Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred nejakym casem jsem na ulici nasel hodinky, na prvni pohled "cinsky original". No ale ze zvedavosti jsem si je vzal domu ze se do nich mrknu.

No rozborka probehla hladce, vyzbrojen nozoskrabkou stejneho puvodu jsem se skrz cifernik dostal ke strojku. :robot:

Prosim povsimete se i krasne hvezdy na rotoru a vubec celkoveho krasneho zpracovani :-)

Kdo potrebuje zenevske pruhy kdyz muze mit pekngskou hvezdu:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, musím říci, že jsi na to šel opravdu jemnou hodinářskou technikou a nějakým opravdu přesným náčiním:smile_anim:. Kdyžtak bych poprosil o nějaké další foto, ať to mohu porovnat s kvalitou, co se mě válí doma. Díky

Odesláno

No pouzil jsem techniku adekvatni rozebiranemu pristroji.

S temi dalsimi fotkami bude problem toto jsou jedine co jsem si nechal po demontazi jsem onen cinsky poklad vyhodil!

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...