za cenné rady a postrehy!

P.S.: dúfam, že som trafil správne vlákno...

Odesláno

Pekný deň prajem všetkým Citizen pozitívnym!

Nie nadarmo sa hovorí, viac hláv, viac rozumu a tak by som Vás chcel poprosiť o názor k týmto Citizenom:

post-23722-098557700 1344606454.jpg

post-23722-011458700 1344606441.jpg

Dostal som sa k nim náhodou za celkom dobrý peniaz a chcem vedieť, či ten peniaz nedám za fake (to by ma mrzelo)...

Ďakujem všetkým zainteresovaným za cenné rady a postrehy!

P.S.: dúfam, že som trafil správne vlákno...

origo

Odesláno

Ale v tom inzerate pise, ze na sklicku su skrabance, cize pozor na to :)

No dobre, som rád, že aj niekto iný hľadá zánovné hodinky tam kde ja...

Sklíčko by malo byť minerálne, nie safírové, takže škrabance sú tolerovateľné, asi...

Odesláno

So safírom je model AV0030-60E...

Nemusí být. Model AV0030-60E je s černým ciferníkem. Mám takový pocit, že safírové sklo je v případě modelů z této řady na hodinkách určených pro prodej v Evropě.

Pak se to pozná podle nápisu SAPPHIRE na dýnku.

Odesláno

Rozdil USA / Japan-Evropa verze je mineral vs. safir a taky jeste v gravirovani dynka. Vyrazene versus frezovane.....

Ale ta verze pro USA má i jiné označení. V tomto případě AV0031-59A a jednoduché dýnko. U verze AV0030-60A by to mělo být tak, že Evropa/Japan má safír a na dýnku nápis SAPPHIRE, varianta určená pro prodej v Asii má minerál a samozřejmě nemá nápis SAPPHIRE. V případě AV0030-60A vždy frézované dýnko. Čert aby se v tom vyznal...

Odesláno

No dobre, teraz v tom mám bordel aj ja....

A myslíte, že tento model s pár škrabancami na sklíčku ( čiže zrejme minerál ) sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )?

Odesláno

A myslíte, že tento model s pár škrabancami na sklíčku ( čiže zrejme minerál ) sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )?

Jestli je to safír najdeš na dýnku. Nebo nenajdeš a pak je to minerál.

Těžko hodnotit výši ceny, hodinky jsem neviděl. Ale na první pohled dobrá...

Odesláno (upraveno)

A myslíte, že tento sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )?

Cena je dobrá. Je to skoro cena tahu na tyto hodinky. Jen se podívej, zda vše funguje, protože se jich původní majitel možná chce zbavit, kvůli nějaké závadě. A za opravu u tohoto modelu můžeš dát klidně 10 000,-.

Ten kalibr není zrovna nejjednodušší a opravy se prodraží

843f9c0d.jpg

Pokud jsou hodinky v pohodě, tak je dobrá volba.

641217f89c623158ce478981.jpg

5a4465232b2a19eb9a077fa7.jpg

Upraveno uživatelem klaucz
Odesláno

Chlapi, na tejto stránke je uvedené, že je tento model riadený rádiom, ale to sa mi nejako nezdá...

Aj keď cena by tomu odpovedala...

Aký rozmer má tento model, lebo som na nete našiel asi 3 rôzne veľkosti...

A áno, rád používam troj-bodku za vetou...

Odesláno (upraveno)

Chlapi, na tejto stránke je uvedené, že je tento model riadený rádiom, ale to sa mi nejako nezdá...

Aj keď cena by tomu odpovedala...

Aký rozmer má tento model, lebo som na nete našiel asi 3 rôzne veľkosti...

A áno, rád používam troj-bodku za vetou...

Rádiovým signálem určitě řízené nejsou. Průměr pouzdra se po obvodu mění. Ono v místě korunky na řízení budíku (na osmé hodině) je toho materiálu trošku více.

Pokud si dobře pamatuji, tak v těchto místech je průměr pouzdra bez korunek 44mm, jinde 42mm. Bohužel už je nemám, takže nezměřím. Ale hodinky sedí na ruce hezky, díky absenci nožiček. Já mám ruku cca 17,5 - 18cm.

Upraveno uživatelem 323GT

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...