Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Ondro,

z toho výčtu si nejlépe ten Runner, Osiris je moc tenký pro tyhle hodinky a než duke, pak raději HIRSCH Paul, případně HIRSCH Tiger.

Já bych se osobně tou jednadvacítkou nezatěžoval a nasadil tam HIRSCH James.

Odesláno

Díky za tip. Ještě ohledně kaučuků, je některý z vaší nabídky ve velikosti 22 který by se tam dal nasadit a nevypadalo by to blbě?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj chystám se koupit Gear S3 Classic a potřeboval bych dát nějaký tip na řemínek. Poradíte prosím ? :-)

Odesláno (upraveno)

Právě že jsem v tom na pochybách - líbí se mi typově Hirsch Liberty nebo Rios Oxford ( Hirsch mám na jiných hodinkách a jsem s ním nadmíru spokojený o Riosu nevím jak je kvalitní )  ale líbí se mi černá barva s prošíváním, budu to nosit jak ke sportovnímu tak k elegantním svetrům :-)

Díky moc za reakci

Něco takového by bylo ideální 

51x7p8OCelL._SX425_.jpg

Upraveno uživatelem peppies
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, pořídil jsem Tag Heuer Carrera 01 43mm na tahu, ale nějak se s tím tahem nemůžu úplně skamarádit - chybí mu mikroregulace.

Nemáte nápad na nějaký pěkný řemen? Rozteč je 21mm, ale standardní řemen i tah má hodně doléhající koncovku.

23d45a5efdfd44edc185db7ad8e52606.jpg

Odesláno (upraveno)

Přesně tímhle směrem jsem taky uvažoval. Škoda, že nemají tyhle řemeny zakřivení. Ale asi to vyzkouším. Děkuju!

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Ahoj Viktore,v nabídce máte několik zulu strapů.Jak kožených,tak textilních.Nosím Casio ProTrek 3500.Zkusil jsem v létě NATO,ale bylo to takové nic moc,moc jemné.Kamarád má zulu a zdá se mi silnější.Tak nějak jsem byl rozhodnutý,ale nevím,jestli jít do koženého,či textilu.Co myslíš?Díky,M.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...