tm.watch Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 to watchfan1: uzasna sbirka!!! Clovece, delas paradni fotky a pokud jsou ty kresby z tveho webu vlastnorucni - klobouk dolu.
norsi Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 to tm.watch: Nerikam, ze pateky jsou to hlavni, po cem bych touzil a nemoh bez nich spat, ale nejak jsem vyrost z predstavy, ze nasetrim a poridim si Breitlingy (nejakej chronograf) a zacinam Patekum prichazet na chut (je mi jasny, ze je to UPLNE jina cenova kategorie). Krome toho mi taky celkem ucarovaly A. Lange a Sohne (dalsi cenovej ulet), ale tam si nejsem jistej, jestli bych je vazne chtel... No me ted bude stacit, kdyz si splnim jiny sen a to TAG Heuer Monaco. Uz aby bylo 28.2. !!!! Oni ty Monaca (nebo Hamiltony X-Windy) tak nejak odpovidaj tomu, jak clovek zije. Jestli se nekdy dostanu do faze, ze budu mit krasnej dum, v garazi par krasnejch aut a "nebudu muset resit penize" (hahaha to je je krasna utopicka predstava), tak si ty Pateky koupim jako tresnicku na dortu a budu z nich mit krasnej pocit, bez sebemensich vycitek, ze jsem za ne dal vsechno, co mam. Taky bych moh prodat strechu nad hlavou a poridit si je a k tomu nejaky ferrari, ale nejak me nelaka predstava, ze nemam kde bydlet, co jist a spim na ulici ve Ferrari s Patekama na ruce. A nemam ani na provoz toho auta... :-))
sibirnaya Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 norsi, jen tak mimo misu, nejsi nahodou z autohificlubu.cz? :-) jinak zavist bohuzel byla, je a bude... ostatne jsem to nakousl uz o nekolik prispevku drive...
WatchFan1 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Ahoj tm.watch, diky sa kompliment na moju zbierku. So rad ze sa ti (aj inym paci). Tiez dakujem za tvoje povsimnutie si fotiek. Nie som size ziadny fotograf ale popri zalube k hodinkam taktiez mam VELMI rad fotografovanie hodiniek - aj ked mam k fotografovi daleko Ale ako sa hovori - aj slepa kura niekedy najde zrno - a som rad ze raz za cas sa mi podari urobit aj nejaka ta obstojna fotka. Co sa tyka tych kresieb (su to olejomalby) tak to nie som ja Tie su urobene v oleji umelcami ktori vystavuju v galeriach v USA a Kanade. (Zaciname hladat ale talenty po celom svete) Ja som vlastne nasiel toto forum len nahodou ked som hladal obrazok "Omega Speedmaster Pro" za ucelowm tohto projektu na ktorom pracujem - olejo-malby "fotiek hodiniek" - s mojim business partnerom vo Vancouveri. Docasny (nudzovy) link co nema vlastene este ziadne detaily len mimimalne info: http://www.mkmotorsport.com/watches_paintings.htm Rozbiehame firmu ktora sa bude zaoberat VELMI kvalitnimi a limitovanymi reproduckciami olejomalieb hodiniek na platne. Tieto reproduckcie budu limitovane (50,100,200), ocislovane a osobne podpisane umelcom s certifikatom autenticity. Prve predstavenie nasho businesu bude na trade-show IWJG (www.IWJG.com) v Orlande teraz v Nedelu 11- teho Februara.....eventualne chceme vystavovat aj v galeriach a napkon v Bazileji na Baselworld. Ak nie 2008 tak isto v 2009....ked budeme mat na vyber (a na predaj) uz desiatky malieb a plagatov. Dufame ze nasa webova stranka www.GalleriaSWISS.com bude aspon uz krivkat buducu nedelu so zakladnyimi informaciami - pracuje sa na tom Za par mesiacom to tam bude ficat aj s "Customer Log-in", nakupnym vozikom, prijmom kredit kariet, paypal atd. Chce to len cas a tvrdo na tom makat. to watchfan1: uzasna sbirka!!! Clovece, delas paradni fotky a pokud jsou ty kresby z tveho webu vlastnorucni - klobouk dolu.
