michalval Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Zdravim vas chronomago.. - nadsenci,omlouvam se pokud tady neco duplikuju, ale prosim o radu. Mam vyhlednute Perrelet Turbine XL a zjistil jsem, ze si je muzu koupit u ofic. dovozce v Praze za 149.900,- Kc nebo na Chrono24 za 93.000,-Kc. To je rozdil jako hrom, ale ja jsem doposud vsechny svoje hodinky (a jine nelevne) kupoval radeji v kamennem obchode. Naposledy Longines u Dusaka, a pak jsem zjistil, ze to slo i levneji. Nechci rozjet debatu kamenne kramy vs. internet, to je mi jasne. Spis se chci zeptat na vase zkusenosti z nakupovani u Chrono24. Protoze jsem i z tohoto fora nabyl dojmu, ze takhle nakupujete vcelku bezne. Zda ta cena je realna za prave zbozi (to maji kamenne kramy opravdu takove marze, ze ten rozdil muze byt takovy za stejne (prave) zbozi? Prodejce je vedeny jako Trusted Seller a Premium. Emailem reaguji, je uvedena adresa, telefon. Znamena to pro me jako kupujiciho nejakou "jistotu"? Diky Michal
Mirek Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Tak to zkus TADY. Mají i kamenou prodejnu v Praze.
michalval Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) V 13. 8. 2012 v 19:26, Mirek24 napsal: Tak to zkus TADY. Mají i kamenou prodejnu v Praze. To je urcite lepsi cena a uz to neni tak markantni rozdi, presto. . Je to model A1050 v titanu, ktery stoji u stejneho obchodnika na Chrono24 83.000,- vs. 95.000,- v Praze. Tak se stejne zeptam, jestli nakupujete u lidi / obchodu na Chrono24 a jak je vybirate? Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem michalval
Mirek Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) V Perreletech se moc nevyznám, píšou ale, že materiál je ocel...jinak na chrono24 jsem nakupoval jednou s osobním odběrem ve Vídni a všechno bylo ok. Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem Mirek24
michalval Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Existuje A1050 za 135.tis. u dovozce resp. 95.tis. z obchodu, ktery jsi mi radil, resp. 83 tis. na Chrono24. A pak A1051 za 150.tis. u dovozce resp. 92.tis. na Chrono24.Diky za tip i za zkusenost.Obchodnik pise ze dopravne i pojisteni ma v cene, ale osobni predani je urcite lepsi.
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 cekas reference? uved konkretniho handlire. to se neda takhle rict, jestli do toho jit, nebo ne, chrono24 je jen inzertni server kde mas mrte prodejcu. to je jak kdybych se zeptal, jestli je dobrej napad koupit auto na sauto.cz, pripadne mobile.de..
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 cekas reference? uved konkretniho handlire. to se neda takhle rict, jestli do toho jit, nebo ne, chrono24 je jen inzertni server kde mas mrte prodejcu. to je jak kdybych se zeptal, jestli je dobrej napad koupit auto na sauto.cz, pripadne mobile.de..
michalval Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 https://www.chrono24.cz/dealer/topswisswatches/liste.htm?showid=1812406&dosearch=1&searchexplain=1&watchTypeId=U&manufacturerIds=197¤cyId=CZK&priceTo=0&sortorder=1&resultview=null nevim, jestli ten odkaz funguje, nejak jsem neodhalil vkladani odkazu - pisu z ipadu
kubson Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 já bych hlavně doporučil, si tu turbínu pořádně rozmyslet, názor watch snoba je jasný I need your advice and thoughts about Perrelet. I am planning to buy a luxury watch and am considering Perrelet because I like its style and also because I work in the turbines industry, so having the turbine watch gives a sense of coolness.Perrelet is a modern bastardization of a once-respected name in watchmaking, and its gimmicky turbine watches look like something a 6-year-old child wins at the carnival. I?m not sure if you think owning one gives you a sense of coolness or vice versa. But it seems to me that both are in dire need.
michalval Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 V 14. 8. 2012 v 8:42, kubson napsal: já bych hlavně doporučil, si tu turbínu pořádně rozmyslet, názor watch snoba je jasný I need your advice and thoughts about Perrelet. I am planning to buy a luxury watch and am considering Perrelet because I like its style and also because I work in the turbines industry, so having the turbine watch gives a sense of coolness.Perrelet is a modern bastardization of a once-respected name in watchmaking, and its gimmicky turbine watches look like something a 6-year-old child wins at the carnival. I?m not sure if you think owning one gives you a sense of coolness or vice versa. But it seems to me that both are in dire need. Ano, ano zvazoval jsem to a zvazuju, nakolik je Turbina poutova atrakce :-) Ale v All black provedeni se mi libi. Ale opravdu jde mi o to se dozvedet, zda nekdo z vas postupoval tim stylem, ze si nechal poslat balicek za sto tisic od obchodnika na Chrono24. A jestli tohoto obchodnika povazujete za duveryhodneho. Jak pisu vyse, nemam s tim osobni zkusenost.
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 V 14. 8. 2012 v 10:06, michalval napsal: Ale opravdu jde mi o to se dozvedet, zda nekdo z vas postupoval tim stylem, ze si nechal poslat balicek za sto tisic od obchodnika na Chrono24. A jestli tohoto obchodnika povazujete za duveryhodneho. Jak pisu vyse, nemam s tim osobni zkusenost. tvuj handlir je ve Svajcu, takze este pripocti DPH. jinak ano, ja od nemeckych trusted selleru na chrono24 koupil dvoje Rolexky a troje IWC tak, ze jsem preved penize a pak mi dosel balik. pokud je prodejce soukromnik, tak si pro ne vzdy radsi nekoho poslu.
michalval Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 V 14. 8. 2012 v 16:24, sibirnaya napsal: tvuj handlir je ve Svajcu, takze este pripocti DPH. jinak ano, ja od nemeckych trusted selleru na chrono24 koupil dvoje Rolexky a troje IWC tak, ze jsem preved penize a pak mi dosel balik. pokud je prodejce soukromnik, tak si pro ne vzdy radsi nekoho poslu. No jo DPH! Tak to mi nedoslo ani nahodou. Diky za radu.
michalval Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Jeste mi vrta hlavou to DPH:kdyz to obchodnik posila mimo Svycarsko, tak bych to nemel platit jemu, ne? To potom doplatim na celnici pri procleni? M.
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 to platis Cesky Republice. nebo si pro to budes muset zaject a propasovat to pres caru, pak neplatis nic..
vasco1 Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Já bych koupil doma. Už jen za tyhle prachy chci servis, záruku, a jiné.A jinak, viděl jsem je naživo a klidně budu dělat cirkusáka s turbínou celej život. Jsou dokonalý !!!
Kat251 Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Google it ... Celý vlákno o prodejci vyber si ...
Kat251 Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 (upraveno) A ještě si zadej jméno majitele Isy Masloum řek bych trošku ruletka is part of the network that is SKW.com and TimetoTime.com. Both are disasters waiting to happen for any prospective buyer. Search any watch site and you can read the horror stories. Hele zajeď si do Velkých Bílovic k Opluštilovi a domluvíš se taky.. Upraveno 30. srpna 2012 uživatelem Kat251
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se