xxcarlos Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 No zase mě to popadlo a musel jsem koupit po velikém rozhodování jsem vybral, objednal a zaplatil Maurice Lacroix Masterpiece Jours Retrograde. Dlouho, dlouho jsem kroužil a vybíral a pak mě uchvátili tyto ML a už se nedalo nic dělat, před 10 minutama jsem je objednal a příští týden dorazí, tak nahodím nějaké live foto:-) Zatím tedy jen komerční fotka z netu, PS: doufám že se teď dám chvíli pokoj:-DDDD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slim_brno Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Jojo, může být. ML umí. Na live fotky jsem zvědavej.
bandicoot Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Gratuluju. Chce to velky srdce aby clovek pres to blbe znejici jmeno videl ty mistrovsky kousky. Ja takhle pohrdl super nabidkou na Le Chronographe a kdyz jsem ho casem poptaval, uz za tu cenu nebyl...Chjo...
xxcarlos Odesláno 29. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 ja dostal super cenu....nebylo co řešit:-)
NIGHTinGALE Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Jsou to nádherný hodinky, občas je u Hanáka obdivuju za výlohou.Hezký jsou i ty se světlým ciferníkem. Asi bych nevěděl, pro které se rozhodnout.
gmic@1986 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Jojo, může být. ML umí. Na live fotky jsem zvědavej. Krasny hodinky,co nejaka fotka na ruce?
Chorche Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Krasny hodinky,co nejaka fotka na ruce?Přečti si ještě jednou první příspěvek Jinak taky gratulace a na živé fotky se těším.
dissidentagressor Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tak jak s hodinkama, došly?? Nějaký fotky???
xxcarlos Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Dosli, jsou paradni jen jsem jeste nemel klid na foceni:)))
sulanjaroslav Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Pekny kusok, tesime sa na fotky:)
01standa Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 tak to chce velký srdíčko jít do takovej nádhernej hodinek těším se na Tvé fotografie jen ajen radost ať Ti nosí.............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se