Skeleton Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Ahoj tm.watch, diky sa kompliment na moju zbierku. So rad ze sa ti (aj inym paci). Tiez dakujem za tvoje povsimnutie si fotiek. Nie som size ziadny fotograf ale popri zalube k hodinkam taktiez mam VELMI rad fotografovanie hodiniek - aj ked mam k fotografovi daleko Ale ako sa hovori - aj slepa kura niekedy najde najde zrno - a som rad ze raz za cas sa mi podari urobit aj nejaka ta obstojna fotka. Co sa tyka tych kresieb (su to olejomalby) tak to nie som ja Tie su urobene v oleji profesionalnimi umelcami ktory vystavuju v galeriach v USA a Kande. (Hladame talenty po celom svete) Jas om vlastne nasiel toto forum len nahodou ked som hladal brazok "Omega Speedmaster Pro" za ucelowm jedneho projektu na ktorom pracujem - malby hodiniek - s mojim business partnerom vo Vancouveri. http://www.mkmotorsport.com/watches_paintings.htm Rozbiehame firmu ktora sa bude zaoberat velmi kvalitnimi reproduckciami olejomalieb hodiniek na platne. Tieto reproduckcie budu limitovane (5,100,200), ocislovane a osobne podpisane umelcom. Nasa prva predsatva bude na trade-show IWJG v Orlande terz v Nedelu 11- teho Februara.....eventualne chceme vystavovat v Baselworld. Ak nie 2008 tak isto v 2009....ked budeme mat na vyber desiatky malieb a plagatov. Dufame ze nasa webova stranka www.GalleriaSWISS.com bude aspon uz krivkat buducu nedelu. Za par mesiacom to bude ficat aj s "Customer Log-in", nakupnym vozikom, prijmom kredit kariet, paypal atd. http://www.mkmotorsport.com/brochure_front_6.jpg to watchfan1: uzasna sbirka!!! Clovece, delas paradni fotky a pokud jsou ty kresby z tveho webu vlastnorucni - klobouk dolu. ... to uz je vazne uchylka
WatchFan1 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Suhlasim.... ..ale aj dufamze to bude uspesna 'uchylka' ktora mi umozni vidiet svet (vystavy, veltrhy, watch & trade shows) a taktiez zarobit nejake dukaty robotou ktoru milujem a ani nebudem povazovat ako zamstananie Business plan a projekcie su viac nez solidne - uvidime.... ... to uz je vazne uchylka
sibirnaya Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 je dulezity najit diru v trhu a zaplnit ji, myslim, ze o poptavku nebude nouze, i kdyz promin, lec me osobne to prijde jako kyc jak bic... njn, jiny kraj, jiny mrav... jak dobre rikali v 2006 Good Year - musime najit nekoho, kdo nerozumi vinu. Zamerime se na americany :-)
WatchFan1 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Bol by si prekvapeny...velmi velky dopyt je..... a nas velky market budeje v Japonsku, Singapore & Hong-Kong....a mal som uz aj zopar e-mailov z Anglicka, Ruska a Talianska..... Este sme nic ani oficialne nevyhlsili a uz nam pili usi jedna velka Azijska obchodna siet ktora chce tieto limitovane reprodukcie pre svoje luxusne predajne - ako dekoraciu. (Ocividne, bez toho ze by bolo nieco vyhlasene, ludia sa uz potkli o moju amatersku webovu stranku). Po tomto 'trade-show" velkoobchdikov (nie je to otvorene pre verejnost) v Orlande sa to bezpochyby rozebehne. Mame naplanovanychaj niekolko "Press Release" pre vacsinu svetovych casopisov o hodinkach a uz mame aj slubeny "Feature Article" v jednam znamom US hodinkarskom casopise. Ver mi - taky zberatel co da $100,000 za Patek 5970 alebo $40, 000 za Lange Datograph - nemihne ani okom aby dal este par stoviek za reprodukciu svojich milovanych hodiniek. (Len aby to mal....) To iste bude platit pre zberatelov inych popularnych znaciek. Znacky a typy ktore sa budy malovat su uskostlivo a startegicky vyberane. Dalej to pojde s (podsatne lacnejsimi) plagatmi , kalendarmi atd... "Ako sa hovori - na kazdu rit sa najde serbel (nocnik??) a za hajzlovy papier kazdy