31682 Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Tomasek napsal: ....nedávno jsem zveřejnil článek o hodinkách Adast na hlavní stránce Chronomag a něco dalšího chystám. No a hezkého poděkování se dostalo Kamilovi Tak svět odplácí
Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 ADAST provedení strojku hrůza to se nedá srovnat s PRIMem. Ještě že to zůstalo v Novém Městě, co bychom potom sbírali?
31682 Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Nemůže být strojek jen technologický vzorek s kterým se nikdo moc nebabral, jenom ukázka že to jde?
Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Jistě, může to být a asi i byl prototyp, ale konstrukčně už by do toho jinak nešli.
Tomasek Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Kamenem úrazu byl ten kolíčkový krok, no řekněte - investovali byste do toho drátu? Vyfocené hodinky skutečně existují a jsou součástí soukromé sbírky, české.
Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Tomasek napsal: Kamenem úrazu byl ten kolíčkový krok, no řekněte - investovali byste do toho drátu? Vyfocené hodinky skutečně existují a jsou součástí soukromé sbírky, české. Máš dobré zdroje, to se musí uznat.
noname Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Strojek by byl zakryt víčkem a nikdo by ho neviděl. Samozřejmě je hnusný, tenkrát ale šlo o to, aby hodinky byly funkční a nebyly drahé. Úchyláci, kteří tráví čas pohledem na strojek skrz průhledné dýnko, jako například my, se tenkrát nevyskytovali.
Luk Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Myslím, že se jich vyskytovalo dost, já hodinky otevíral a pozoroval od doby kdy jsem dostal své první. Jen mne nebavilo pořád sundávat a nasazovat víčko, přemýšlel jsem, že si vyrobím průhledný kryt tak jsem to u jedněch hodinek přelepil isolepou......moc dlouho to nevydrželo.
cigi Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Tomaseku, tak musím pogratulovat a poděkovat především i tobě, netušil jsem, že kamil funguje jako vydavatel ! . To jsou opravdu velice zajímavé informace, měl bys napsat předmluvu a redigovat tu primovu knihu. Proč se vám ten strojek nelíbí? krásná ruční práce - co tak koukám do brequetů , co vytahuju doma ze šuplíku, taky nic moc. Já mám náhodou docela rád levná jednoduchá přímočará řešení, např. obdivuju tu plastovou lunetu na sportII, nebo ten nemožnej přídavnej můstek na kal.55, plastový součástky v lemanii 5100, takže mi přijde ten drát naprosto v pohodě. Pro mě je tohle o moc lepší, než ty hrůzně dekorovaný saský stroje v bombardérskejch hodinkách.
Tomasek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 cigi napsal: ..měl bys napsat předmluvu a redigovat tu primovu knihu. Já jsem jen zdvořilým sběratelem informací, z nichž některé pouštím dál.
accutron Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 u obrázku ladičkových hodinek ELTON v hranolu z plexiskla se jedná o regulerní miniaturní stolní hodiny, nikoliv demonstrátor.
31682 Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 To je plexi? Škoda, myslel jsem, že je to vymazleně zasazené do skla
accutron Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 aby to bylo ze skla, tak to by nám museli pomoci inženýři z NDR a ty v té době řešili jiné stranické úkoly
Tomasek Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2008 V původním příspěvku obrázky zmizely, tak je doplňuji. ...oka i duše. Prototyp hodinek Spartak Prim Kalibr 97 Prototyp hodinek PRIM kal. 66 s automatickým nátahem a indikací rezervy chodu - před renovací Ladičkové hodinky Elton Prim Orlík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se