midloch Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 midlochu neztratil jsi hodinky? http://www.aukro.cz/item178852007_hodinky_..._breitling.html :D jé jéjé to sou klášný blajtlingííí !!!! Moje jsou ale naštěstí tydle:
NIGHTinGALE Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Tak to je zatím nejvíce originální story, co jsem kdy u fake hodinek četl Já jezdím po D1 skoro denně a zatím jsem našel na odpočívadle jen poblitého bezdomovce :(
NIGHTinGALE Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Určitě se neznáme. Jen mě tak napadlo, kde může žít člověk s takovým světonázorem, jak máš ty, no a po chvilce přemýšlení a meditace mi vyšlo jediné místo na světě a to právě Nový Lískovec Tady mi něco uniká, jelikož Brno pořádně neznám. Nový Lískovec je synonymem čeho? Nedalo by se to přirovnat k nějaké podobné lokalitě v Praze nebo ve světě? Nový Lískovec je obrovské panelové sídliště. Před cca. 15 lety (to jsem byl ještě mladý a krásný) bylo plné lehkých holek, kluků, co se rádi perou a občas (=často) někde něco ukradnou a podobně (tím se nechci těch pár světlých výjimek dotknout). Všichni se scházeli na místní úžasné discotéce (jmenovala se Don) a peníze z podpory a krádeží tam utráceli Já jsem ze Starého Lískovce, který byl naprosto dokonalý, skoro bez paneláků, plný rodinných domků, krásných a usměvavých sexy lidí, no prostě ráj na Zemi :D
Návštěvník tolja Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 midlochu neztratil jsi hodinky? http://www.aukro.cz/item178852007_hodinky_..._breitling.html :D Ten prodejce je asi z Novýho Lískovce(podle toho,jak ho popisuje NIGHTinGALE)
midloch Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Určitě se neznáme. Jen mě tak napadlo, kde může žít člověk s takovým světonázorem, jak máš ty, no a po chvilce přemýšlení a meditace mi vyšlo jediné místo na světě a to právě Nový Lískovec Tady mi něco uniká, jelikož Brno pořádně neznám. Nový Lískovec je synonymem čeho? Nedalo by se to přirovnat k nějaké podobné lokalitě v Praze nebo ve světě? Nový Lískovec je obrovské panelové sídliště. Před cca. 15 lety (to jsem byl ještě mladý a krásný) bylo plné lehkých holek, kluků, co se rádi perou a občas (=často) někde něco ukradnou a podobně (tím se nechci těch pár světlých výjimek dotknout). Všichni se scházeli na místní úžasné discotéce (jmenovala se Don) a peníze z podpory a krádeží tam utráceli Já jsem ze Starého Lískovce, který byl naprosto dokonalý, skoro bez paneláků, plný rodinných domků, krásných a usměvavých sexy lidí, no prostě ráj na Zemi :D H ha ha, Nový Lískovec je božská oáza ve světě stresu, to co popisuješ je Kamenný Vrch, můj pra pra děd tady před cca 130 lety postavil první barák, kterej sloužil jako přestupní stanice poštovních koní a od té doby tady pěkně vegetujem To co píšeš jsme vždycky říkali o bohuničákách se kterými probíhaly bitky Právě jsme se vrátili z procházky pokochat se místním endemitem který právě rozevírá své překrásné fialové květy a to jedním druhem koniklece... no prostě božské.
Fester Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu...
midloch Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu... Hošnova vila je fakt pěkná, ale jelikož docela často kolem venčím psa tak rok od roku víc a víc chátrá, bylo by tam pěkný bydleníčko, ale asi to bude v nějaké zástavě...
PetrR Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Jo, jo presne Don je v SL. Bydlim hned naproti a priznam se za celej zivot jsem tolikrat nevolal policajty jak za posledni rok co tam bydlim. :-) Jinak ale klidecek a pohodicka holt no nazval bych to "delnicke" sidliste. Takove zdraveni se prej v baraku nejak nedrzi :-), ale jsou i vyjimky. PS: Tak jsem na ty fake B. prihodil. I kdyz mi bylo jasne ze podezrele nizka cena holt to budou me prvni fake :)i tak jsme ale hodinarske nedochudce. Na originalni Maurice Lacorix co se chystam si holt jeste budu muset pockat . Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu...