eventualne zaplati " Nasi zakaznici nebudu len majitelia hodiniek. Budu to aj autorizovany dealery, opravne centra, neoficilane predajne atd. Co sa moze zdat gycom v niekoho obyvacke - vyzera uplne inaksie a trebars velmi putave a zaujimave v predajni hodiniek Velkou sucastou nazho businessu bude aj charitativna cinnost, lebo ciastku s prijmov s aukcii ktore tiez budeme organizovat - podarujeme urcitym organizaciam ktore sa staraju o deti (syrotince, nemocnice atd). Popri danovej ulave - to bude aj dobry marketing. ..nehoviriac o robeni dobreho skutku. ... jak dobre rikali v 2006 Good Year - musime najit nekoho, kdo nerozumi vinu. Zamerime se na americany :-)
sibirnaya Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 to je jasny. po me taky nekdy chcou na veterany cerveny volant a hlavici radici paky. jak rikam, at to vypada jak to vypada, hlavne ze to zaplati. ja jen vyjadril svuj nazor. nekdo ma rad holky, jinej zase vdolky... :-)
kubson Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 tyjo.. tak to už mi hlava nebere ale každopádně držím palce ať byznys vyjde - milk that cow!
norsi Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 to sibrinaya: Jojo, na autohificlubu a jeste na autohificlubu. Jestlu su vzpomenes, tak jsem tam zakladal prispevek, kdyz jsem schanel hodinky (a nez jsem objevil tohle forum)... Vznikla tam z toho strasna debata s nekym, ze lepsi hodinky, jak festiny uz je zbytecny vyhazovani penez a snobismus...
sibirnaya Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 to si nepamatuju, jinak ja su jenicek z autohificlubu. ale protoze sem s hifi sekl, tak uz tam moc nelezu :-)
WatchFan1 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 tyjo.. tak to už mi hlava nebere ale každopádně držím palce a byznys vyjde - milk that cow! Diky moc! .....ale teraz uz hajde do postele.....je tu skoro 4:30 rano a ja vzdy nemozem zaspat ked sa do takehoto niecoho pustim ;-) (Asi len pred 10 minutami mi moj partner e-mailoval poslednu verziu prednej starny nasho letaka na vystavu. Konecne sme sa zhodli po niekolkych verziach
sibirnaya Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 hej, to by si mal... si rikam ze nejak divne resis casovy posun :-)
farářskej Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Zlate Rolexky zrovna nie su moj vkus, posobia na mna dost gycovo, este k tomu tie rubiny, je to trochu moc. Ked Rolexky, tak jedine Submariner, aj to klasika, ocelove s ciernou, alebo zelenou lunetou. Já Rolexy přes jejich nepopiratelné kvality také moc nemusím - vadí mi ty přeplácané ciferníky. Ale ty rubínové indexy jsou zajímavý nápad, byť by se to asi víc hodilo k nějakým více společenským hodinkám. Rozhodně se mi to líbí víc, než ty diamanty. Pockej pockej... rolexky ze maji preplacany ciferniky??? Ja myslel, ze preplacany ciferniky maji breitlingy, rolexky jsou jeste relativne krasne prehledny (az na ty jejich romany pod rucickama, ale to maji spolecny s omegama)
PetrR Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Je to krasny. Vazne pekna sbirka. S hodinkama se teprve seznamuju ale clovek se rad podiva na pekny veci. PS: Poomoooc to uz je mooc, pojdte domluvime se a neco s tim chlapem udelame :-).
tm.watch Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 PS: Poomoooc to uz je mooc, pojdte domluvime se a neco s tim chlapem udelame :-). Jasne. Napisem mu, ze CR je rozvojova, ci jeste lepe bananova republika a ze by v ramci charity mohl kazdemu jedny rolexy poslat
norsi Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 to tm.watch: Ja jsem skromny chlapec, ty drahy Rolexy at si necha. Me staci, kdyz mi posle nejaky ty Pateky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se