Baker Odesláno 1. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ahoj Ondro,z toho výčtu si nejlépe ten Runner, Osiris je moc tenký pro tyhle hodinky a než duke, pak raději HIRSCH Paul, případně HIRSCH Tiger.Já bych se osobně tou jednadvacítkou nezatěžoval a nasadil tam HIRSCH James.
Ondrej71 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Díky za tip. Ještě ohledně kaučuků, je některý z vaší nabídky ve velikosti 22 který by se tam dal nasadit a nevypadalo by to blbě?
Baker Odesláno 2. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Myslím, že Urbane nebo Pure bude v pohodě.
peppies Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Ahoj chystám se koupit Gear S3 Classic a potřeboval bych dát nějaký tip na řemínek. Poradíte prosím ? :-)
Baker Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Ahoj, řekl bych, že ty hodinky zvládnou jakýkoliv styl ... takže nás trochu nasměruj, sportovní, ležérní, elegantní?
peppies Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Právě že jsem v tom na pochybách - líbí se mi typově Hirsch Liberty nebo Rios Oxford ( Hirsch mám na jiných hodinkách a jsem s ním nadmíru spokojený o Riosu nevím jak je kvalitní ) ale líbí se mi černá barva s prošíváním, budu to nosit jak ke sportovnímu tak k elegantním svetrům :-) Díky moc za reakci Něco takového by bylo ideální Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem peppies
Baker Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 OK, pak bych to viděl na HIRSCH Heavy Calf, případně HIRSCH Buffalo nebo ten zmíněný Liberty.
peppies Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Moc děkuji za tipy :-) Hezká den přeji
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Kolegove, co myslite, hodil by se na Prim Linea reminek Hirsch Pure? Rad bych kaucuk misto tradicni kuze. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Ondra 2.0
Frantik Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Myslím, ze ne, ale ze vsech kaučuku, je to ta nejlepší možnost :-) Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Frantik
Baker Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Mam to stejne jako Frantik. Co Hirsch James nebo Paul?
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Hmmm hmmm... no taky mam pochybnost, i kdyz bych ho vzhledem k udrzbe a relativni decentnosti nejradeji... ale tak zkusim popremyslet i o Jamesovi, dík
Pavelpu27 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Zdravím, pořídil jsem Tag Heuer Carrera 01 43mm na tahu, ale nějak se s tím tahem nemůžu úplně skamarádit - chybí mu mikroregulace.Nemáte nápad na nějaký pěkný řemen? Rozteč je 21mm, ale standardní řemen i tah má hodně doléhající koncovku.
Baker Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Ahoj, buď zvolit klasiku v podobě speed calf nebo něco z řady Performance, např. černý Tiger. Já bych tam dal Hirsch Robby.
Pavelpu27 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Přesně tímhle směrem jsem taky uvažoval. Škoda, že nemají tyhle řemeny zakřivení. Ale asi to vyzkouším. Děkuju! Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Pavelpu27
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Ahoj Viktore,v nabídce máte několik zulu strapů.Jak kožených,tak textilních.Nosím Casio ProTrek 3500.Zkusil jsem v létě NATO,ale bylo to takové nic moc,moc jemné.Kamarád má zulu a zdá se mi silnější.Tak nějak jsem byl rozhodnutý,ale nevím,jestli jít do koženého,či textilu.Co myslíš?Díky,M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Ahoj Marceli, ja bych rekl, ze k plastu bude lepsi textilni zulu, kuze mi k tem Casio moc nejde.
mlsoun1 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Dobře tedy Viktore.Objednám ho.Děkuji Ti
Baker Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Vážení kolegové, pokud jste u nás během loňského roku nakupovali a byli jste s nákupem spokojeni, prosím klikněte nám to tady. Díky moc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se