Gifot Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Pred nejakym casem jsem na ulici nasel hodinky, na prvni pohled "cinsky original". No ale ze zvedavosti jsem si je vzal domu ze se do nich mrknu.No rozborka probehla hladce, vyzbrojen nozoskrabkou stejneho puvodu jsem se skrz cifernik dostal ke strojku. Prosim povsimete se i krasne hvezdy na rotoru a vubec celkoveho krasneho zpracovani :-)Kdo potrebuje zenevske pruhy kdyz muze mit pekngskou hvezdu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ahoj, musím říci, že jsi na to šel opravdu jemnou hodinářskou technikou a nějakým opravdu přesným náčiním:smile_anim:. Kdyžtak bych poprosil o nějaké další foto, ať to mohu porovnat s kvalitou, co se mě válí doma. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gifot Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 No pouzil jsem techniku adekvatni rozebiranemu pristroji.S temi dalsimi fotkami bude problem toto jsou jedine co jsem si nechal po demontazi jsem onen cinsky poklad vyhodil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 nezustal ten cinsky poklad vyhozen nekde v supliku? docela by se mi hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gifot Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 nezustal ten cinsky poklad vyhozen nekde v supliku? docela by se mi hodil.ne, nezustal, byl vyhozen jeste ten den tyz hodinu co probehla rozborka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 ne, nezustal, byl vyhozen jeste ten den tyz hodinu co probehla rozborkaNo, to vypadá jako polní soud a okamžitá poprava. Ještě mi řekni, že si chudinky musely samy vyhrabat jámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 http://obleceni.bazos.cz/inzerat/21446089/BREITLING-hodinky.php tak tohle uz mi hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 http://obleceni.bazo...ING-hodinky.php tak tohle uz mi hlava nebere Pán je prolhané hovado...to je vše. Sorry za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASV Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Zvědavost je mocná čarodějka Ale ta hvězda to je fakt něco :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se