abbot Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Nechce se mi tu zaplavovat ostatní vlákna svýma fotopokusama, tak to zkusím sypat sem na jednu hromadu ... Snad nikoho nepohoršim a díky za prostor...
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Až z toho trošku bolí oči, jak je to vytažený, ale dobrá fotka, úplně láká ke koupi těch hodinek.
kloubik Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Až z toho trošku bolí oči, jak je to vytažený, ale dobrá fotka, úplně láká ke koupi těch hodinek. Napadlo mě přesně to samý hned jak jsem na tu fotku mrknul. Víc fotek prosím!
abbot Odesláno 8. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Až z toho trošku bolí oči, jak je to vytažený, ale dobrá fotka, úplně láká ke koupi těch hodinek. Díky za komentář a máš reht, asi jsem si to moc usnadnil když jsem barvy dal ladit pouze označením černého bodu (někde na ciferníku) ... Ostatním taky moc děkuju za komentáře
abbot Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 o víkendu jsem měl chvilku
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Ty Hamiltony k tomu Zacapovi ladi. Pekny.
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Ty Hamiltony k tomu Zacapovi ladi. Pekny. ty pionýry jsou nádherný samy o sobě... krása
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Nechce se mi tu zaplavovat ostatní vlákna svýma fotopokusama, tak to zkusím sypat sem na jednu hromadu ... Snad nikoho nepohoršim a díky za prostor... tohle je jak od aldy
semi001 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Franto moc pěkný fotky.Snad se mi to také někdy podaří :-)
Návštěvník kupec Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Ako živé.....super, len tak ďalej. Skoro ako Kibi...
abbot Odesláno 4. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2013 díky, ke Kibiho fotkám mám ale bohužel ještě daleko ...
Jiribartl Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Přímo reklamní fotky. Moc pěkné. Doslova lákají ke koupi. Nebezpečné, velmi nebezpečné
Jiribartl Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Přímo reklamní fotky. Moc pěkné. Doslova lákají ke koupi. Nebezpečné, velmi nebezpečné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se