erozko Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Ahojte chcel som poprosiť nejakých znalejších na vreckáče nejaké základné info napr. rok výroby/kaliber/materiál poprípade hodnota vopred ďakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Máš moc pěkně zachovalé hodinky. Materiál pouzdra je stříbro ryzosti 0,800 (80% stříbro). Copak to nepoznáš?Ostatní, na co se ptáš, se dá (a většina velmi snadno a rychle) najít na internetu. Nejsi tu poprvé, aby sis nevěděl rady.
bohus76 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Někde tu byl odkaz na určení roku podle výrobního čísla,jen nevím kde.Cena bude tak pár tisícovek. Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem bohus76
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Databází je na netu mrak. Stačí zadat Omega serial number a pak si jen vybrat tu nejhezčí.Je to jednoduché a pořád dokola a já pokaždé nechápu proč se vůbec nikdo ani jen trochu nesnaží sám. Obzvlášť když jde o člena fóra, který je tu už rok. Snaha nula.
erozko Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Tieto hodinky sú známeho čo som zistil tak len to, že sú asi zo striebra čo ste my tu potvrdili a cena je vraj cca 300-500e a písal som tu preto lebo sa nevyznám vo vreckových hodinkách.Pre mňa je lepšie ak my poradia odborníci na vreckáče čo sa o to zaujímajú viac niečo viem ja a dajú sa do kopy viac informácii a ne hneď písať nájdi si to sám!veď aj o tom je fórum rady a pomoc ak nechceš pomôcť nepíš
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 No a proč si to nemůžeš najít sám? Proč to má hledat někdo za tebe?Cena je přehnaná, na skutečnou se podívej do ukončených aukcí na aukro. Opět, prostě se to musí vyhledat. V hlavě nikdo takovéhle informace nenosí.
NIGHTinGALE Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Hezký, byť obyčený Omegy.Pěkná je ta adjustace strojku, to se na každý Omega kapsačích určitě nevidí.Cena tak 120 - 150 EUR, více za ně těžko dostaneš (těch tvých 500 EUR je sci-fi - tolik se neplatí ani za IWC ve stříbře, natož za relativně tuctový Omegy). Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem NIGHTinGALE
bohus76 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Cena 300e je asi tak maximálně.Ale citová hodnota klidně může být i 5000e.
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 ...písal som tu preto lebo sa nevyznám vo vreckových hodinkách.Pre mňa je lepšie ak my poradia odborníci...Chápu. Pro tebe je lepší dát sem dotaz a počkat až to někdo najde za tebe a napíše ti to sem.Jak vidím zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43429-boegli/ tak když chceš, tak umíš vyhledávat brilantně.
erozko Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Známy si ich kúpil niekde na burze pre seba zbiera starožitné veci tak som mu chcel zistiť viac info asi za ne dal trochu viac než majú hodnotu podľa toho čo tu píšete ale je to pekný kúsok
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 tak som mu chcel zistiť viac info...Vždyť jsi chtěl, aby to někdo zjistil za tebe.
erozko Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Neviem o čo ti ide Karlos veď som ti písal nemusíš sem písať ak nechceš pomôcť píš niekde inde!A tie Boegli som chcel vedieť či ich ľudia poznajú lebo sú zaujímave to z vintage vreckáčmi nemá nič spoločné
Karlos Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 O co mi jde? To je jednoduché, aby ses naučil být trochu samostatný. Když vidím snahu a zájem, to potom poradím a pomohu velice rád Ale pokud někdo přijde a napíše Tady jsem, nic nevím, ani jsem nic nehledal, snažte se vy a najděte to za mě, tak to mě může jen naštvat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se