Venceremos1 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Takže, dnes po dlhej ceste doputovali z GB moje nové hodinky... jedná sa o prvý kontakt s hodinkami od Moscow Classic, chcel som ich vyskúšať... Jedná sa o model 3602/00311009, ktorý má koženný remienokˇ, prešívaný červenou niťou. Kaliber je celkom známi takže skôr popíšem pocity... V prvom momente sú také "ruské opachy" ale ako som si ich nasadil na ruku, zapáčili sa mi, i keď si budem musieť navyknúť, pôsobia na mňa trošku extravagantne, ale zároveň príjemne... fotky prikladám, ale keďže je už tma... tak sú aké sú :-) Korunka je šróbovacia, nemajú žiaľ dýnko so sklíčkom. Naťahovanie manuálne (mojnija 3602). Tak neskôr napíšem ako sa mi s nimi darí.... vystriedal som nimi moje Buran Siberia - ktoré boli tiež v čiernom prevedení, ale nejak som ich nenosil, uvidíme ako sa povedie týmto :-) no a v pošte je Vostok Europe N1 Rocket... tak pak sa pochválim :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Venceremos1 Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník severes Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 kolik te staly a kde se daki koupit?
FraK Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Jsou pěkné, ale připadají mi spíš jako nějaký suvenýr z Ruska. Pokud bych k nim neměl nějaký příběh nebo vzpomínu, tak bych je asi nenosil.
Venceremos1 Odesláno 14. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2012 ked tu znacku hodíš do googlu, nájdeš tam distribútorov. ja ich mam z VB.
Roman-ZA Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 ked tu znacku hodíš do googlu, nájdeš tam distribútorov. ja ich mam z VB.Pozeram, ze ich uz aj predavas. Ci to nie su ony?
gatty Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 Tak přemýšlím o nějakém watch winderu pro mé nové Vostok Europe Gaz-14 Limoussine a prosím o radu. Díval jsem se na nějaké nabídky a zjistil jsem, že jde koupit na rotaci doleva, doprava i na obě strany. V hodinkách mám kalibr VE 2426 a nikde se nemohu dopátrat, o jaký typ natahování jde. Děkuji za radu. P.S. Jde o mé první mechanické hodinky a jsou nádherné, úplně jsem jim propadl...
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Škoda toho nápisu Moscow a Kremlu pod tím. To je takový trochu kýčovitý. Ideálně mít to label Molnija (pokud na to mají práva) a dost.Méně je někdy více. Každopádně ale na ruce to zaujme, ne?
Wanderer Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Škoda toho nápisu Moscow a Kremlu pod tím. Přesně, byly by to docela pěkný hodinky, bejt tam místo obrázku normální trojka. Jinak není to Kreml, ale nejspíš chrám Vasila Blaženého.
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Přesně, byly by to docela pěkný hodinky, bejt tam místo obrázku normální trojka. Jinak není to Kreml, ale nejspíš chrám Vasila Blaženého. Jsem si říkal, zda se toho někdo chytne... 1.) vím, že to není Kreml (ten je do hranata) .-), ale 2.) nechtělo se mi hledat název toho kostela :-)) díky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se