akostelecky Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Ahoj, kde se da koupit ta vidlicka na přehozeni z tahu na kuzi u B2? Nožíkem to tady nejde, možná kdyby to bylo obráceně Diky za radu
semi001 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Ahoj, kde se da koupit ta vidlicka na přehozeni z tahu na kuzi u B2? Nožíkem to tady nejde, možná kdyby to bylo obráceně Diky za radu Každopádně pokud to je stejné, jako u Steelfish tak se opevni nervama:-) Jde to, ale je to opruz :-)Ale jinak se to dá udělat jen tím Efkovým.
akostelecky Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ahoj, tak nakonec to zvládli u Dusaka, ale prali se s tím taky dlouho. A nechtěli za to nic. Museli jsme dat novy osicky
semi001 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ahoj, tak nakonec to zvládli u Dusaka, ale prali se s tím taky dlouho. A nechtěli za to nic. Museli jsme dat novy osicky Tak to je divné, já tah sundavám každý týden a to hádám, že B2 to nebude mít až tak jiné. Nicméně možné se mýlím.
Baker Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Tak to je divné, já tah sundavám každý týden a to hádám, že B2 to nebude mít až tak jiné. Je to stejne jako u jinych B, nekdy ale muze nastat problem, ze do stezejek pronikne bordel a pak nejdou zmacknout. Proto zrejme i ta vymena.
semi001 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Je to stejne jako u jinych B, nekdy ale muze nastat problem, ze do stezejek pronikne bordel a pak nejdou zmacknout. Proto zrejme i ta vymena. Napadlo mě to chvíli po tom, co jsem to napsal :-) takže to byl asi ten případ
akostelecky Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Jo a jeste ohledně stezejek. Na kůži je potreba jina a na tah kovový taky?
akostelecky Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Zdravim vsechny, jak je to s tema stezejkama? Na kůži je potreba jina nez na tah kovovy u Breitling ?
bandicoot Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) edit, nic, mrakous to napsal jinde a lip Upraveno 3. října 2012 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se