FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Já taky, dej vědět jak to dopadlo a jaká je spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 jasne whirlpool je spotrebni zalezitost...stejne jako vetsina znacek ve strednim proudu..pracku whirlpool mam doma 12 rokov. Po 10r bolo treba vymenit cerpadlo. Inac nic. Furt pere. A je mi luto ju vyhodit ked normalne funguje. Asi bola vyrobena este v casoch, ked sa pracky nevyrabali ako spotrebny material. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 pracku whirlpool mam doma 12 rokov. Po 10r bolo treba vymenit cerpadlo. Inac nic. Furt pere. A je mi luto ju vyhodit ked normalne funguje. Asi bola vyrobena este v casoch, ked sa pracky nevyrabali ako spotrebny material.nám se občs ještě vrátí tatramatka z osmdesátých let zpravidla funkční..nezapomeň že jsi za tu pračku dal tenkrát 15-20K dneska za tuhle cenu máš pračku co umí 10x víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 .nezapomeň že jsi za tu pračku dal tenkrát 15-20K dneska za tuhle cenu máš pračku co umí 10x vícno jo. Akych dalsich 10 veci vie pracka okrem toho, ze mi opere co do nej dam ? To znie zaujimavo, priznavam ze v tom nemam prehlad, myslel som ze pracka vie len prat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 to by bylo na sáhodlouhé povídání, vážení prádla, ochrany proti lecčems, elektronické řízení, žádný programátor s kolečkama a pod.. pračka už je dneska součást rodiny stejně jako televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Fiha. Ja som sa momentalne venoval ruram a som padol na p...l, pyrolyza, predprogramovane recepty, zadas druh a vahu masa a automaticky to vyberie vhodny rezim atd. To som teda zvedavy ked to pride domov, s tym bude vacsia zabava jak travit cas na internete a navyse sa potom este aj najem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Ivane, tyhle autopilotní programy jsou bezva, ale jsou stanovený na tzv. zdravé pečení, takže žádná vypečená kůžička a tak :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) "Elektronické ovládání od Fagoru udržuje s matematickou přesností zvolenou teplotu. To zajistí, že pokrm bude v každém okamžiku připravován při ideální teplotě, bez jakýchkoliv výkyvů, které by mohly nepříznivě ovlivnit konečný výsledek. Tato dokonalá přesnost vám umožní připravit citlivé pokrmy při nízké teplotě a zachová jejich nutriční vlastnosti a jejich chuť.". Hm. Ale snáď to má aj nejaky manualny rezim Edit: na druhej strane, aspoň sa mi to nepripali Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 manulní režim samozřejmě má.. no fagor.. nevim nevim...já bych ho nechtěl..leda zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 take vlastnosti ako ma ta rura som nikde u bosch, siemens atd. nenasiel...tiez som nad tym krutil nosom (nad znackou) ale ziskalo to (ta rura) nejake ocenenie kde to predcilo aj zname znacky. Tak neviem. A fagor je tusim licensovany siemens alebo cosi take. Uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Fagor není licencovaného vubec nic, jsou to prapodivní španělé s proměnlivou kvalitou.. btw to co popisuješ má Bosch uplně normálně říká se tomu Autopilot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 a jednu věc si pamatuj... velcí výrobci nepíšou každej nesmysl jenom velký věci co jsou podstatný..to jenom ti co nemaj co napsat napíšou, že troubá má haldu nesmyslů co je jinde považováno za standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Išlo mi o pyrolyzu a možnosť prípravy jedla v pare. Teda, mne to je jedno, ale manzelke sa to lubilo To boli tie veľké veci co mali byt podstatne. Tie ostatne nezmysly su foklor, ale možno potešia tak snáď ťa rúra nebude úplný odpad...dúfam . S prackou problem pri výbere nie je,, tam to je jasná zhoda v rodine - Miele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 noo tak tohle srovnání je asi jak trabant a rols royce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Život má byt pestrý. To neni srovnani to je fakt. Rúra bude fagor, pracka bude miele. Kuchyňa bude lokalny výrobca ale kovanie a výbava kuchyne bude Blum. Zateplenie bude sice eps, ale baumit openreflect atd. Ale to som moc OT. Paradoxne, z toho všetkého sa najjednoduchšie vyberala pracka, jednoznačne Miele, bez potreby niečo porovnavat. Uz len vybrať konkrétny model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 souhlas..tak ať slouží...a přežije aspoň tři vánoční cukroví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Dakujem. Mozno dokaze piect aj ta Miele pracka, ked sa fagor pokazi...Ako som pisal, pracky som podrobne neskumal este. Ale to by som chcel asi vela, to by uz bola ta jedenasta vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Františku, kontrolní otázka, jak už jsem psal, mám pračku LG a na ní postavenou momentálně nefunkční sušičku stejné značky. Příští týden přijde opravář a kdyby vystavil úmrtní list, budeme muset pořídit sušičku novou. Potřebuji proto vědět, zda jsem omezen značkou - kvůli spojovacímu mezi kusu - nebo se dělají nějaké univerzální, která pasují napříč značkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 (upraveno) Ahoj, odpověď je taková, že budeš pravděpodobně omezen značkou, ale pokud dodržíš stanovené rozměry 60x60 cm tak v hobymarketech se najdou speciální pěny, které se umístí na pračku a na ně umístí sušička..nemam ale osobně vyzkoušeno každopádně může existovat různá kompatibilita, ale výrovci se jí straní a jelikož LG už mezikusy nějaký ten pátek nevyrábí a neumožňujemístit pračku a sušičku na sebe neměl jsem možnost vyzkoušet Upraveno 29. srpna 2012 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Ahoj, odpověď je taková, že budeš pravděpodobně omezen značkou, ale pokud dodržíš stanovené rozměry 60x60 cm tak v hobymarketech se najdou speciální pěny, které se umístí na pračku a na ně umístí sušička..nemam ale osobně vyzkoušeno každopádně může existovat různá kompatibilita, ale výrovci se jí straní a jelikož LG už mezikusy nějaký ten pátek nevyrábí a neumožňujemístit pračku a sušičku na sebe neměl jsem možnost vyzkoušet no to jsi mě moc nepotěšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se