nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Když tu vidím to téma, musím se připojit s díky, a poznamenat, že ani Campagnolo & Seiko, není špatná kombinace! Díky Upraveno 7. října 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Mám dotaz, narvu Hirsch Pure 22 na hodinky co mají rozteč 21mm?Odesláno z mého MI 8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Před hodinou, vintage napsal: Mám dotaz, narvu Hirsch Pure 22 na hodinky co mají rozteč 21mm? Odesláno z mého MI 8 pomocí Tapatalk Bez malého chirurgického zákroku na pásku nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 22 hodinami, vintage napsal: Mám dotaz, narvu Hirsch Pure 22 na hodinky co mají rozteč 21mm? Naprosto bez problémů, jen bude potřeba vyjmout rychlostěžejky. Více kdyžtak v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Ahoj, rád bych se zeptal, mámě něco v šíři 23 mm u stěžejek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Ahoj, pouze HIRSCH Duke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 7 minutami, Baker napsal: Ahoj, pouze HIRSCH Duke Děkuji za rychlou odpověď. Chtěl jsem něco ve stylu Hirsch Ayrton, právě mi říkali v Koscomu, že tam mám narvat 24 mm, že se to běžně dělá, ale nějak se mi to nezdálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Dělá se to běžně, ale dá se s tím pracovat i jinak, když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 13 minutami, Baker napsal: Dělá se to běžně, ale dá se s tím pracovat i jinak, když tak SZ. Děkuji, máš to v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 @Baker Můžu prosit nějaké fotky Campagnolo Savon 22 mm? Světlehnědá a zlatohnědá? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tady jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 (upraveno) @Baker Ta světlehnědá se dost liší od vyobrazení na webovkách a i prošití na mě působí jako téměř kontrastní. Přesto se mi líbí. U stěžejky má tloušťku 6 mm? Myslíš, že by šel i na Panerai (24 mm)? Díky Upraveno 22. října 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Oni to italové dost často mění (prošití) a v případě toho přírodního se i odstíny občas liší. Tloušťka je cca 6mm v nejvyšším místě, pocitově je ten řemen tlustý spíš 4mm. 24mm aktuálně nejsou, máme je objednané a měly by být cca v polovině listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Díky, počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ahoj Viktore,zase potrebuji poradit.Podarilo se mi vyhrat v aukci v dezo stavu vintage hodinky.Uz je mam po GO doma a chybi mi reminek.Nevim co na ne,porad mi prosimRozmer stezejek je 19mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ahoj Marceli, osobne bych tam dal Hirsch Toronto nebo Rainbow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ahoj Viktore,jsi rychlík.Mrknu na to.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Tak Rainbow nemá chybu.Ale barva?Černá,nebo hnědá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak Rainbow nemá chybu.Ale barva?Černá,nebo hnědá? Dal bych tam černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se