Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Tomasek napsal:
....nedávno jsem zveřejnil článek o hodinkách Adast na hlavní stránce Chronomag a něco dalšího chystám.

No a hezkého poděkování se dostalo Kamilovi ;) Tak svět odplácí :D

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kamenem úrazu byl ten kolíčkový krok, no řekněte - investovali byste do toho drátu? :) Vyfocené hodinky skutečně existují a jsou součástí soukromé sbírky, české. :)

Odesláno
  Tomasek napsal:
Kamenem úrazu byl ten kolíčkový krok, no řekněte - investovali byste do toho drátu? :) Vyfocené hodinky skutečně existují a jsou součástí soukromé sbírky, české. :)

Máš dobré zdroje, to se musí uznat. :)

Odesláno

Strojek by byl zakryt víčkem a nikdo by ho neviděl. Samozřejmě je hnusný, tenkrát ale šlo o to, aby hodinky byly funkční a nebyly drahé.

Úchyláci, kteří tráví čas pohledem na strojek skrz průhledné dýnko, jako například my, se tenkrát nevyskytovali.

Odesláno

Myslím, že se jich vyskytovalo dost, já hodinky otevíral a pozoroval od doby kdy jsem dostal své první. Jen mne nebavilo pořád sundávat a nasazovat víčko, přemýšlel jsem, že si vyrobím průhledný kryt :) tak jsem to u jedněch hodinek přelepil isolepou......moc dlouho to nevydrželo. :)

Odesláno

Tomaseku, tak musím pogratulovat a poděkovat především i tobě, netušil jsem, že kamil funguje jako vydavatel ! :). To jsou opravdu velice zajímavé informace, měl bys napsat předmluvu a redigovat tu primovu knihu.

Proč se vám ten strojek nelíbí? krásná ruční práce - co tak koukám do brequetů , co vytahuju doma ze šuplíku, taky nic moc. :)

Já mám náhodou docela rád levná jednoduchá přímočará řešení, např. obdivuju tu plastovou lunetu na sportII, nebo ten nemožnej přídavnej můstek na kal.55, plastový součástky v lemanii 5100, takže mi přijde ten drát naprosto v pohodě. Pro mě je tohle o moc lepší, než ty hrůzně dekorovaný saský stroje v bombardérskejch hodinkách.

Odesláno
  cigi napsal:
..měl bys napsat předmluvu a redigovat tu primovu knihu.

Já jsem jen zdvořilým sběratelem informací, z nichž některé pouštím dál. :)

• po 2 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

V původním příspěvku obrázky zmizely, tak je doplňuji.

...oka i duše.

Prototyp hodinek Spartak

post-683-1204823678.jpg

Prim Kalibr 97

post-683-1204823708.jpg

Prototyp hodinek PRIM kal. 66 s automatickým nátahem a indikací rezervy chodu - před renovací

post-683-1204823729.jpg

Ladičkové hodinky Elton

post-683-1204823753.jpg

Prim Orlík

post-683-1204823776.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...