Přejít na obsah

G. GERLACH

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ide niekto do NEONu? Ja urcite ano, cca 150 USD... neviem sa dockat....

mimochodom model Dzik ORP P52 ma neuveritelne kvalitne spracovane telo, frezovanie a brusenie je neuveritelne kvalitne... taktiez strojcek je vyladeny na vybornu presnost v ramci COSC. Moc ich sice nenosim, ale su to vynimocne hodinky dizajnovo aj spracovanim... a za babku...

Odesláno

Já na ty digi moc nejsem. Jinak jak jsem posílal psal o hodinkách viz. citace níže, tak tento model bude na konci roku. Dnes mi odepsali z Gerlachu.

V 25. 3. 2015 v 7:01, Radim81 napsal:

https://www.facebook.com/166503366747205/photos/pcb.835832223147646/835831113147757/?type=1&theater

Libi se mi hodně tento model. Škoda, že výroba bude asi ještě za dlouho. Přijde mi hodně povedený.

Odesláno

dik za info, ten Husar vyzera ozaj zaujimavo... gerlach umi!

Ani ja nie som na digitalky, ale NEON je nieco ako napr Junghans MEGA (ani neviem ci to dobre pisem), proste taky iny digital...

Odesláno

Tak ty Neony vypadaj opravdu dobře (alespoň na vizualizaci), pokud budou velikostně těch 40x46mm, tak by možná stály za hřích jako takovej fajn retro úlet....kde jsi vrcane objevil tu cenu 150USD?

Odesláno

fb nemusim  celkovo, ale chodim tam zrovna prave koli par hodinkovym brandom ktore su aktivne najma tam... cize tam to spominal Chris, tych 150 USD...

ja este zvazim ci zoberem, sice ma to velmi laka, ale museli by byt ozaj dobre urobene a neviem ci v tej cene budu...

• po 4 týdnech...
Odesláno

neni. dial bude samozrejme iny, on na to aj v texte pri obrazku na orig zdroji upozornoval, ale takto to dopadne ked sa da len obr bez popisu :-)

Odesláno

Skoda ty enigmy v quartzu, s tim wr by to byl kup jak capa.

Ale digi vypadaji zajimave, pokud se udrzi toho renderu nahore.

Odesláno
  V 25. 4. 2015 v 18:37, vrcan napsal:

neni. dial bude samozrejme iny, on na to aj v texte pri obrazku na orig zdroji upozornoval, ale takto to dopadne ked sa da len obr bez popisu :-)

tak to jsem asi přehledl. 

• po měsících...
Odesláno

Nieco nove od G. Gerlach. Opat sa pytam preco touto cestou neide aj Prim? Mame malo veci/ludi, ktorym by sa mohla vzdat pocta?

Zdorj foto: FB stranka

post-7077-0-31759300-1444917939_thumb.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...