Horhe Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 no o tom právě píšu ! changed to Glacier Blue w/ Diamonds !!! ten tam nepatří, byl jenom v platinových modelech Ale jó, jenom nechápu proč se divíš. Má tam na fotkách i origo díly. Hodit si tam cifr jakej se mu líbí snad může. Snad by k tomu měl mít i nějakej papír. Sibiřan si taky měnil cifr podle chuti. Na tom snad nic trestnýho není. To jak to vypadá už je věc jiná.
enslow Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 najlepsie co vsimam ze skoro nic nema z nejakeho klasickeho kovu...vsetko same biele zlato ruzove zlato zlte zlato...neni trochar
Cyber Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 (upraveno) Ale jó, jenom nechápu proč se divíš. Má tam na fotkách i origo díly. Hodit si tam cifr jakej se mu líbí snad může. Snad by k tomu měl mít i nějakej papír. Sibiřan si taky měnil cifr podle chuti. Na tom snad nic trestnýho není. To jak to vypadá už je věc jiná. Co do toho pleteš trestnost? Já jen, že sběratel si nepřehazuje ciferníky z modelů, který se nikdy nevyráběly v této kombinaci. Ja bych do ocelových dayton nedal ciferík z modelu z bílého zlata, už jen proto, že bych si připadal, jako že si hraju na zlatý model. Ale to je jedno. Pro mě za mě, ať si každý narve co chce kam. Pro mě za mě si třeba do ocelových Parnisů, nalep cifr ze zlatých Dayton, a ještě si tam dej ručky z AP. Já to nosit nebudu Upraveno 23. června 2011 uživatelem Cyber
Horhe Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Co do toho pleteš trestnost? Já jen, že sběratel si nepřehazuje ciferníky z modelů, který se nikdy nevyráběly v této kombinaci. Ja bych do ocelových dayton nedal ciferík z modelu z bílého zlata, už jen proto, že bych si připadal, jako že si hraju na zlatý model. Ale to je jedno. Pro mě za mě, ať si každý narve co chce kam. Pro mě za mě si třeba do ocelových Parnisů, nalep cifr ze zlatých Dayton, a ještě si tam dej ručky z AP. Já to nosit nebudu Ok, no flame.
enslow Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 inak co je s tym clenom..niekde som cital ze je tu uz byvaly clen...
Jay Doll Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 S WatchFanem1? Co my víme, lidé přicházejí a odcházejí... to je přece na fóru normální. Ale žádný dramatický odchod se nekonal, o tom bych věděl. Člověk prostě někdy nemá čas no
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se