JaVo1 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Dobrý večer,našel jsem na www.tophodinky.cz hodinky Aviator (viz. obr.) - mají strojek Poljot 2614 s ručním nátahem, průměr 40 mm, výška 10 mm. Přesnost je od -20 do + 40 s/den (což se mi zdá jako malá přesnost). Jaký máte na tyto hodinky názor ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
habadej Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Aviátory jsou dobrý hoďky, vhodné pro začátečníky jako alternativa k Seiko, Orient atd. Sám jsem na nich začínal a musím říct, že až na menší detaily jsem byl spokojen. Dělaly mi +8 sekund, takže docela slušný. Myslím si, že to je poctivá hodinařina za slušnou cenu.
jerzy Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 (upraveno) Udávaná přesnost od -20 do + 40 s/den ti nic neřekne. Takhle to uvádí hodně výrobců hodinek. Jak jdou přesně se ukáže, až je budeš nosit. Osobně si myslím, že se vlezeš do -10 až +10s/den. edit. A v bazaru jsou ruské piloty za půlku, určitě je najdeš. Upraveno 2. září 2012 uživatelem jerzy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se