mechano Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu... Hošnova vila je fakt pěkná, ale jelikož docela často kolem venčím psa tak rok od roku víc a víc chátrá, bylo by tam pěkný bydleníčko, ale asi to bude v nějaké zástavě... Je tedy čas se zamyslet, jestli tvůj pes není Vetřelec. (zřejmě totiž chčije kyselinu)
midloch Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu... Hošnova vila je fakt pěkná, ale jelikož docela často kolem venčím psa tak rok od roku víc a víc chátrá, bylo by tam pěkný bydleníčko, ale asi to bude v nějaké zástavě... Je tedy čas se zamyslet, jestli tvůj pes není Vetřelec. (zřejmě totiž chčije kyselinu) :lol: :lol: :lol:
NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Tady mi něco uniká, jelikož Brno pořádně neznám. Nový Lískovec je synonymem čeho? Nedalo by se to přirovnat k nějaké podobné lokalitě v Praze nebo ve světě? Nový Lískovec je obrovské panelové sídliště. Před cca. 15 lety (to jsem byl ještě mladý a krásný) bylo plné lehkých holek, kluků, co se rádi perou a občas (=často) někde něco ukradnou a podobně (tím se nechci těch pár světlých výjimek dotknout). Všichni se scházeli na místní úžasné discotéce (jmenovala se Don) a peníze z podpory a krádeží tam utráceli Já jsem ze Starého Lískovce, který byl naprosto dokonalý, skoro bez paneláků, plný rodinných domků, krásných a usměvavých sexy lidí, no prostě ráj na Zemi :D H ha ha, Nový Lískovec je božská oáza ve světě stresu, to co popisuješ je Kamenný Vrch, můj pra pra děd tady před cca 130 lety postavil první barák, kterej sloužil jako přestupní stanice poštovních koní a od té doby tady pěkně vegetujem To co píšeš jsme vždycky říkali o bohuničákách se kterými probíhaly bitky Právě jsme se vrátili z procházky pokochat se místním endemitem který právě rozevírá své překrásné fialové květy a to jedním druhem koniklece... no prostě božské. Na Kamenném vrchu je chráněná přírodní rezervace, kde tebou zmiňované roste. Máme tam zahradu. Jedinou nevýhodou je extrémně vysoký výskyt klíšťat v této lokalitě. Nový Lískovec a Bohunice - sorry, pro mě to byla z 99% stejná pakáž a lůza. Nikoho se nechci dotknout (a tebe už vůbec ne), ale byl to děs.
NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Night in Gale Nerad poučuji starší domorodce, ale místní pokleslá diskotéka Don je ve Starém lískovci, na Kamenném vrchu byl strašlivý klub Matrix (naštěstí už je místo něj Lískovecká terasa), ale jinak s těma lekehjma holkama a zlodějíčkama máš pravdu s jednou vyjímkou. Sarý Lískovec je teď plnej paneláků a výše uvedených individuí a jet o nimlich to samý jako Kamenný vrch. Nový lískovec, jsou zatím ještě rodinné domky a Hošnova vila na jednom z nejhezčích míst v Brně... Tím se nechci dotknout ani Starého, ani Nového lískovce, bo su taky ze Štatlu... Já bydlel ve Starém Lískovci (část pod kostelem) a tam byly spíše rodinné domky (u potoka). Don byl ve Starém Lískovci? Tak to pochybuji. To už podle mě Starý Lískovec nebyl... Buď Bohunice či Nový Lískovec, ale starý určitě ne Hošnova vila je na naprosto dokonalém místě. Krása.
midloch Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 S tou pakáží máš pravdu, jsou to lidi kteří se přistěhovali do státních králikáren, nikdy si nic sami nevybudovali a neznají to úsilí a radost z odvedené práce na vlastním bydlení. Ničeho si neváží, děcka se jim shlukují do band a vymýšlí hovadiny. Co se týče starousedlíků v obou částí, tak tam je naštěstí situace zcela odlišná....
Fester Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 4 Night in Gale Bohužel musím oponovat. Diskotéka don je na ul. Kurská, což je (bohužel pro tebe) ještě Starý lískovec. Ale pokud pominu ul Jemelkovu, je to už v panelákové zástavbě. A s tou pakáží z králíkáren s vámi víceméně souhlasím, i když nebejt těch králíkáren, spousta lidí by neměla kde bydlet....
midloch Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 4 Night in Gale Bohužel musím oponovat. Diskotéka don je na ul. Kurská, což je (bohužel pro tebe) ještě Starý lískovec. Ale pokud pominu ul Jemelkovu, je to už v panelákové zástavbě. A s tou pakáží z králíkáren s vámi víceméně souhlasím, i když nebejt těch králíkáren, spousta lidí by neměla kde bydlet.... To jo, ale možná by bylo přínosný, kdyby se na výstavbě novýho státního bydlení třeba sami podíleli, ti co si za těžký love koupí někde novostavbu bytu nemají moc potřebu něco demolovat...
lomo135 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 To se vám to náboženství nějak zvrtlo, ne?
midloch Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 To se vám to náboženství nějak zvrtlo, ne? no to víš, všechno je jen naše iluze i to bydlení :cool:
safi Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 To se vám to náboženství nějak zvrtlo, ne? Bohužel:-(
lomo135 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 To se vám to náboženství nějak zvrtlo, ne? Bohužel:-( Ale snad ještě není všem dnům konec. Snad se ještě aspoň trošku "chytneme", ne? Vždyť tady jde o věčnost. A to za to stojí, neníliž pravda?
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 4 Night in Gale Bohužel musím oponovat. Diskotéka don je na ul. Kurská, což je (bohužel pro tebe) ještě Starý lískovec. Ale pokud pominu ul Jemelkovu, je to už v panelákové zástavbě. A s tou pakáží z králíkáren s vámi víceméně souhlasím, i když nebejt těch králíkáren, spousta lidí by neměla kde bydlet.... Pak jsem žil celé mládí v bludu Ale děkuji za upřesnění. Asi se tam zajedu o víkendu mrknou a zavzpomínat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se