Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je ale pořádný kus hodinek! Nechybí ti ale datum? Každopádně gratulace!

Ani ne, mne se na tech hodinkach nejvic libi ta jednoduchost a cistota, kterou nic nerusi(datum, napisy na ciferniku).

Ja se stejne ridim spis podle dnu v tydnu, nez podle datumu, ktery mi vetsinou staci vedet priblizne, chronografy chci ale urcite s "day+date" funkci.

Jinak ty napisy, informace a ruzny "swiss made" na ciferniku, uz mi dneska v dobe internetu prijdou docela zbytecny a hodne hodinek to vylozene kazi, myslim ze by bohate stacilo hodit info na dynko, beztak tam vetsinou je ;)

Návštěvník JN1276
Odesláno

No, to máš vlastně pravdu. Každopádně jsou nádherné, ohromná gratulace!

• po měsících...
Odesláno

Popravde musim rict, ze se mi libi maloktere hodinky a jelikoz to mely byt moje prvni hodinky po docela dlouhe dobe kdy jsem zadne nenosil a nechtel jsem za ne davat moc penez, skoncil jsem celkem logicky u pilotek.

Steinhartky mi padly do oka vcelku hned, ale zvazoval jsem i Laco a Archimede, potom co jsem narazil na tyhle titanovy krasky, nebylo v podstate co resit.

Úplně stejně jsem dopadl já. Než jsem se zamiloval do titanových pilotek od pana Steinharta mezi mé favority patřily Marathony a Ocean dvojky. Ale když jsem objevil Beobachty, tak jsem z voděodolnosti slevil ( stejně bych to nevyužil ), protože titan je titan, ten můžu. Jednoduchý a vintage vzhled taky můžu. Takže už jen lehce došetřit a jdu do nich.. Pro své 18 cm zápěstí beru 44.

Odesláno

Parádní taky jsem po nich v chronoshopu pokukoval, ale ta absence data mi osobně dost chybí. Jak dlouho Ti vydrží svítit lumi ? Co mi na mojic steinhartech nejvíce vadí je právě to, že lumi je téměř nečitelná pokud ji nedáš pod led lampu :)

Odesláno

Nevim jak ostatni Stainy, ale tahle vintazni lumi co je na titanovych sviti fakt dobre, je teda rozdil mezi ruckama a indexama, ale rucky sviti opravdu vyrazne a jsou viditelne celou noc.

Indexy jsou o rad slabsi ale sviti kompletne vsechny, coz na citelnosti neprida, ale ja v tom nevidim problem.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...