ViCo Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Pekný deň prajem všetkým Citizen pozitívnym!Nie nadarmo sa hovorí, viac hláv, viac rozumu a tak by som Vás chcel poprosiť o názor k týmto Citizenom:Dostal som sa k nim náhodou za celkom dobrý peniaz a chcem vedieť, či ten peniaz nedám za fake (to by ma mrzelo)... Ďakujem všetkým zainteresovaným za cenné rady a postrehy! P.S.: dúfam, že som trafil správne vlákno...
ViCo Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Vďaka, ale rád by som vedel, či je tento kúsok originál...
klaucz Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Pekný deň prajem všetkým Citizen pozitívnym!Nie nadarmo sa hovorí, viac hláv, viac rozumu a tak by som Vás chcel poprosiť o názor k týmto Citizenom:Dostal som sa k nim náhodou za celkom dobrý peniaz a chcem vedieť, či ten peniaz nedám za fake (to by ma mrzelo)... Ďakujem všetkým zainteresovaným za cenné rady a postrehy! P.S.: dúfam, že som trafil správne vlákno... origo
xXx8xXx Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ale v tom inzerate pise, ze na sklicku su skrabance, cize pozor na to
ViCo Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Ale v tom inzerate pise, ze na sklicku su skrabance, cize pozor na to No dobre, som rád, že aj niekto iný hľadá zánovné hodinky tam kde ja...Sklíčko by malo byť minerálne, nie safírové, takže škrabance sú tolerovateľné, asi...
xXx8xXx Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Tak to si pis Kupil som tam nedavno tieto krasne Luminoxy
Bolthorn Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Já měl za to, že se tenhle model prodával jen se safírem..
klaucz Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Já měl za to, že se tenhle model prodával jen se safírem.. se safírem i s minerálem
ViCo Odesláno 15. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 se safírem i s minerálem So safírom je model AV0030-60E...
323GT Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 So safírom je model AV0030-60E... Nemusí být. Model AV0030-60E je s černým ciferníkem. Mám takový pocit, že safírové sklo je v případě modelů z této řady na hodinkách určených pro prodej v Evropě.Pak se to pozná podle nápisu SAPPHIRE na dýnku.
Dantechno Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Rozdil USA / Japan-Evropa verze je mineral vs. safir a taky jeste v gravirovani dynka. Vyrazene versus frezovane.....
323GT Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Rozdil USA / Japan-Evropa verze je mineral vs. safir a taky jeste v gravirovani dynka. Vyrazene versus frezovane..... Ale ta verze pro USA má i jiné označení. V tomto případě AV0031-59A a jednoduché dýnko. U verze AV0030-60A by to mělo být tak, že Evropa/Japan má safír a na dýnku nápis SAPPHIRE, varianta určená pro prodej v Asii má minerál a samozřejmě nemá nápis SAPPHIRE. V případě AV0030-60A vždy frézované dýnko. Čert aby se v tom vyznal...
ViCo Odesláno 15. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 No dobre, teraz v tom mám bordel aj ja....A myslíte, že tento model s pár škrabancami na sklíčku ( čiže zrejme minerál ) sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )?
323GT Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 No dobre, teraz v tom mám bordel aj ja....A myslíte, že tento model s pár škrabancami na sklíčku ( čiže zrejme minerál ) sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )? Jestli je to safír najdeš na dýnku. Nebo nenajdeš a pak je to minerál.Těžko hodnotit výši ceny, hodinky jsem neviděl. Ale na první pohled dobrá...
klaucz Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) No dobre, teraz v tom mám bordel aj ja....A myslíte, že tento sa oplatí kúpiť za 3.506 Kč ( 140 ? )? Cena je dobrá. Je to skoro cena tahu na tyto hodinky. Jen se podívej, zda vše funguje, protože se jich původní majitel možná chce zbavit, kvůli nějaké závadě. A za opravu u tohoto modelu můžeš dát klidně 10 000,-.Ten kalibr není zrovna nejjednodušší a opravy se prodraží Pokud jsou hodinky v pohodě, tak je dobrá volba. Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem klaucz
Dantechno Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Kluci , kdyz si nekde pujcite fotky tak uvedte zdroj - je to dobrym zvykem....
ViCo Odesláno 15. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Chlapi, na tejto stránke je uvedené, že je tento model riadený rádiom, ale to sa mi nejako nezdá...Aj keď cena by tomu odpovedala... Aký rozmer má tento model, lebo som na nete našiel asi 3 rôzne veľkosti... A áno, rád používam troj-bodku za vetou...
323GT Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) Chlapi, na tejto stránke je uvedené, že je tento model riadený rádiom, ale to sa mi nejako nezdá...Aj keď cena by tomu odpovedala... Aký rozmer má tento model, lebo som na nete našiel asi 3 rôzne veľkosti... A áno, rád používam troj-bodku za vetou... Rádiovým signálem určitě řízené nejsou. Průměr pouzdra se po obvodu mění. Ono v místě korunky na řízení budíku (na osmé hodině) je toho materiálu trošku více.Pokud si dobře pamatuji, tak v těchto místech je průměr pouzdra bez korunek 44mm, jinde 42mm. Bohužel už je nemám, takže nezměřím. Ale hodinky sedí na ruce hezky, díky absenci nožiček. Já mám ruku cca 17,5 - 18cm. Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem 323GT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se